170 TL Galaxy Samsung S3

Reaksiyon puanı
10,315
En teknik bilgileri sen sunmuşsun kardeşim. öncelikle teşekkürler. Bu Sar oranını hiç işin içine katmadım.Gerçekten önemli bir husus doğrusu.Bunu baya düşündüm Ve mantıklı buldum.Telefonu elinden düşürmeyen bir insan olarak Hayatımı tehlikeye atmak istemem.Arkadaşların S3 ü şuan elimde videosunu çekicektim ama vazgeçtim.Çünki yüklesem eminimki Herkes almak isteyecek.... Ben bu vebalin altına girmemeye karar verdim |SeYYaH| Arkadaşın yazdığı yazıdan sonra....Sonuc olarak Ben bu tür yazıları sizlerden istemiştim çin mallarının sorunları ve zararları varmıdır diye. Şuana kadar gelen yazıların hiçbiri benim için anlam teşkil etmiyor |SeYYaH| arkadaşımızın ki haricinde... elimdeki paraya 70TL daha koyup 240 TL ye samsung OMNİA HD almaya karar verdim SPOT. symbian işletim sistemi 900 küsürat MHZ işlemcisi ve 8 mp kamerası var. BEnce arkadaşında dediği gibi Hayatımızı Riske atmaya değmez.....Şu dünyada Sağlığımızdan ve Ailemizden başka neyimiz varki saten....

forum sitelerini bunun için seviyorum, ve bunun için zamanımı burada harcamaya değer buluyorum.
hem birçok şey öğreniyorsunuz, bilgi dağarcığınızı zenginleştiriyor, eksiklerinizi tamamlayabiliyorsunuz... hem de,
öğrendiklerinizle birilerine yardımcı olabiliyorsunuz, bu da sizi mutlu ediyor...

teşekkürler SDN, teşekkürler @soncirit!

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] bende belirttim ama anlamazlar. zorlamamızın manası yok adam her yoruma karsı yorum yazıyor herseyi bizden iyi biliyor ama gelip konu açıyor garip.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
çakma telefon işine girmeyin. bütçeniz hangi telefona yetiyorsa onu kullanın. alt tarafı telefon. sağlığınızı riske attığınıza değmez. hala 3310 kullanan insanlar var. onların hayatından ne eksilmiş?

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gayet başarılı kamera birz kötü yazıda yazılımsal olarak gerçeğinin yanında bile geçmiyor diyodu hangi şeyden bahsediyodu anlamadım bence arakdaşlar bu firmalar bizi kazıklıyo 100 liraya bunu mal edebiliyos biz neden bi telefona 2 bin lira veriyoruz

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Cin malina para verme haci. Kalite meselesi, basit bir nokia al daha iyidir,

ciha_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bundan yıllar önce bu çin malı telefon olaylarının çıktığı dönemler bende bir hevesle alıp kullandığımı bilirim başımdan ağrı eksik olmazdı uzunca bir süre kullandıktan sonra ise öğrendim bu sar değeri durumlarını ve radyasyon olaylarını bunu öğrendikten kısa bir süre sonra telefonu isteyen eş dost olduğu halde vermedim ve parçalayıp attım ve çevremde kim varsa uyardım (kimse de kullanmıyor) kullanmaması için. Piyasadaki sar değeri en düşük telefon şu anda s3 tür ama ne olursa olsun çin malı alma omnia hd kararını vererek çok doğru bir karar vermişsin. Sağlık herşey den önemlidir.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş yapmayın Allah aşkına. En son çin malını çöpe attık. 100 tlye iphone satıyorlar.

Reaksiyon puanı
10,315
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...idaodeme-93589356/detay?source=promotion_topl arkadaşlar bu cihazı aldım inanarak gelen telefon s3 ün çakması değil galaxy s2 nin çakması geldi ne android var nede başka birşey hesap makinasından beter cihaz . şimdi ben nasıl hakkımı arayabilirim , neyapmam gerekiyor acil yardım ederseniz çok memnun olurum .

170 tl'ye gs3!
ve siz buna inandınız ve sipariş verdiniz öyle mi?!
aklını peynir ekmekle yemiyen kaç kişi böyle bir dolmayı yutar be kardeşim...
çare arıyorsun ya, boşver çare aramayı,
eğer gitmişse 170 liran gitmiştir, çok fazla bişey değil, telafisi kolay... da,
sen asıl seni mağdur eden aklını, kafa yapını, mantığını değiştir güzel kardeşim.
seni bu kadar komik duruma sokan mantalitenden kurtul önce.

bunları yazarken cidden üzüldüğüm, ve kızdığım için yazıyorum.
kalbini kırmak için değildi yazdıklarım.
o 170 tl'yi kurtarabileceğini zannetmem. ha çok uğraşırsın, mahkemeler falan filan... da, zaten astarı yüzünü geçer, daha pahalı gelir. aslında bu yol, en erdemli yol ama, herkes uğraşmaz. yorucu ve yıpratıcıdır.

ama bunu bir fırsat bil, kaçıp giden 170 tl'den daha kıymetli bir tecrübe edindin, onu her zaman kullanmaya bak!

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar lütfen böyle sitelerden alışveriş yaparken güvenli alışveriş özelliğini kullanan satıcılardan alışveriş yapmayı öncelik haline getirin. Kapıda ödeme güvenli gibi gözüksede aslında en güvensiz alışveriş yöntemidir. Lütfen uzak durun çevremdeki çoğu kişi bu şekilde dolandırıldı.

Orhun67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
170 tl'ye gs3!
ve siz buna inandınız ve sipariş verdiniz öyle mi?!
aklını peynir ekmekle yemiyen kaç kişi böyle bir dolmayı yutar be kardeşim...
çare arıyorsun ya, boşver çare aramayı,
eğer gitmişse 170 liran gitmiştir, çok fazla bişey değil, telafisi kolay... da,
sen asıl seni mağdur eden aklını, kafa yapını, mantığını değiştir güzel kardeşim.
seni bu kadar komik duruma sokan mantalitenden kurtul önce.

o 170 tl'yi kurtarabileceğini zannetmem. ha çok uğraşırsın, mahkemeler falan filan... da, zaten astarı yüzünü geçer, daha pahalı gelir. aslında bu yol, en erdemli yol ama, herkes uğraşmaz. yorucu ve yıpratıcıdır.

ama bunu bir fırsat bil, kaçıp giden 170 tl'den daha kıymetli bir tecrübe edindin, onu her zaman kullanmaya bak!

Kadıköyrap kullanıcısın attığı post'a bak , ordaki telefona 250 lirada verilir. ve Kadıköyrap emin konuşmuş alacağın telefon bu demiş ben o sandım nerden bilebilirdim , benim babam emekli kendi kazandıklarımla bi heves edip aldım ne yapsaydım ? dolandırıcılık ihtimalini bende düşündüm okadar beynim var merak etmeyin sizden sadece bi yol haritası istedim ne yapmalıyım diye ,parası hiç önemli değil 2 gün boyaya gider yine kazanırım o parayı hiç önemli değil ,önemli olan böyle şerefsizleri yok etmek ,önemli olan ptt'nin parayı vermeden kutuyu kontrol etme şansını biz SAFLARA tanıması.. ama yokk sizin gibiler hemen sen salakmısın malmısın ? :) ne diyimki aslında haklısın saflığın adını salaklık koymuşlar . biz 170 lira kazanmak için elimizde rulo yardıralım . sizin gibilerdende azar yiyelim cehalet işte.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Kardeş sana tavsiyem vodafone 945 al.Senin almak istediğin s3'e çok yakın özellikleri,hem de orjinal mal,bir sağlıksızlığı sorunu yok.Android 2.1 kullanıyor,ama 2.3'e güncelleniyor. 300 tl'ye satılıyor hem de.çakma olma ihtimali de yok.Öteki omnia mesela çakma olmasa da symbianlı, dolayısıyla uygulama bulamazsın.Tavsiyem vodafone 945

Orhun67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş sana tavsiyem vodafone 945 al.Senin almak istediğin s3'e çok yakın özellikleri,hem de orjinal mal,bir sağlıksızlığı sorunu yok.Android 2.1 kullanıyor,ama 2.3'e güncelleniyor. 300 tl'ye satılıyor hem de.çakma olma ihtimali de yok.Öteki omnia mesela çakma olmasa da symbianlı, dolayısıyla uygulama bulamazsın.Tavsiyem vodafone 945

Saol kardeşim Daha tövbe telefon felan almam.. bi kere yedik kazığı bozulana kadar kullanacam çakma s2 imi:)

Reaksiyon puanı
10,315
Kadıköyrap kullanıcısın attığı post'a bak , ordaki telefona 250 lirada verilir. ve Kadıköyrap emin konuşmuş alacağın telefon bu demiş ben o sandım nerden bilebilirdim , benim babam emekli kendi kazandıklarımla bi heves edip aldım ne yapsaydım ? dolandırıcılık ihtimalini bende düşündüm okadar beynim var merak etmeyin sizden sadece bi yol haritası istedim ne yapmalıyım diye ,parası hiç önemli değil 2 gün boyaya gider yine kazanırım o parayı hiç önemli değil ,önemli olan böyle şerefsizleri yok etmek ,önemli olan ptt'nin parayı vermeden kutuyu kontrol etme şansını biz SAFLARA tanıması.. ama yokk sizin gibiler hemen sen salakmısın malmısın ? :) ne diyimki aslında haklısın saflığın adını salaklık koymuşlar . biz 170 lira kazanmak için elimizde rulo yardıralım . sizin gibilerdende azar yiyelim cehalet işte.

yeğenim, yazmıştım, seni üzmek, kırmak için yazmadım, hele ki hakareti hiç aklımdan bile geçirmedim.
aslını sorarsan ben senden daha saf biriyimdir, yalnız, 170 liraya gs3 deyince bir anda patlayıvermişim,
"olmaz bu ya, olamaz!" diye nara bile atmışım...

bilirim ki, imkanınız olsaydı böyle bir dolmayı yutmazdınız, belki imkansızlığın verdiği bir aldanıştı bu.
belki de bir umut diye bile bile yapılan bir aldanış.
bu yüzden kendimi sizin yerinize koydum,
ve gerçekten içim çok acıdı...
o psikolojinin verdiği ruh haliyle yazdım o satırları...

hakkınızı helal edin!

Orhun67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umarım bu olaydan yeterli bir ders çıkarmışındır.

yeğenim, yazmıştım, seni üzmek, kırmak için yazmadım, hele ki hakareti hiç aklımdan bile geçirmedim.
aslını sorarsan ben senden daha saf biriyimdir, yalnız, 170 liraya gs3 deyince bir anda patlayıvermişim,
"olmaz bu ya, olamaz!" diye nara bile atmışım...

bilirim ki, imkanınız olsaydı böyle bir dolmayı yutmazdınız, belki imkansızlığın verdiği bir aldanıştı bu.
belki de bir umut diye bile bile yapılan bir aldanış.
bu yüzden kendimi sizin yerinize koydum,
ve gerçekten içim çok acıdı...
o psikolojinin verdiği ruh haliyle yazdım o satırları...

hakkınızı helal edin!

Helali hoş olsun ,olur böyle şeyler. ders çıkarmaz olurmuyum ,en iyi öğrenme şekli deneme yanılma yöntemidir. ben o telefonu almasaydım o benim içimde kalacaktı, olsun 170 liramız ziyan oldu ama iyide bir ders oldu.

cppmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
piyasadaki iyi bildiğimiz elektronik ürünlerin büyük bir kısmı zaten çin üretimidir. fakat çin üretimleri de kendi içinde farklı kalitededir.yani çin malı diye hepten kötülemeyin. çok ucuz çin üretimlerinde ikinci el parçalar kullanıldığını,daha kötü şartlarda üretildiklerini ve üzerinde geldiği söylenen özelliklerin bir kısmının çalışmadığını biliyoruz.netice itibariyle 170 TL lik telefondan parası kadar verim beklenir.

Reaksiyon puanı
2,148

Valla kardeşim bahsedilen telefon gösterdiğim videodaki telefon ama sana o gelmemiş, çakma malda bile sahtecilik yapan şerefsizlerde suç. Gerçekten o çakma S3 gelseydi hiç değilse onda android 2.3 vardı.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Android 2.0 serisi demeğe çalışmıştım 2.0.2 olabilir kardeşim . Sağlıktan bahseden arkaşlar tüm telefonlar saten çinde üretiliyor ne sağlığı :)

imla hatalarıyla dolu bir yazı.lütfen daha düzgün bir türkçe..

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
fiyatına oranlı cihaz iyide sağlığına yazık bea

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Cin isi, goruntu güzel olabilir de telefonun sar yuzdeligi tavan yapmis olarak kullanmayi goze aliyorsan al dostum, yanlis kullanim konusunda da cok sorun yasayacagini garanti ederim, bir kac sene evveline kadar cinden elektronik esya alip avrupada satiyordum, kaliteyi ayirt etmek daha kolaydi, simdi ise her şey birbirine karismis durumda, konu harici bir ornrk vereyim adamlar dis protezi icine kanserojen maddeleri bilerek katiyorlar, maddi anlamda tasarruf ediyorlar, acisi da vatandastan cikiyor, kisacasi sagligimizla oynuyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi bişey soracaktım sayfada gordum galaxy s3 170 tl acaba cin malımı bana cin lazım eyer cin malıysa bana en son ne kadar yaparsın ben batmanda kalıyorum sen nerde kalıyorsun telin varsa telini verirmisniz...