Medal of Honor Warfighter Sistem Gereksinimi

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bu sistem gereksinimleriyle CoD a rakip olamaz.

Y.E.Buldan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MOH'u severim. Yeni bilgisayarımda oynamak istiyorum, inşallah.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
sen cod ile moh`u sistem gereksinimler ile mi karşılaştırıyosun?
Herşeyiyle karşılaştırıyorum. Sistem gereksinimleri de dahil. Cod MW3 yüksek grafiklerle oynayan bilgisayar MoH ta takılıyordu bunda hepten düşük grafiklere mahkum olacağız. Her oyun için sistem yenileyecek halimiz yok malesef. Ayrıca MoH'ta hep CoDMW taklidi bi hava var bu da ayrı bir önyargı oluşturuyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Herşeyiyle karşılaştırıyorum. Sistem gereksinimleri de dahil. Cod MW3 yüksek grafiklerle oynayan bilgisayar MoH ta takılıyordu bunda hepten düşük grafiklere mahkum olacağız. Her oyun için sistem yenileyecek halimiz yok malesef. Ayrıca MoH'ta hep CoDMW taklidi bi hava var bu da ayrı bir önyargı oluşturuyor.
Taklit derken CoD'yi kuran ekip MoH'dan ayrılma.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=23566]netfaruk[/MENTION] daha CoD piyasaya çıkmadan yıllar önce MoH vardı. piyasadaki en eski FPS serilerinden biridir. ayrıca MoH Warfihter, grafik motoru olarak yeni nesil Battlefield 3'teki Frostbite 2 motorunu kullanıyor. grafikleri de directx 11 standardında olacak. CoD ise yıllardır aynı oyun motorunu kullanıyor ve hala directx 9 standardını aşamadılar.

bu yüzden CoD her bilgisayarda akıcı şekilde oynanıyor. grafikleri üst seviye değil çünkü.

MoH Warfighter senaryosunun da CoD ile alakası yok. sırf tanıtımdaki adamı Cpt Price'e benzettin diye hemen "çakma" etiketi yapıştırma.

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Kimseyle CoD - MoH tartışmasına girmek istemiyorum çünkü bu iki oyunu karşılaştırmak yanlış olur.Henüz CoD MW serisiyle karşılaştırılacak oyun çıkmadı :D