Silence
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
yağmurun keyfini, metrobüs durağında ki insan kalabalığını ve köprü girişinde ki araba kalabalığını görene kadar yaşadık malesef![]()
Yaşasın benim semtim

yağmurun keyfini, metrobüs durağında ki insan kalabalığını ve köprü girişinde ki araba kalabalığını görene kadar yaşadık malesef![]()
birgün böyle bir durumdayken korna çalan bir arabanın yanına gidip cama tıkladım.. şöför olan beye gayet kibar "nasılsınız" dedim.. o da bana "iyiyim" dedikten sonra ben ona öyle bir bağırdım ki "kornaya basıyorsun da ne oluyor yol mu açılıyor" diye adam neye uğradığını şaşırdı.. tabi benim kadar kibar, nazik bir hanımefendiden hiç beklemeyeceği tepkiyi gördü![]()
adam şoka girmiştir valla ana melekti cadı olduuu
![]()
yooo ben hep cadıydım... nickim sadece melek... tanışalım/görüşelim de fotoğrafım var biliyorsun![]()
evet ben gördüm
ama her bayanın içinde bir cadı yatar
![]()
benim içimde değil direkt yüzüme vurmuş hahahahha![]()
UMUT.. Hiç Bitmeyen Bahar Mevsimidir, İçinde Kar Da Yağar , Fırtınada Kopar.. Ama Çiçekler Açmaya Hep Devam Eder..
Günaydınlar...
Abibax takılıyoruz
Bize gelmez o işlerÇok havalı olmuş...
![]()
Edit : Bekarım halen
Evet arkadaşlar gelen var mı daha![]()
Katılıyorum Sana...Bu konu artık uluslararası bir sorun haline geldi![]()
Katılıyorum Sana...
Konu iç mesele diyorsun yani. İçişlerine karışmayı engelliyorsun. Du bakıyım Fransanın ülkemizdeki okullarına müdahale yetkisini kaldırdığımız gibi
Devreler yanmış benim anlaşıldı :w00t:
@Charlie Scene
Sen de her şeye katılıyorsun
Bu o arkadaşa :
Mesele bir çok kızla yatmanız veya çıkmanız değil.
Bunu her erkek yapmış ve yaşamıştır.
Ben bile.
Mesele şu.
Söylenmeyecek yerde söylemeyin bari.
Konu iç mesele diyorsun yani. İçişlerine karışmayı engelliyorsun. Du bakıyım Fransanın ülkemizdeki okullarına müdahale yetkisini kaldırdığımız gibi
Devreler yanmış benim anlaşıldı :w00t:
Bugün Devreler Gitti Senin:w00t:
Lisans düzeyinde değilmi hocam.7 Temmuzda kpss var ona gireceğim. Son çalışmalarım sonucu bilgiler karışmış olabilir ama yerli yerine oturacak![]()
Lisans düzeyinde değilmi hocam.
7 Temmuzda kpss var ona gireceğim. Son çalışmalarım sonucu bilgiler karışmış olabilir ama yerli yerine oturacak![]()
İstemeyen başka foruma gitsin ne demektir ya![]()
Karanlık işlerin adamıyım diyorsun yani.