yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Yıkılmadım,ayaktayım,dertlerimle başbaşayım.
cennetmi burası ?![]()
cennet buysa çabamıza yazık
bu havuzlara sahip oteller filipinlerde gecelik 70-80 dolar![]()
![]()
Bu ne la dalga mı geçiyor face?![]()
Buz gibi suyun yerini hiç bir şey tutmaz.
Hayattaki seçimler serisi için konu üretemiyorum kafamı biraz dağıtmam lazım sanırım bir fikri olan varsa görüşlerinizi bekliyorum:glare:
Bir insan işler ters gittiğinde gülümsüyebiliyorsa aklına suçu üzerine atacak birisi geldiği içindir..:yes:
Babam böyle pasta yapmasını nereden öğrendi diyerek espri yapmak isterdim ama ruh hali biraz dengesiz galiba :Shayattaki seçimler serisi ne demek, o kız neden manalı manalı bakıyo, neden her gündüzün sonu gece, neden Hindular onca hayvan varken ineğe tapar, neden erkeklerin ayağı kokar...neden.. neden...neden mantıksızlıktan mantık çıkarımları yapmaya çalışıyorum...neden ben kendimi oyalayamıyorum..????
Babam böyle pasta yapmasını nereden öğrendi diyerek espri yapmak isterdim ama ruh hali biraz dengesiz galiba :S
Sağol espri tanıdık olsa da çok güldürdü![]()
Ruh hali dengesiz değil dengesizliğe tepkili..
Sana diyeceğim şu ki (kızım sana diyorum gelin sen anla) pencere yi açıp dışarı baktığında ortada o kadar mantıksız şey var ki. İşin içine girdiğin zaman bin (1000) ömür harcasan yine içinden çıkamazsın. Kendi oyalamak istiyorsan. Mantıksızlıklar arasında mutlu olmayı öğren (nokta)
Not: Ben bol keseden sallıyorum ama sen rakamlara takılma![]()