Ubuntu 12.04 Nasıl tema yüklenir?

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
youtube'da linux işletim sistemlerine süper temalar yüklemişler bende bu temaları yüklemek istiyorum ama indirdikten sonra napıcam .themes klasörüne kopyalayın felan deniliyor ama gizli dosyaları bile görünüme açtığımda bu klasör yok.kendim oluşturup başlangıç klasörüne kopyalayayım diyorum kopyalamada yapılmıyor,bu temaları nasıl yükleyebilirim

Sadr-azam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olması lazım. Yoksa siz oluşturun. Kopyalama yöntemiyle değil direk oluşturun. Oraya kopyaladıktan sonra Ubuntu Tweak veya advanced settings gibi programlar yardımıyla değiştirebilirsiniz.

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olması lazım. Yoksa siz oluşturun. Kopyalama yöntemiyle değil direk oluşturun. Oraya kopyaladıktan sonra Ubuntu Tweak veya advanced settings gibi programlar yardımıyla değiştirebilirsiniz.

çok sağolasın nedenini bilmiyorum şimdi oluşturalabiliyor ve yaptım birde güzel temaların olduğu bir site veya beğendiğin temaları paylaşabilirmisin

byebs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdiğimiz dosyayı nasıl yükleyeceğiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
theme klasörü içinde yeni bir klasör açın o klasöre targz nin içindekileri atın daha sonra ubuntu tweak programıyla temanızı değiştirin olması lazım