|Ⓢєччαh|
Guru
- Reaksiyon puanı
- 10,315
En teknik bilgileri sen sunmuşsun kardeşim. öncelikle teşekkürler. Bu Sar oranını hiç işin içine katmadım.Gerçekten önemli bir husus doğrusu.Bunu baya düşündüm Ve mantıklı buldum.Telefonu elinden düşürmeyen bir insan olarak Hayatımı tehlikeye atmak istemem.Arkadaşların S3 ü şuan elimde videosunu çekicektim ama vazgeçtim.Çünki yüklesem eminimki Herkes almak isteyecek.... Ben bu vebalin altına girmemeye karar verdim |SeYYaH| Arkadaşın yazdığı yazıdan sonra....Sonuc olarak Ben bu tür yazıları sizlerden istemiştim çin mallarının sorunları ve zararları varmıdır diye. Şuana kadar gelen yazıların hiçbiri benim için anlam teşkil etmiyor |SeYYaH| arkadaşımızın ki haricinde... elimdeki paraya 70TL daha koyup 240 TL ye samsung OMNİA HD almaya karar verdim SPOT. symbian işletim sistemi 900 küsürat MHZ işlemcisi ve 8 mp kamerası var. BEnce arkadaşında dediği gibi Hayatımızı Riske atmaya değmez.....Şu dünyada Sağlığımızdan ve Ailemizden başka neyimiz varki saten....
forum sitelerini bunun için seviyorum, ve bunun için zamanımı burada harcamaya değer buluyorum.
hem birçok şey öğreniyorsunuz, bilgi dağarcığınızı zenginleştiriyor, eksiklerinizi tamamlayabiliyorsunuz... hem de,
öğrendiklerinizle birilerine yardımcı olabiliyorsunuz, bu da sizi mutlu ediyor...
teşekkürler SDN, teşekkürler @soncirit!