Iphone kırdırma ?

BYDesign

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben bu işlerde yeniyim bana bir yardım ederseniz çok mutlu olacağım.
Şimdi Apple'ın sitesine giriyorum ve şu ekran geliyor. Acaba diyorum ki UNLOCKED olanı seçmeyip de diğerini seçsek telefonu kırdırabiliyor muyuz Türkiye'de. Ben bu işi bilmiyorum pek bilgilendirirseniz memnun olacağım.

28al1jm.jpg

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Simkilitli iphone alma. Kırdırmak sorun yani. Hem alsan da tarife ücretini ödeyeceksin. Unlocked alın iphone her sim'e açık olsun.

BYDesign

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet hocam haklısınız da o zaman da 199$ olan fiyat 649$ oluyor. :D ben o yüzden bunu düşündüm ama sıkıntılı olacaksa bir mantığı yok tabi.

BYDesign

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam peki bu GEVEY çok mu sıkıntı ? Zaten yakın zamanda yazılımsal olarak çözüleceğini söylüyorlar ?

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
O kadar bilgim yok, çünkü ihtiyacım olmadı geveye. Konu hakkında bilgisi olan biri çıkar heralde :)

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
amerikada oturuyosan al iste sozlesmelisinden :P
turkiyede oturuyosan zaten alsanda amerikanin tarifelerle kullanamazsin yada satmazlar tahminimce. :P

BYDesign

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amerika'da oturmuyorum.
Nasıl tarifelerle anlamadım? Biraz açar mısınız bu tarife işini ?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amerika'da oturmuyorum.
Nasıl tarifelerle anlamadım? Biraz açar mısınız bu tarife işini ?
onlarin indirimli olmasinin nedeni att&t veya digerleri de eklenmis simdi. o sirketler de genelde avea vodafone turkcell gibi operatorler. bizim hatti secsin diye amerikada bole ucuk indirimler yapiyolar. bizim memlekette olmadigi icin biraz tuhaf gorunuyo tabi :P

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Jailbreak ve unlock yaparak kullanabilirsin. Türkiye de o şekilde kullanan çok kişi var.