Vodafone 3G Modem Deneyimlerim - Rezaleti sizde bilin!

Asalsayi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kullandığım bölge itibari ile halen şanslıyım. neyseki yoğun 3g kullanıcıları bölgemde yok ve rahat rahat vodafone 3g kullanıyorum. Vodafone' a 3g konusunda destek verecek firmanın yeni elemanlarına eğitim verecektim, dökümanları aldım neyse, sistemi inceledim vodafone 3g tam rezaletmiş. İşin mutfağını iyice gördüm. Şuan için sorun yaşamasamda yazın sonunda muhakkak bağlantım çökecek. adamlar çok dandik iş yapmışlar. e1 diye isimlendirilen terminalleri kullanmışlar, 12 mbit bağlantı sağlıyor. benim bağlandığım 3g baz istasyonu aşağı yukarı 120mbit hızında bağlantı sağlıyor. yani aynı anda 20 kişi kullansak yavaşlık başlayacak. Turkcell in altyapısı muazzam. ttnet gibi ağ döşüyor adamlar resmen. 15 ayın kaldı 10 ayı. 10 ayı beklemem bir ihtimal, işleri yoluna sokarsam eylülde bile turkcelle geçebilirim.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Mecbur kalıp Turkcell 3G aldım. 256 Kbps hızla bağlanıyorum. 4 GB kota var. O hızla dolması mümkün değil zaten. Verilen paraya yazık.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ben istanbul gazi osman paşadayım evde sabit kullanıyorum vodafone'u 7,8 ay oldu gayet memnunum hızıda gayet iyi şimdilik bi sorun yok

788779571.png

asi mali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de vodafone 3g modem aldım 12 ay taahütlü 5gb kotalı.ilk 1 ay her şey normal halinde gitti tam 3g olarak çekiyor sorun yoktu ama her ne olduysa tam 1 ay bitiminden sonra oldu artık 3g olarak çekmiyor HSDPA diye bir moddan çekiyordu yani hızı düştü video bile izleyemez oldum.müşteri hizmetlerini aradım sorunum için ama ilk arayışımda istasyon çalışması var dendi 2. arayışımda yok dendi ama sorunum dahalen devam ediyor du aldığım vodafone bayiine gittim onlarda birşeyden anlamadılar yine beni müşteri hizmetlerine yönlendirdiler.yine aradım bu sefer kısa zaman sürecinde sorunum giderileceği vaaddedildi ama 5 gündür bekliyorum.ama adamlar takır takır faturayı gönderiyorlar. müşterinin sorunu var mı falan hiç ilgilenmiyorlar zaten süreli ve kotalı insanını boşu boşuna belletmekten zevk alıyorlar galiba.ama Allah tan 12 ay süreli sabredicem artık.neymiş efendim 3g iyi çekiyormuş hadi canım sende herşey alana kadar ondan sonra dönüp suratına bakmazlar.birde heryerde bas bas reklam verirler yazık çok yazık

uA.1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hiç taahhütle fln uğraşmayın gidin birer faturasız vodafone hat alın tavsiyem cep özgür tarifeli aylık cepnet paketi alın telefonu pc ye tanıtın ayda 8 tl ye limitsiz (150 mb tan sonra hız düşüyoo ama idare eder ) internetiniz olsun en temizi bu bn 2 aydır kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de Turkcell 3g kullaniyorum Istanbul'un degisik ilcelerinde HSDPA cekiyor zaten. 256kbps ile nete giriyorsan ya edge kullaniyorsun ya da 3g siz telefon/laptop kullaniyosndur.

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
yaşadığım yerde en iyisi ve hızlısı vodafone. turkcell daha sonra geliyor. avea mı hiç sormayın. rezalet ötesi.

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben türkcell wınn ı denedim hiç hoşuma gitmedi izmir bornova da çok yavaştı. tarife seçeneğide kötüydü. 1 hafta - 1 gb hangisi önce biterse yani 1 gb ı kullanmasan bile 1 hafta sonra hattın iptal oluyo faturasız tarifede. avea yı ise özderede de yani şehir merkezinden çok dışarda kullandım. 2 mb ile bağlantı sağladım kopma olmadı hiç. gayet yeterli bir hızdı. avea faturasız günlük 1 gb paketini aldım 9 tl ya 3 gün kullandım 1 gb dolmadığı için herhalde paketim kapanmadı. kontörlerimi özellikle kontrol ettim. 2.gün bir 9 tl daha düşerlermi diye öyle bir şey olmadı.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
3G maaleef ve maalesef adsle alternatif değil kimi operatörün altyapısı zayıf kiminin hiç yok durumdan bi haber müşteri hizmetler ve sonuç:
mağdur kullanıcı

o sattıkları 3G modemleri de 10-15 dolara alıyorlar (en ucuzu) bize 100tlden kitleyip sonra fark var, hayata bağlan, jet gibi internet gibi bağırıyorlar reklamlarda.
çok yazık.

ibunyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vodafonmu? gerçekten sözün bittiği yerdir.çağrı merkezini fatura sormak için 2-3 defa arasınız her seferinde müşteri temsilcisi telefonu suratınıza kapatır sonunda biri açar oda sırıtarak hattınız kesilmiştir suçlu sizsiniz der ve bu durum her seferinde tekrarlanır.ayın 28 inde abone olursanız 2 günlük kullanım için 75 tl alırlar geri kalan 26 günlük kullanım hakkınızı vermezler.bunu istersiniz her seferinde şikayet kaydı oluştururlar. 5 inci 6 ıncı şikayet kaydından sonra genede vermediklerini görünce siz bıkarsınız ve bırakırsınız.çünkü telefon parası bir okadar daha götürmüştür.otomatik ödeme talimatı verirsiniz hem bankadan çekerler hem size ödemediniz diye fatura gönderirler.bir bakmışsınız 3 aylık 3g vergisi için 46 tl fatura gelmiş müşteri temsilcisi illa 14 tl borcunuz var başka borcunuz yok diye ısrar eder siz bir faturaya bakarsınız bir müşteri temsilcisini dinlersiniz öyle ne diyeceğinizi şaşırır kalırsınız. yani ne desem boş.Sizlere tavsiyem düşmanınıza bile VODAFONE önermeyin.Çünkü kimse kimseye bu kadar düşman değildir.

Kriptex

Profesör
Reaksiyon puanı
38
@ibunyaminkinli

öncelikle hosgeledin dostum ilk mesajın buraya olmus ne kadar dolusun vodafone 'a karşı bende almayı dusunuyordum artık temkinli yaklaşıcam bunları okuduktan sonra :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bir komşu geldi...

Netbook çıkardı...

vınn taktı...

internete giremedi...

Abi ver dedim vınn ı

çıkardım türkcell simi

taktım vodafone sim kartı...

girdi internete...

ertesi gün vodafone hat aldı...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
turkcell 3G hizmetinde bariz kopmalar yasaniyor, 3G hizmetinin verildiği bölgeye ve şebeke yoğunluğuna göre hız düşebiliyor.
kopma olayına hiç rastlamadım 2-3ay gibi bir sürede Avea ve vodafone hatlarda, Turkcell sık sık yolda bıraktı.

Faturalandirma olayında vodafone biraz katı politika yurutuyor, ay devirlerinde arkadasın dediği gibi 2-3 gün farkını ay gibi yansitabiliyorlar. kredi kartına otomatik talimatlilarda hem fatura gonderip borçlu gibi gösteriyorlar doğru çünkü son ödeme tarihinden 1 gün önce banka ödemeyi gerceklestiriyor veya vodafone'un talimatı bu yonde. paket/hat vergisi detaylarını iyice irdelemeden hemen abone olmayın. Musteri hizmetlerinin tek iyi yaptıgı şey şikayet kaydı yapmasi, bir de bana size nasıl yardımcı olabilirim diye devam ettiler dedim yardımcı olmadınız ki kayıt aldınız her aradigimda bunu yapıyorsunuz ne zaman bana yardımcı olacaksınız sinirlerim iyice yıprandı vs vs uzayip gitmişti diyaloglar...[not: sakın yanlışlıkla fazladan ödeme yapmayın paranizi geri vermiyorlar kesinlikle, kontör/dakika fln veriyorlar yerine]

avea'ya gelirsek ben hediye data paketi aşmıştım fakat aşım ücretleri düşük diye biliyordum fatura kesilmeden bir gün once falan müşteri hizmetlerinden aradılar asmissiniz iste yüksek meblağ gelebilir isterseniz hemen sizi 8tlye 100mb pakete abone yapalım diye etmemistim ben saf gibi. 30tl fazladan ödedim o ay :D [hediye datadan sonraki MBlar ben normal bir paket dahilinde olmadıgı için paket asımı daha farklı tarifeden ucretlendiriliyormus¿ dha pahalıya geliyor kısacası]

iste bu üçünü göz önünde bulundurun, saygılar

ibunyamin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoşbulduk kardeş.Nediyim Akıllılık edersin .Adamlardaki propagadaya bak 1000 tl hediye çeki !!!!! Kim kime bu devirde karşılıksız 1000 tl veriyor.Bırak 1000 tl yi 5 kr eksik kalsa marketten ekmek alamıyorsun.Adamlar 3g değil psikolojik hastalık satıyorlar resmen.Alınca Çıldırma garantili üstelik.Valla Gittim bide üstüne(reklam olmasın diye ismini vermiyeceğim) ADSL aldım.Gerçi ADSL sağlayıcılarda sağlam papuç değil ama Hiç değilse Sorunum olduğunda karşımda çözecek birini buluyorum.Neyse ben bu konuyu fazla uzatmıyayım.çünkü aklıma geldikçe sinir katsayım artıyor.Hadi Kal sağlıcakla

mkemik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone 3G ile ilgili bir bilgilendirme de benden... bir arkadaşa 18 aylık sözleşme ile 3G modem aldık ankara eskişehir yolunda ki vodafone standından ... aslında almak konusunda çok tereddüt ettik çünkü çekim kalitesi konusundan pek emin değildik fakat görevli arkadaş kesinlikle hiçbir sorun yaşamadan 3G bağlanabiliceğimizi eğer ki memnun kalmazsak cezasız iptali konusunda her türlü yardımı yaparım dedi. ..arkadaş keçiörende oturuyor... aldık modemi gittik taktık... üzerinden 2 ay geçti arkadaş halen değil 3G, gprs/edge bağlantısı bile yapamıyor :) iade etmek istiyor fakat sözleşme var...satış yapan arkadaş ortadan kayboldu :), müşteri hizmetleri sadece çalışmalarımız devam ediyor diyor iade için 95 tl istiyor... bağlanamıyoruz diyoruz onlarda 3G olmazsa gprs/edge bağlanın diyorlar ... onu bile bağlanamıyoruz diyoruz o zaman da yine çalışmalarımız devam ediyor diyorlar... :) ...Vodafone'nun şuan tv'de gösterilen müşteri memnunniyeti politiları falan hikaye :) onların politikası bıktırma politikası :) kişi bıkıpta lanet olsun diyene kadar bir çalışma yok :)

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vallaha kimine göre güzel kimine göre kötü. Şahsen ben 5 ay kadar kullandım. Hiç bir sorun yaşamadım. 3 ay sözleşmeli kullandıktan sonra 5 tl yükle 1Gb internet hediye gibi kampanyalar ilaç gibi geliyor. Üniversiteye kaldığım dersleri vermeye gittiğim zaman internet problemim olmuyor. Çekim kalitesi de güzel sayılır. Antalya sanayi sitesine yakın oturuyorum.

okanaslnklc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes bende 12aylık aldım aldıgımdan beri cekmedigim kalmadı sırf baskasının basına gelmesini istemem ha yok benim param cok internet hizi onemli deil diyosan al ama laptop kullanyorm heryerde girmek istiyorum diyosanda turkcell vın al benim simdki aklım olsa aylık 200verir yine ttnet adls farketmez sınırsız yaptırrım gercekden berbat bisey hicbir + sını goremedim ayda 3-5tane 5dklık video izliyorum 97-75 faturularım bu sekilde :) sınırsız 60lira .

benarsimet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 11 aydır vodafone mobil modem kullanıcısıyım. Daha 20 gün öncesine kadar her şey normal olaral seyrediyordu. Bağlantı hızı konusunda en ufak bir sorunum olmamıştı.. Fakat 20 gündür çok ciddi bir sıkıntı içindeyim. Bir siteye bile girmem sala mümkün olmuyor.

Bakın olaylar nasıl başladı defalarca vodafone müşteri hizmetlerine telefon açtıktan ve sonra aşağıdaki maili yolladım..

6/27/2012 12:39:48 AM Merhaba, son 15 gündür vodafone modem ile internete bağlantı yavaşlığı konusunda ciddi sıkıntı içindeyim.. Sitenize bu mesajı yazmak için zar zor bağlandım..

Problemimin çözülmesini talep ediyorum. 15 gün bodrumda, karaincir mevkiinde sorun yaşadım.. 3 gün önce çanakkale bolayır mevkiinde internette bir maili zor attım.. Bugün istanbul bakırköy'de evdeyim.. Ama hala bağlantı hızı sorunum devam ediyor!

Bir gün sonra Gelen Cevap:
Mailinize istinaden 05414507564 numaralı hattınız ile ilgili 3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik
gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda süper hızlı mobil internetten yararlanılamaz; ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yapılarak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanabilir.

Söz konusu bulunduğunuz bölge üzerinde 3G Kapsama Alanına ait incelemelerin sağlanabilmesi için (*) bölgenizin koordinatı
göndermenizi rica ederiz.

(*) Bilgisayarınız üzerinden http://maps.google.com adresine girerek ekranın sağ üst bölümünden "Uydu" butonunu seçtikten sonra (uydu seçilince kutucuğun adı harita olarak görünmektedir), sol üstteki arama bölümüne bulunduğunuz bölgenin açık adresini girip "Haritada Ara" seçeneğini kullanarak bulunduğunuz bina / yer görüntüsünü tespit
edebilirsiniz. Daha sonra ekran görüntüsünü (zoom) en yakına alıp, bulunduğunuz bina / yer üzerindeyken mouse'un (farenin) sağ tuşu ile "Burada ne var?" seçeneğini tıklayıp sol üstteki arama bölümünde çıkan koordinat bilgisini (örn: 38.465182,27.214819) tarafımıza göndermeniz yeterli olacaktır.

Bugün tekrar cevap yazdım:
Merhaba, vodafone mobil konsundaki yavaşlık sorunum çok ciddi boyutlarda.. Bu şekilde devam ederek maalesef sizinle çalışmamız mümkün gibi görünmüyor! Bu durum sinirlerimi fazlaca bozdu.. Mailime o kadar geç cevap verdiniz ki

Benim bağlanmaya çalıştığım koordinat aşağıda;
40.97671,28.87492

Ben 10 gündür sorun yaşıyorum. Şebeke yoğunluğu, kullanılan cihazlar konusunda açıklamanızı kabul etmiyorum. Bağlanılan sitenin durumu için ise bunu 8 yaşındaki oğlum zaten biliyor. Profesyonel bir web yazılım uzmanıyım. İşim internete bağlanıp, yazılım güncelleme ve güvenlik...

Teknoloji biriminiz ile görüştüm. Telefonun ucunda bulunan kişi bir profesyonel.. Donanım ile ilgili hatayı önceden öngördü.. Onun tavsiyesi ile doğru yolu bulup bağlanmayı başardım. 3 yada 4 gündür hiçbir şekilde bağlantı kuramamıştım..

Şimdi son durumum internete bağlıyım ama hız berbat durumda.. Bilgisayar donanım ve yazılım konusunda hiç bir sorunum yok! Vodafone beni bu hız sorunu ile beni kahretti. Ayın 12 sinde istanbuldan ayrılıp bodruma gideceğim. Sorunum çözülmediği takdirde operatörü değiştirmekten başka bir seçenek bana bırakmadınız. Benim ailemle birlikte vodafone şirketine ödediğim aylık toplam meblağ 300 tl'dir. Talebiniz halinde şirketime ait numaraları size hemen aktarabilirim.

Saygılarımla

Son durumum:

TELEFON İLE 541 NUMARADAN SÜREKLİ GÖRÜŞMELERİME RAĞMEN VODAFONE İNTERNET İLE İLGİLİ SORUN DEVAM EDİYOR.. BEN ARTIK BU BELA ŞİRKETTEN KURTULMAYA KARAR VERDİM.. DARISI DİĞER VODAFONE KULLANICILARININ BAŞINA..

SATIŞ KONUSUNDA İYİ PAZARLAMACI OLAN VODAFONE İŞ SORUN ÇÖZMEYE GELİNCE ORTADA YOK! ALDIKLARI PARAYI KESİNLİKLE HAKETMİYORLAR!

NE YAPACAĞIZ ABİ, ŞAHIS OLSA GİDİP BULUP AĞZINI BURNUNU KIR! AMA KOSKOCA ŞİRKET MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE KAYBOLUP GİDİYORSUN..

YUKARIDA YAZILANLAR VODAFONE İNTERNET KULLANICISI VEYA İNTERNETE MOBİL MODEM İLE BAĞLANMAYI DÜŞÜNEN VE İNTERNET MOBİL MODEM FİYATLARI NI ARAŞTIRANLARIN DİKKATİNEDİR.

BU BİR VODAFONE KARALAMA KAMPANYASI DEĞİLDİR. Bir vodafone mobil modem kullanıcısının feryadı aynı zamanda bir web master'ın vodafone'a tokadıdır.

Yukarıda arkadaşında dediği gibi herkes bu rezaleti görsün!

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bende Düzce Akçakoca oturuorum vodofone vın aldım çekim gücü göstermek için 5 diş var 1 diş yada 2 diş ile baglanıorum 3 daha göremedim tahadtüt bitmesini bekliorum :(

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben yaz başı TurkcellConnect 3G USB modem aldım ama fiyat bakımından Turkcell ile Turkcell Extra ların çakışmasına şaşırdım. Ataköy Galleria' nın içindeki Turkcell Extra' ya gittim ve Modemin fiyatını sordum. Bana 285 lira dediler. Halbuki Turkcell in web sitesinde 129 dolar (250 TL) satış fiyatı yazılmıştı. Turkcell müşteri hizmetlerini aradım ve olayı anlattım. Bunun olamayacağını ve Turkcell Extraların bizim fiyatımızdan satış yapması gerektini söylediler. Sonra sallamadım zaten orayı 250 liradan satan bi Turkcell Extradan aldım modemi. Bu arada 3G kullanmak isteyenler fakat kapsama alanında olmayanlar Turkcell Müşteri hizmetlerini arayın 24 saat içinde 3G li baz istasyonunu devreye sokuyolar. Diğer operatörler zaten normalde çekmiyo burda :D

Buna inanması güç , yaw bir baz istasyonunun kurulması 50bin TL civarı + devletten izin almalı(belediye) + herşey tamam diyelim kalibrasyonu vs 3ay sürer + kiralık daire tutuyorlarsa apartman sahibine heray en az yerine göre 1000tl verirler sizce 24 saat içinde bir istasyon kurmaları mümkünmü benim aklım almıyor bi türlü :)

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Buna inanması güç , yaw bir baz istasyonunun kurulması 50bin TL civarı + devletten izin almalı(belediye) + herşey tamam diyelim kalibrasyonu vs 3ay sürer + kiralık daire tutuyorlarsa apartman sahibine heray en az yerine göre 1000tl verirler sizce 24 saat içinde bir istasyon kurmaları mümkünmü benim aklım almıyor bi türlü :)

o kadar detayını bilmiyorum belki baz istasyonu 3g destekliyordu merkezden açmış olabilirler ama gerçek şu ki 24 saat sonra internetin birden hızlandığını fark ettim ve modem ışığının yeşilden açık mavi olduğunu gördüm. Aradan bir sene geçti, ilk defa bu kadar uzaktaki baz istasyonundan full çeken bir 3g görüyorum :) (mesafe 4 km, 3 katlı binanın orta katındayım ve boşluksuz arada binalar var)

f61e6836c61c0a432891a4cbca7190a3.png

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
avea berbat turkcell 3g vınn güzel vodafone bilmiyorum. ama avea dan uzak durun.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
o kadar detayını bilmiyorum belki baz istasyonu 3g destekliyordu merkezden açmış olabilirler ama gerçek şu ki 24 saat sonra internetin birden hızlandığını fark ettim ve modem ışığının yeşilden açık mavi olduğunu gördüm. Aradan bir sene geçti, ilk defa bu kadar uzaktaki baz istasyonundan full çeken bir 3g görüyorum :) (mesafe 4 km, 3 katlı binanın orta katındayım ve boşluksuz arada binalar var)

f61e6836c61c0a432891a4cbca7190a3.png

3g görüyorsan ne mutlu sana :)

bende 2 hat var tcell ve avea ölçüyorum sık sık kadıköy merkez , moda , hatta fethiye ovacık , gibi birçok 3g merkezinde full H harfi görüyorum mesela hızım 4-5mbiti geçmiyor , Tcell test falan yapıyor ama belirli noktalarda sanırım 10+ mbit görülebiliyor.

Varmı USB Mdoem kullanıpta hızı 7mbitten fazla olan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:full cektiği halde bağlanmayan bir vadofone rezilliği ben aylık aboneyim 10 liraya sınırsız telefondaki hızı iyi ama pcde aynı değil istanbulun göbeğinde cekmiyor =)

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben 8gb vodofone 3G+ modem kullanıyorum gayet memnunum başta çok yavaştı sonra ayarlar kısmını karıştırken sadece 3G ile bağlan seçeneğine tıkladım ve indirme hızım 900 kb 'kadar çıkıyor buda bana yetiyor ttnetin kablolu 25 kb'lık indirme hızından kat kat çok iyi geldi bana 8 Gb kotam tabi kotamı geçince maximum 100 tl lik data kullanmı yaptınız dönem boyunca bizden internet size hediye diyor ama hediyede şöle bir durum var internet hızımı %95 kadar düşürüyorlar ve bu sefer net hiç kullanılmaz halde oluyor ve bu durum gerçekten üzücü ama 100 tllik data kullanımı yaptınız diyor ya kotayı geçtiğimde 85 tl yatırıyorum ben.Ama çok memnunum.

• Ve ben bu wınnı kullandığım yerler Eskişehir merkez ,Balıkesir merkez ve merkez köyler,İstanbul Maltepede kullanıyorum.
  • ve genelikle 2 çubuk yada 3 çubuk çeker çok nadir 4 çubuk çektiğini gördüğüm oldu ama net hızım aynı :
  • c5pqr.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vodafone mu kesinlikleeee uzak durun hepsi gerçek / kontörlü vodem kullanıyordum, hızlı internete ihtiyaç duyduğumda saatlik paket alıp 3G hızında sadece bağlantı olsun yeter dediğimde cepnet paket alıp günlüğü 1TL ye bağlanıyordummm. bigün saatlik paket aldım. onay msj geldi ve bağlandım zankkk bakiyeniz yetersiz olduğundan... hemen kullanıcı arayüz programını açtım (mobile board) onay sms gelmilş doğru görmüşüm bu ekran çıktıları ile müşteri hizmetleri bayi 444 çalmadığım kapı kalmadı sonuç bizden kayanklı bişey yok. ispata rağmenn !! sonra dilenciyim ya ben ama yinede bakiyenizi yükleyelim gibi iğrenç bi yaklaşımmm. bahsettiğim hatayı sorunu düzeltelim çabası yok. sonra kendime dedim eşeklik bende git faturalı 3g al sorun yaşama modem vodafne modemi diye gittim hesabını bilen tarife den hat aldım (bu arada ne işse faturazsız 3g hattı faturalıya çevrilmiyormuş) 01/07/2012 saat 18.36 hat aktif oldu arada bilgi / reklam sms leri geliyor ilk gün biraz nette takıldım ve saat 23:30 gibi kapattım. çalıştığım için gündüzleri eşim sadece face giriyor ki bu tarife face ücretsiz !! ayın 14 ü gelen sms lere bakıyorum sms tarihi 03/07/2012 saat 07:00 Aylık 45TL data kullanımı yaptığınız için ay sonuna kadar intyernet bizden size hediye !! 45TL data kullanımı demek tarifeye göre 4-6 gb arası kullanım demek ve 36 saatte bunu yaptığım iddia ediliyor!! müşteri hizm. bayi derken sonuç yok. gidip hattı kapattım ay sanundaki fatura 68_TL 50 küsürü vergi yani kullanımım normalken kota aşım msj hatalı olarak bana gelmmişş bu program hatası dedim bu vergileri siz ödeyin diye tüketici hakem heyetine taşıdım bir ümit bi bilirkişiye soraralar hat incelenir falan diye yokk miktar küçük olduğundan kesin hükümlü dava red edildi 68-TL ye kurtuldum ben yaklaşmayın..