Usb wireless adaptör

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar adını doğru yazdım mı onu bile bilmiyorum. Tek istediğim yaklaşık 12-13m ötedeki modemi FULL çekmesi. Birde kablo ile bu adaptörle arasında performans farkı görülüyor mu? yani böle bi cihaz kullansam internet hızında düşüş yaşar mıyım?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Kablo ile 100 Mbit, Wriless ile (Cihazına göre değişir.) 54 Mbit hız alırsın. İnternet hızın 54 Mbit ten yüksek ise kabloya göre yavaş kalır.

Bahsettiğin mesafe arasında fazla duvar yok ise çekim problemi yaşamazsın.

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arada tek duvar var. İnternet 8 mbit . Performans kaybinin olmadigina eminseniz cihaz onerileri bekliyorum.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ben şunu kullanıyorum ve 200 metre ötedeki noktaya 3 kademe çekime kadar bağlanıyorum.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben bunu kullanıyorum. Karşıki evden full çekiyor :lol:. Tavsiye ederim. Ama kendi evimdekini kullanıyorum :D

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Konuyu inceledim fakat pek yararlı görmedim %90ı ürünler hakkında yorumlarla dolu. Bu arada başka önerecekseniz bütçe olarak 50TL düşünüyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim.Tekrar hatırlatayım max. 15m arada 3 duvar var ama arada koridorda var. Yani koridora 1 duvar var artık hangisi geçerliyse bilemicem. Tek istediğim bu istediğim mesafeden full çekmesi.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeşim onların çoğu işe yaramaz en iyilerinden biri bu eğer para sıkıntısı çekiyorsan 20 kuruş eksiğe daha kötüsünü şunu al. Ama benim dediğim ucuz fiyata bulabileceğin en iyi ürün.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sevdin mi bakimm :tt1::wub::lol::dirol::tongue:. Çok güzel üründür asla seni yarı yolda bırakmaz.:cool:

Kardeş sana önerebileceğim en iyisi bu-2.

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevdin mi bakimm :tt1::wub::lol::dirol::tongue:. Çok güzel üründür asla seni yarı yolda bırakmaz.:cool:
Valla aklım bi yattı :D yav zaten 15m uzakta modem tek istedğim bu mesafede tam performans umarım dediğin gibi olurda çöpe para atmamış oluruz ilk defa usb wireless kullanıcam.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kardeş bana güven bende "bu" nun tek antenlisi var full çekiyo çentikler sağ tarafa doğru uzuyo. Bunada bak bu-2. Beğenirsen "bu-2" yide alabilirsin

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bana güven bende "bu" nun tek antenlisi var full çekiyo çentikler sağ tarafa doğru uzuyo. Bunada bak bu-2. Beğenirsen "bu-2" yide alabilirsin
Kardeş bu-2 teleskop gibi bişey ben tüm ilçenin ağlarını görmek istemiyorum 15m ilersi yeterli bana :D yok yok 'bu' yu alıcam yarın siparişini veririm salı ya kadarda hem 'bu' gelir hemde sipariş ettiğim bilgisayarım.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
:D Hayırlı olsun yeni bilgisayarını güle güle kullan. "bu" yuda güle güle kullan :D

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
'bu' şuan elimde 1dk önce kargodan geldi kutusunu şimdi açıyorum bakalım ne çıkıcak

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adam iki gündür kayıp. kutudan ne çıktı merak ettim :)