Babanızın hayrına kaset yapacak değil yaTabi ki para için yapacak.
Sen de haklısın ama Sagopa Kajmer kendini rezil eden birisi siz hala onu dinliyorsunuz, gerçekten size çok yazık.
Haydi arkadaşlar, hep beraber Kadıköy Acil 'e geçelim.![]()
: D
Haklısınız hocam.Bir B.B. King, bir Eric Clapton dinlemek varken bu adam bence vakit kaybı. Hoş tarzları da farklı ya neyse...
aynen.tam içmelik![]()
Sen de haklısın ama Sagopa Kajmer kendini rezil eden birisi siz hala onu dinliyorsunuz, gerçekten size çok yazık.
![]()
"Yazık"mış.Yeter kardeş,tamam anladık sevmiyorsun.
Başkalarınıda kendi yoluna çekmeye çalışıyorsun.
Valla yanımda olsan elimin tersini yerdin bak.
Youtube 'u falan kast ediyorsan, 1 milyon defa izlenmesi, 1 milyon tekil(farklı) kullanıcı tarafından izlendiğini göstermez. Bir dinleyenin 6-7 kere dinlediğini düşünürsek, normal bir durum.şu forumda kim ne derse desinde 2bucuk ay gibi kısa bir zamanda ıstakoz'u 1milyon olmuş adam....
@Lopard38;
Ben bu adamdan niye soğudum. Ben öğrenciyim. Gidipte bir müzik cd sine 20 30 TL veremem.
Sagopa 'da orjinal almıyorsanız, dinlemeyin gibisinden laflar etmişti. Ben de dinlemiyorum artık. Tek amacı para olan, Müslüman görünen insanlardan(En doğrusunu Allah bilir.) Allah beni uzak etsin.
Ki sadece ben değil, sırf böyle tavırları yüzünden eskisi kadar dinleyici kitlesi yok.
Haydi arkadaşlar, hep beraber Kadıköy Acil 'e geçelim.![]()
: D
Youtube 'u falan kast ediyorsan, 1 milyon defa izlenmesi, 1 milyon tekil(farklı) kullanıcı tarafından izlendiğini göstermez. Bir dinleyenin 6-7 kere dinlediğini düşünürsek, normal bir durum.
Şimdi hemen deme, "Dinlemiyorsan dinleme." diye.![]()
![]()
Önce insan oılman gerekir
insan olabilmen için yürek gerekir
yürek köpektede vardır
ibrahim,adem,yunus,muhammed olman gerekir ....
Tam da 40 yorum vardı.. Kilitlesem mi dedim konuyu![]()
Üstad-ı Sagopa Kajmer Forever ..
Ben beğenmedim şarkıyı. Sago kaliteyi bayağı düşürmüş. Olmamış malesef
biraz benimde dikkatimi çektiıstakoz'a göre biraz daha yavaş vede biraz daha kalite düşmüş
![]()
Söyleyiş tarzıda biraz bozulmuş gibi. Ne bileyim bir baytar değil meselaNeyse çıkmadık candan ümit kesilmez toplar kendini inşaallah
![]()
Bir tane şarkısına bakıp kaliteyi düşürdü demek olmaz, sanat hayatının başından en sonuna kadar yazdıkları veya söyledikleri şarkıların tamamı üst düzey olan hiçbir sanatçı yoktur.Ben beğenmedim şarkıyı. Sago kaliteyi bayağı düşürmüş. Olmamış malesef
nedenki hocam konunun kimseye zararı yokkibir şarkı koyduk forma dinleyenler dinlesin dedik
masumuz biz bişey yapmadık
![]()
Sagocular varmış sdn'de![]()
Bir tane şarkısına bakıp kaliteyi düşürdü demek olmaz, sanat hayatının başından en sonuna kadar yazdıkları veya söyledikleri şarkıların tamamı üst düzey olan hiçbir sanatçı yoktur.
Arada mutlaka 2-3 tane beğenilmeyen çıkacaktır.
Bana göre Sagopa'nın yazdığı ve söylediği şarkıların %70-80 i üst düzey şarkı ve bana göre bu performansla kendi kalitesini zaten kanıtlamış bir adam Sago.
Sayımız bayağı bi artmış.Eskiden bu kadar değildik.
![]()
senin gibiler şöyle düşünür bir kişi birden fazla kere dinliyordur öyle yükseliyordur...bizim gibiler de şu soruyu sorarlar acaba bir şarkıyı bir kişi 100 kere niye dinler...???
biz şarkının dinlenme sayısına baktığımızda kaç farklı kişi dinlemiş diye bakmayız kaç kere dinlenmiş diye bakarız senin gibilerinde anlayamacağı tek şey bu...