Samsung Galaxy S3 Kullananlar Kulübü

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
selamlar arkadaşlar benım bır kac sorum olucaktı. yenı galaxy s3 kullanıcısıyım fakat telefonu tam olarak çözmus degılım cok basıt ıslemlerı yapamıyorum örnek veremek gerekırse telefonda resım cektıkten sonra bazen sılebılıyorum bazen sılemıyorum cok ılgınc ama galeyı gırıp resım sılemıyorum tam olarak bunu anlamıs degılım :) bunun dısın da örnegın bır oyun ındırıyorum o oyunu sılıyorum fakat o oyun yınede ana ekranda oluyor sılınıp gıtmıyor uygulamar kısmın da oyun sılınıyor ama ötekı ekran da yıne kalıyor.bılıyorum cok karısık anlattım ama inşallah anlamış olan arkadas çıkar yardımcı olur..

bunların dısın da ekran koruyucu temalar ıstıyorum 3 boyutlu falan bu tarz temaları nerden bulabılırım. son olarak bır şarkı ısmını bılmedıgımız zaman telefona o sarkıyı dınletınce bulan bır program vardı o programın ısmını bılen varsa soyleyebılırse sevınırım tesekkurler....
Ben program olarak Shazam'ı biliyorum. Ama paralı olanıda var ücretsiz olanıda.

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eywallah sımdı ındırıyorum programı cok saolsın pekı sen tema olarak ne kullanıyorsun ekran koruyucusu yanı ?

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alınca ne kullancan :))) hadı hayırlı olsun o zaman gule gule kullan.

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. 2 gün önce bir arkadaşımla eminönü'de doğubank iş hanı'na gittim. burada s3'ler ucuza satılıyormuş. fakat kimileri hem kayıtsız hem garantisiz kimileri de kayıtlı ama garantisizler. bunların fiyatları 1400 ile 1600 arasında değişiyor. Eğer böyle s3 alırsam içinde yüklü olan programlar farklı bir dilde olur mu? yani telefonun menü dilini kolaylıkla türkçeye çevirebilirim ama, programların dilinde rahatsızlık yaşar mıyım?

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar hepinize merhaba..S3 almaya cok heveslendim ancak uzun bi suredir arastiriyorum ve karsima bir site geldi,herkes sorunlarini anlatmis, genelde ayni sorunlar ama cok sik gorunuyolar ve beni telefondan soguttular.. link http://www.bilgimanya.com/samsugn-g...ri-problem/11750/comment-page-1#comment-25365 bi goz gezdirebilirmisiniz? sadece bu sitede degil daha bir cok yerde ayni sorunlardan sikayetci onlarca insan gordum ve anladigim kadariyla her 3 kisiden 2sinin telefonunda ariza cikiyor, ne yapicam cok kararsizim. yardim lutfen dusunceleriniz paylasin

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usenmeden alttaki tum kullanici yorumlarini okuyup beni bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar :) simdiden tesekkurler

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet kardesim hem konusma hem mesaj,telefon elimden pek dusmez,her ay 500 dk konusma 3bin civari da sms atarim

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu telefonu yakından görmek lazım, tasarımı çok güzel, özellikleri çok iyi, yani samsung sgs3 ile yepyeni bir tasarıma imza atmış, sgs2 ve önceki telefonlarda arka kapak cikintisi hiç hoş değil. Sgs3 u anlat anlat bitmez. Kalite.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
evet kardesim hem konusma hem mesaj,telefon elimden pek dusmez,her ay 500 dk konusma 3bin civari da sms atarim
O probleme yakında bir güncelleme çıkarırlar biraz daha bekleyebiliyorsan bekle. O güncelleme çıkınca alırsın. Ben pek telefonla konuşmam belki ayda 20 defa 10 tane filanda mesaj atarım benim için oyun ve ekran büyüklüğü önemli.

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sesin kotu gitmesi duzelcek dielim tamam da en buyuk korku aramlar gorunmuyo millet ariyo caliyo ama telefon gostermiyo diolar,oyle bisey olursa cok kotu. o da guncellemeyle halledilir mi bilmiyorum

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sesin kotu gitmesi duzelcek dielim tamam da en buyuk korku aramlar gorunmuyo millet ariyo caliyo ama telefon gostermiyo diolar,oyle bisey olursa cok kotu. o da guncellemeyle halledilir mi bilmiyorum
Büyük ihtimalle yurtdışındaki yeni gelen güncellemeyle o sorun giderilmiştir bile. Ama giderilmediysede en kısa zamanda çözeceklerine inanıyorum.

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar NFC hakkında kısa bilgiler verebilecek ve nasıl kullanabileceğimizi anlatıcak olan biri var mı ?

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
hepsiburdada
Telefon_1336975.jpg

http://www.hepsiburada.com/liste/sa...?productId=telcepsami9300s3&categoryId=371946

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Dostum o KDV'siz fiyatı.Dalga mı geçiyosun insanlarla ?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşlerim Türkiye'de bulabileceğim Samsung Galaxy S III Phantom Case satan yer var mı ? Ürünün sitesi Case-Mate.
Ürünün resimleri ;
getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

Şimdiden Teşekkürler.

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonra nedenn buradan sormadığımız konu açtığımız soruluyor buradan cevap alamıyoruz dikkate dahi alınmadım

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sonra nedenn buradan sormadığımız konu açtığımız soruluyor buradan cevap alamıyoruz dikkate dahi alınmadım
Çoğu kişi şu an Online durumda değil. NFC'yi Türkiye'de kullanamazsın NFC Türkiye'de şuanda yok.
Biraz daha kibar konuşabilirsin.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşlerim Türkiye'de bulabileceğim Samsung Galaxy S III Phantom Case satan yer var mı ? Ürünün sitesi Case-Mate.
Ürünün resimleri ;
getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

getDynamicImage.aspx

Şimdiden Teşekkürler.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
beyler kies üzerinden nasıl güncelleme yapılıyor bakınız orada ne yazıyor?
9pvwn.jpg