Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
3134839641a2a5c6_Pool_Landscape_Ideas_A.jpg

cennetmi burası ? :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Fuzuli'ye Sormuşlar; Sevmek mi Daha Güzeldir, Sevilmek mi?
- 'Sevmek' demiş.
- 'Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın..!

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
:@recep1212
Dalga felan ama 13 sene yaşadığım yerini oranın sayesinde gördüm:D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bak yine bitiş süresi belli olan açık arttırmaya fiyat verip duruyorlar, Allah akıl fikir versin.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
arada bi lazım bişeyler..

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Meğer dünya koca bir şakaymış, gülmeyeni ağlatıyorlar :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Bir insan işler ters gittiğinde gülümsüyebiliyorsa aklına suçu üzerine atacak birisi geldiği içindir..:yes:

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Hayattaki seçimler serisi için konu üretemiyorum kafamı biraz dağıtmam lazım sanırım bir fikri olan varsa görüşlerinizi bekliyorum:glare:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
ne adamlar var arkadaş kaç yaşına gelmiş hala ergen ergen tavırlar, kendini bilmeyen bi gerizekalı.. yazık gerçekten allah ıslah etsin, nasıl bi psikolojidir o :s

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hala şu gerizekalıları savunan varya yok efendim şöyleymiş yok efendim böyleymiş akrabasına tecavüz etseler eyvallah diyecek.

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayattaki seçimler serisi için konu üretemiyorum kafamı biraz dağıtmam lazım sanırım bir fikri olan varsa görüşlerinizi bekliyorum:glare:

hayattaki seçimler serisi ne demek, o kız neden manalı manalı bakıyo, neden her gündüzün sonu gece, neden Hindular onca hayvan varken ineğe tapar, neden erkeklerin ayağı kokar...neden.. neden...neden mantıksızlıktan mantık çıkarımları yapmaya çalışıyorum...neden ben kendimi oyalayamıyorum..????

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir insan işler ters gittiğinde gülümsüyebiliyorsa aklına suçu üzerine atacak birisi geldiği içindir..:yes:

Gülümsemek için bir sebebin olmamalı :D
Eğer gülümsemek için bir sebep arıyorsan anlaki ölüyorsun. (gülümsemek ikinokta üst üste yanına büyük "d" harfinden ibaret değil)

hayattaki seçimler serisi ne demek, o kız neden manalı manalı bakıyo, neden her gündüzün sonu gece, neden Hindular onca hayvan varken ineğe tapar, neden erkeklerin ayağı kokar...neden.. neden...neden mantıksızlıktan mantık çıkarımları yapmaya çalışıyorum...neden ben kendimi oyalayamıyorum..????
Babam böyle pasta yapmasını nereden öğrendi diyerek espri yapmak isterdim ama ruh hali biraz dengesiz galiba :S

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sağol espri tanıdık olsa da çok güldürdü:D
Ruh hali dengesiz değil dengesizliğe tepkili..

Sana diyeceğim şu ki (kızım sana diyorum gelin sen anla) pencere yi açıp dışarı baktığında ortada o kadar mantıksız şey var ki. İşin içine girdiğin zaman bin (1000) ömür harcasan yine içinden çıkamazsın. Kendi oyalamak istiyorsan. Mantıksızlıklar arasında mutlu olmayı öğren (nokta)

Not: Ben bol keseden sallıyorum ama sen rakamlara takılma :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sana diyeceğim şu ki (kızım sana diyorum gelin sen anla) pencere yi açıp dışarı baktığında ortada o kadar mantıksız şey var ki. İşin içine girdiğin zaman bin (1000) ömür harcasan yine içinden çıkamazsın. Kendi oyalamak istiyorsan. Mantıksızlıklar arasında mutlu olmayı öğren (nokta)

Not: Ben bol keseden sallıyorum ama sen rakamlara takılma :D

Ama ama ozaman felsefe yığılarak çoğalmaz ki..:D
Noktayı şu şekilde (.) simgelesen de ben anlardım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...