• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LeechTurk.Com Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
leechturkten 10 tane davetiye atacağım . ancak atacağım kişilerin speedtest sonucu ve bir adet örnek ratiosu gerekmekte . bu konudan alıntı yaparak ya da pm yoluyla bana ulaşabilirsiniz . iyi günler ...

TheKeyloGGer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde 1 adet davetiye var , speedtest sonucu istiyorum ona göre atacağım :) kolay gelsin

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
özel mesajıma bir speedtest sonujcu ve en az bir örnek ratio gönderirseniz davetiye atacağım ;)

88my

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dostum bu konuda yeniyim davetiye istemeyenlere üyeliğim var doğal olarak.. :(

alaburus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

del_carmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tekrarlıyorum özel mesajla bir ratio örneği (bahsettiğim örnek 5 gb lık uploadlar falan değil en az bir 50 gb upload yaptığınız ratiolar. ) ve speedtest sonucu gönderen arkadaşlara sayılarına bakmaksızın davetiye vereceğim . özel mesaj atamayan arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak da ulaşabilirler bana . iyi paylaşımlar...

eurasta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tekrarlıyorum özel mesajla bir ratio örneği (bahsettiğim örnek 5 gb lık uploadlar falan değil en az bir 50 gb upload yaptığınız ratiolar. ) ve speedtest sonucu gönderen arkadaşlara sayılarına bakmaksızın davetiye vereceğim . özel mesaj atamayan arkadaşlar bu mesajı alıntı yaparak da ulaşabilirler bana . iyi paylaşımlar...

faruk55500

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

üye olduğum başka torrent siteleri
http://e1206.hizliresim.com/y/s/8n0g7.png
http://e1206.hizliresim.com/y/s/8n0kj.png
speedtest
http://c1206.hizliresim.com/y/t/8pvyt.png
mail adresim faruk55500@hotmail.com arenatr varsa ondan yollarsan makbule geçer iyi günler...

eeyyeeyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bir davetiye alabilirmiyim emrah_Y_95@hotmail.com

kardeş mesaj olarak gönderdim resimleri gönderirmisin davetiye

del_carmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Lodos35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturkten 10 tane davetiye atacağım . ancak atacağım kişilerin speedtest sonucu ve bir adet örnek ratiosu gerekmekte . bu konudan alıntı yaparak ya da pm yoluyla bana ulaşabilirsiniz . iyi günler ..
nzNoetAB0AAAAASUVORK5CYII=

wcMkiMXdEH9ygAAAABJRU5ErkJggg==

tuncay_badak@yahoo.com şimdiden teşşekkür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...