Samsung Galaxy S3 reklam sorunu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MBrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar internette araştırdım ama bulamadım çözümünü. Telefonda oyun oynarken veya başka bir iş yaparken kenarlarda veya üst ve alt tarafta reklam çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ?

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar internette araştırdım ama bulamadım çözümünü. Telefonda oyun oynarken veya başka bir iş yaparken kenarlarda veya üst ve alt tarafta reklam çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ?

Bazı uygulamalarda reklam çıkıyo bu normal bi şey herkesde oluyo.Bu reklamları kaldırmak için markette uygulamalar var ama bi çoğu root istiyo.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bazı uygulamalarda reklam çıkıyo bu normal bi şey herkesde oluyo.Bu reklamları kaldırmak için markette uygulamalar var ama bi çoğu root istiyo.

Evet root istiyor malesef. Neyse böyle devam edeceğiz heralde yapacak bir şey yok :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
reklam istemiyorsan paraya kiyip full versiyon alacaksın bu kadar basit bir çok uygulama ve oyun full versiyon seçeneği var. param yok dersen reklama katlanacaksin artik

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bi dünya site var tam sürümü için oradan bulup indirebilirsin ya da adfree uygulamasını kuracaksın cihazı rootlayıp açacaksın :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Adfree yüklemek gerekiyor ancak o da root istiyor. Root kaldırılabilir bir şey. Korkmayın

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
root yapalım ya nedir sanki..

ben de sıkıldım reklamlardan, pasaporta kayıt ettireyim ilk iş root yapmak

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben aldığımda cihazı açmadım bile düşünün direk custom romu çaktım geçtim :D tavsiye ederim :)

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Custom Rom'lar direk root'lu mu oluyor? Hangisini kullanıyorsun?
Yeni girdim bu aleme çok soru sorarım :D

Costum rom yüklemek için telefonu rootlaman gerekiyo.

[video=youtube_share;LNqmv0QvEQY]http://youtu.be/LNqmv0QvEQY[/video]

Link

Linkteki siteden dosyayı indirip videodaki gibi telefonu rootlayabilirsin.Kullandığı proğramda var verdiğim linkte.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şimdi root mu custom rom için gerekli, custom rom mu root için gerekli? :D

Bu custom romlarda bazı sorunlar olabiliyormuş stabilite sorunları, sadece root yapsak böyle sorunlar çıkmaz değil mi?

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452

Bu custom romlarda bazı sorunlar olabiliyormuş stabilite sorunları, sadece root yapsak böyle sorunlar çıkmaz değil mi?

Valla bugüne kadar 2.3.4, 2.3.5, 2.3.6, 2.3.7 hepsinin custom romlarını kullandım. Orijinalden daha hızlı ve stabildi hepsi. 2.3.3 de kullandığım en berbat stock rom. Şu an orijinal 2.3.6 kullanıyorum. Gayet güzel

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1

S3 yeni olduğu için costum romlar pek stabil değildir diye düşünüyorum.Ama tabi en doğrusu deneyip görmek :) Ama sadece rootda pek sorun olmaz.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla bugüne kadar 2.3.4, 2.3.5, 2.3.6, 2.3.7 hepsinin custom romlarını kullandım. Orijinalden daha hızlı ve stabildi hepsi. 2.3.3 de kullandığım en berbat stock rom. Şu an orijinal 2.3.6 kullanıyorum. Gayet güzel

Costum romlarda uzun süreli kullanımlarda sanki sorun oluyo, ben costum rom yüklerken hep full wipe yaparım ama yinede belli bi süre sonra kasma yada kitlenme falan oluyodu şimdi stock rom devam ediyom :)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Costum romlarda uzun süreli kullanımlarda sanki sorun oluyo, ben costum rom yüklerken hep full wipe yaparım ama yinede belli bi süre sonra kasma yada kitlenme falan oluyodu şimdi stock rom devam ediyom :)

Valla androidîn kaderi aslında o ama son çıkan 2.3.6 stock rom en başarılısı bence.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Costum rom yüklemek için telefonu rootlaman gerekiyo.

[video=youtube_share;LNqmv0QvEQY]http://youtu.be/LNqmv0QvEQY[/video]

Link

Linkteki siteden dosyayı indirip videodaki gibi telefonu rootlayabilirsin.Kullandığı proğramda var verdiğim linkte.

custom rom atmak için root gerekmez ben en azından hiç uygulamadım :D

kadıköy RomAur S3 v1.2 kurdum en stabili bu oldu 2 gündür rom manyağı oldu alet :D

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
custom rom atmak için root gerekmez ben en azından hiç uygulamadım :D

kadıköy RomAur S3 v1.2 kurdum en stabili bu oldu 2 gündür rom manyağı oldu alet :D

cwm yüklemeden recowery menüye girdiğinde yükleme yapamazsınki nasıl yüklücen costum romu ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
cwm yüklemeden recowery menüye girdiğinde yükleme yapamazsınki nasıl yüklücen costum romu ?

clockmod u yüklemek için root a gerek yok odinle yüklüyorsun daha sonra cfw dosyasını telin içine at recoveryden yükle bu kadar :) root gerekmiyor yani :)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
odin.jpg

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bir sorun halinde nasıl dönüyorsunuz?

İşlemi yapmadan önce tüm telefonun yedeğini mi alıyorsunuz?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir sorun halinde nasıl dönüyorsunuz?

İşlemi yapmadan önce tüm telefonun yedeğini mi alıyorsunuz?
telefonlarda ram ve rom harici birde isletim sisteminin bir kopyasi var . onu telefonda bazi ozel tuslara basarak yada ozel bi yontemle geri yukleme modu devreye alinabiliyo. boylece telefon fabrika ayarlarina donuyo ve ilk aldigin zamanki gibi oluyo. her marka icin yontemde bazi ufak degisiklikler oluyo :P