Bebeğe bak ya ağzından çıkan tek laf mama, bütün yiyeceklere el atıyor![]()
Cok Yemesin Kilo Alır![]()
Chrome javascript dosyaları direk kabul etme özelliğini kaldırmış sanırım eklentiler uygulamalar ve scriptler sadece web store'dan yüklenebilir diyor.
@__kadıköyRAP__ hocam senin js dosyasını chrome'dan silip tekrar eklediğimde aynen bunu dedi bende şuan tampermonkey eklentisi açık kullanıyorum eğer fırsatın olduğunda web store içinede koyabilirmisin o scripti![]()
Son dev sürümü kullanıyorum neyse boşver benimkinde vardır bir sorun yine.Sürüm kaç bende demiyor öyle birşey ve chrome güncel diyor.![]()
Bu gitar hocası beni katil edecek.
''Akdeniz akşamları bir başka oluyor'' çalacaksan hiç öğrenme![]()
Yaz geldi, kız ayarlamak için öğreniyorum![]()
Şaka bir yana, uzun süredir istiyordum.Bu yıla nasip oldu.Ama hoca bir garip![]()
Bende çok istemiştim okuldayken bir arkadaştan ders te almıştım ancak bir insan bir konuda bu kadarmı yeteneksiz olur diyip bıraktım.. Bu arada yeteneksiz olan hocam değildi bendim
Üstüne alınma hocam sakın.. Bence senin hocada iş yok![]()
Hocama laf ettirmemCanım hocam
![]()
Sadece biraz beceriksiz . . .
Anlaşıldı tamam..
Senin derdin gitar öğrenmek değilmiş zaten![]()
Arkadaş olmaya çalışıyoruz, kötü bir durum yok![]()
Demekki hoca beceriksiz değilmiş
Senin kafa derste değil..Belki hocanın kafasıda derste değildir.. Naptın karizmayala büyüledinmi hocayı
![]()
Kadir İnanır bakışları var bende, bakmam yetti![]()
Hocam yeni nesil ne anlar Kadir inanır bakışından.. Hoca korkmuştur o bakışlardan. Korkudan öğretemiyordur gitarı sana![]()
İvi ya benim ya kara toprağın başka hatunlar arayışına girKendileri İvi gibi bir şey![]()
İvi dedim de; saygılar hocam@-Beneficence- İlişkinizi gözden geçirmeye karar verirseniz bana çağrı at
![]()
İvi ya benim ya kara toprağın başka hatunlar arayışına gir![]()
Cinayete sebebiyetİvi, hayatımın aşkı![]()
Cinayete sebebiyet![]()