170 TL Galaxy Samsung S3

soncirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar Vandan Çin üretimi bir telefon getirticem. 600-650 Mhz işlemcisi 512 mb ram mevcut. Kamera 8 MP ve Androit 2.0 işletim sistemine sahib bir telefon. Programları sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. Video izleyip indirebiliyoruz.Herşeyi birebir aynı (kalite haric ) sizce nasıl arkadaşlar getirti vandan süper telefon siz ne düşünüyorsunuz adamlar işi iyice büyüttü sistemlerinide geliştirmişler ?:laugh::laugh:

ayhankara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çin işine hiç girme derim. Parana yazık, Sağlığına yazık. Ne gerek var ki. Daha hayırlı bir iş için kullan o paranı.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
sağlığını tehlikeye atma dostum bana sorarsan

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
android 2.0 mi? android sürümünün en düşük 2.2 olması lazımki programların %95 ini yükleyebilesin :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Boşver o çakmaları.
Ben bir tane çakma İphone almıştım.
Hayatımda satın aldığım en kötü üründü.Bir tek kartını kullanıyorum ve şu an çöp oldu.

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
170 tl paran varsa o telefonu 140 tl ye pazarlıkla al. 30 tl cebinde kalsınki 1 hafta sonra 3310'a bile razı olacaksın lazım olur :D

soncirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 2.0 serisi demeğe çalışmıştım 2.0.2 olabilir kardeşim . Sağlıktan bahseden arkaşlar tüm telefonlar saten çinde üretiliyor ne sağlığı :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
170 liraya böyle bir ürün üretilebiliyorsa, Galaxy s3 ün abartı fiyatını düşünün bir de...

soncirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde aradaşlar ben ıphone almıştım native işletim sistemi vardı kiçbişey yapamıyordum 2 sene kullandım kaya gibiydi şimdi bu ürün androit ve işletim sistemi kuvvetli benim size sorum buydu

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
8mp kamerası hikaye adamlar oraya 20 de yazar sen ona bakma
senin yerinde olsam evime baz istasyonu kurdururum daha iyi
en azından baz istasyonu daha az radyasyon yayar alacak olduğun 170 liralık cihaza göre.

soncirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8mp kamerası hikaye adamlar oraya 20 de yazar sen ona bakma
senin yerinde olsam evime baz istasyonu kurdururum daha iyi
en azından baz istasyonu daha az radyasyon yayar alacak olduğun 170 liralık cihaza göre.

Güzel kardeşim arkadaşlarda var telfon, Antutu Benchmark tan sisteme baktığında 8MP kamera ve sistem özelliklerinin hepsi mevcut saten. İlk bende inanmak istemedim adamlar yapmış harbiden abi gidip orjinaline 1.800 verceğime bu telefona 170 vermek bence çok makul.Radyasyon konusuna gelincede neyde radyasyon yokki ? tv-araba-leptop-radyo- vs vs....

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Güzel kardeşim arkadaşlarda var telfon, Antutu Benchmark tan sisteme baktığında 8MP kamera ve sistem özelliklerinin hepsi mevcut saten. İlk bende inanmak istemedim adamlar yapmış harbiden abi gidip orjinaline 1.800 verceğime bu telefona 170 vermek bence çok makul.Radyasyon konusuna gelincede neyde radyasyon yokki ? tv-araba-leptop-radyo- vs vs....

nasıl istiyorsan öyle yap.

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

zaten samsun p.çliğine bukadar pahalı satıyor :D normalde 100 tl ye üretiyorlar. hiç bir farkı yok kardeş samsungada çinliler satıyor zaten sn çin malını al :D

soncirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon elime ulaşınca Tüm özelliklerini buraya videolu bir şekilde editlicem siz rahat olun arkadaşlar :D

rashoaga

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Al kullan, memnun kalırsan ya da kalmazsan yaz buradan almayı düşünen arkadaşlar için bir fikir olur...

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yaklaşık 1 yıldır çin malı bir telefon kullanıyorum öncelikle o yazdığı özellikleri bir geç onların yarısı özellikte olursa şükret :) hı belki olabilir s3 ü bilmiyorum. telefonun 1 yılda dökülmedik yeri kalmadı en son ortadan ikiye ayrılınca bırakmak zorunda kaldım .

Reaksiyon puanı
10,315
Telefon elime ulaşınca Tüm özelliklerini buraya videolu bir şekilde editlicem siz rahat olun arkadaşlar :D

yahu birader, madem bu kadar iyi biliyorsun, daha niye burda konu açıp soruyorsun ki!

radyasyon konusunu çok hafife almışsın, galiba tehlikenin farkında değilsin.

bak kardeşim, orjinal samsung gs3'ün sar değeri 0.21'dir. yani bütün cep telefonları içindeki en düşük değerdir bu. ondan daha düşük sar değerli telefon yok. halbuki onun çakmalarının sar değerini ölçen bile yok. ölçmeye değer bulan bile yok. marka firmalar bu konu için milyarlarca dolar yatırım yapıyor, insanların sağlık konularını kaale alıyorlar. halbuki bu çakmaların böyle bir derdi yok. o yüzden ki, bunların tahmini sar değerleri asgari 3'ün üzerindedir. ki, bu da yine asgarisinden on kat daha fazla kansere yakalanma riskin var demektir.

can dediğin Allah'ın emanetidir güzel kardeşim, üç kuruş uğruna Allahın emanetini tehlikeye atma. eğer bu yüzden kansere yakalanır da -Allah korusun- ölürsen intihar etmiş olursun. bile bile intihar edip Allahın emanetine ihanet edenlere cenab-ı hak cennetini haram kılmıştır.

bir müslüman olarak sana bunu hatırlatmayı kendime borç ittihaz edindim.

karar senin!

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yahu birader, madem bu kadar iyi biliyorsun, daha niye burda konu açıp soruyorsun ki!

can dediğin Allah'ın emanetidir güzel kardeşim, üç kuruş uğruna Allahın emanetini tehlikeye atma. eğer bu yüzden kansere yakalanır da -Allah korusun- ölürsen intihar etmiş olursun. bile bile intihar edip Allahın emanetine ihanet edenlere cenab-ı hak cennetini haram kılmıştır.

karar senin!

değişik bir ifade ediş biçimi :)

bu arada radyasyon için tehlike sınırı 1.6 sar diye biliyorum. ve arkadaşın dediği gibi çin malı telefonların sar değerleri açıklanmıyor ki bu da tehlikenin çok çok üstünde demek. bu evdeki tv den yada modemden çıkan radyasyonla kıyaslanamaz. sen telefonu direkt olarak kafana tutuyorsun buda büyük bir etken hele birde telefonu yastığın altına koyup uyuyanlardansan vay haline

Reaksiyon puanı
10,315
radyasyon için tehlike sınırı 1.6 sar diye biliyorum.

eyvallah kardeşim, doğru dersin.
aslında bunu belirtmek için yazmıştım o mesajı ya, unutmuşum.
abd için bu değer, 1.6, avrupa birliği ülkelerinde ise 2'dir üst sınır.
fakat, yine de 1'in üstünde sar değeri olan telefon kullanan kişiler tehlikeden masun değillerdir.

soncirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

radyasyon konusunu çok hafife almışsın, galiba tehlikenin farkında değilsin.

bak kardeşim, orjinal samsung gs3'ün sar değeri 0.21'dir. yani bütün cep telefonları içindeki en düşük değerdir bu. ondan daha düşük sar değerli telefon yok. halbuki onun çakmalarının sar değerini ölçen bile yok. ölçmeye değer bulan bile yok. marka firmalar bu konu için milyarlarca dolar yatırım yapıyor, insanların sağlık konularını kaale alıyorlar. halbuki bu çakmaların böyle bir derdi yok. o yüzden ki, bunların tahmini sar değerleri asgari 3'ün üzerindedir. ki, bu da yine asgarisinden on kat daha fazla kansere yakalanma riskin var demektir.

karar senin!

En teknik bilgileri sen sunmuşsun kardeşim. öncelikle teşekkürler. Bu Sar oranını hiç işin içine katmadım.Gerçekten önemli bir husus doğrusu.Bunu baya düşündüm Ve mantıklı buldum.Telefonu elinden düşürmeyen bir insan olarak Hayatımı tehlikeye atmak istemem.Arkadaşların S3 ü şuan elimde videosunu çekicektim ama vazgeçtim.Çünki yüklesem eminimki Herkes almak isteyecek.... Ben bu vebalin altına girmemeye karar verdim |SeYYaH| Arkadaşın yazdığı yazıdan sonra....Sonuc olarak Ben bu tür yazıları sizlerden istemiştim çin mallarının sorunları ve zararları varmıdır diye. Şuana kadar gelen yazıların hiçbiri benim için anlam teşkil etmiyor |SeYYaH| arkadaşımızın ki haricinde... elimdeki paraya 70TL daha koyup 240 TL ye samsung OMNİA HD almaya karar verdim SPOT. symbian işletim sistemi 900 küsürat MHZ işlemcisi ve 8 mp kamerası var. BEnce arkadaşında dediği gibi Hayatımızı Riske atmaya değmez.....Şu dünyada Sağlığımızdan ve Ailemizden başka neyimiz varki saten....

K4NuNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dolandırıcı olma ihtimali cok yüksek..

2 Gün önce ben de sahibinden.com üzerinden bir satıcıdan 4 adet telefon sipariş ettim. Telefonlar kapıda ödemeli olarak PTT ile geldi. parayı vermeden ürünü kontrol edemiyorsun malum, verdim parayı kontrol ettim, telefonların hiçbiri istediğim tlefon değil... Adamı aradım tamam değiştiricez dedi artık ne satıcıya ulaşamabiliyorum ne bişey.. Mahkemelerde sürünüyorum :=) Uyarımı dikkate almanı tavsiye ederim.

soncirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dolandırıcı olma ihtimali cok yüksek..

2 Gün önce ben de sahibinden.com üzerinden bir satıcıdan 4 adet telefon sipariş ettim. Telefonlar kapıda ödemeli olarak PTT ile geldi. parayı vermeden ürünü kontrol edemiyorsun malum, verdim parayı kontrol ettim, telefonların hiçbiri istediğim tlefon değil... Adamı aradım tamam değiştiricez dedi artık ne satıcıya ulaşamabiliyorum ne bişey.. Mahkemelerde sürünüyorum :=) Uyarımı dikkate almanı tavsiye ederim.

Satıcının adını verirsen Bence iyi olur bende oradan alışveriş yapıyorum al-sat işleriylede uğraşıyorum..Birde Sen Telefonlar için Fatura düzenletmedin mi ? v son olarak postacı kapına getirince parayı verip postacıyı bekleticeksin.Ürünü açıp bakıcaksın sorun varsa direk geri iade edip aldıpın yere ödemeli oalrak yollayacaksın onlar uğraşıcak afedersinz o çocukları biraz deneyim şart bu işlerde....:wink: