Param o kadarına yetiyor, almalı mıyım ?

cem1304

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimki biraz farklı bi öneri olucak ama şu anki telefonunu kullanmaya devam edip illa apple olsun diyosan ipod 4g alabilirsin retina ekran var kamerası gayet güzel kapasite derdi yok 32 gb 64 gb var hangisini seçersen tek sorun wifi yoksa internet yok bide ikisini birlikte taşımak biraz sıkıntı olabilir

yazmayı unuttum ios6 destegide gelicek 4g için

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
param o kadına yetiyor anladım başlıgı :D uykuluyum biraz

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu mevzusu geçti ya Sar değerleri ile ilgili : http://www.sardatabase.com/
bu kaynaktan araştırdım ve htcler samsunglar ciddi manada düşük gel gelelim apple ürünler tam 3 kat fazla radyasyon yayıyor her saniye elinizde tuttuğunuz telefonun 3 kat kanser etme ihtimalini düşünmek bile ürkütücü. Bir de yüksek çözünürlüklü ekran yok 3gs te yanında amoled retina falan görürsün kıskanırsın. Kesinlikle git bir android al :D

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese teşekkürler yorumlarınız için. Karar verdim dişimi biraz daha sıkacağım ve samsung galaxy s2 alacağım. siz şimdi daha da sık s3 al diyeceksiniz ama yuh artık o kadar da sıkamam sabırsızım ben :) zaten s2 hakkında pek de olumsuz yorum görmedim şarj konusu dışında e o da malumunuz akıllı telefonların çoğunda var yani herşey dört dörtlük olamaz ya alırım bir yedek batarya görürüm işimi :)

Msfk

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Herkese teşekkürler yorumlarınız için. Karar verdim dişimi biraz daha sıkacağım ve samsung galaxy s2 alacağım. siz şimdi daha da sık s3 al diyeceksiniz ama yuh artık o kadar da sıkamam sabırsızım ben :) zaten s2 hakkında pek de olumsuz yorum görmedim şarj konusu dışında e o da malumunuz akıllı telefonların çoğunda var yani herşey dört dörtlük olamaz ya alırım bir yedek batarya görürüm işimi :)

Galaxy S2'ler için özel yüksek güçlü bataryalar var.Alırsanız onlardanda almayı unutmayın.

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir android kullanıcısı olarak en yüksek donanımlı android bile ios konforunu ve stabilitesini vermez.
O zaman sen niye kullanmıyorsun dersen iphone ekranları küçük ,fiyatta tuzlu o yüzden derim.

tepekent42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben de xperia derim sana her türlü deneyim yaşatır