Sagopa Kajmer - 40 [2012]

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sen de haklısın ama Sagopa Kajmer kendini rezil eden birisi siz hala onu dinliyorsunuz, gerçekten size çok yazık.

yazıksa bize yazık kardeşim sen burada kimseyi yargılayamazsın...sallıyorum herkes ahmet kaya'ya terörist o...onu dinlemeyin diyor ya kardeşim benim ben adama bakmam kişisel hayatında ne yaptığı beni ilgilendirmez...beni tek ilgilendiren şey müziktir...ben müzik dinlemek istiyorsam şu terörist şu anarşist şu ülkücü şu ateist şu alevi böyle olmass...bu insan seçmektirmüziklede alakası yoktur müzik dinlemek isteyen kişi sadece müziği açar ve dinler bu kadardır...

Reaksiyon puanı
189
Bir B.B. King, bir Eric Clapton dinlemek varken bu adam bence vakit kaybı. Hoş tarzları da farklı ya neyse...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Sen de haklısın ama Sagopa Kajmer kendini rezil eden birisi siz hala onu dinliyorsunuz, gerçekten size çok yazık.

orda%2Bdurucan%2Bliseli.jpg

"Yazık"mış.Yeter kardeş,tamam anladık sevmiyorsun.
Başkalarınıda kendi yoluna çekmeye çalışıyorsun.

Valla yanımda olsan elimin tersini yerdin bak.

m6i4r7a2c2

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Döndüm Tekrar Sago'ya.

orda%2Bdurucan%2Bliseli.jpg

"Yazık"mış.Yeter kardeş,tamam anladık sevmiyorsun.
Başkalarınıda kendi yoluna çekmeye çalışıyorsun.

Valla yanımda olsan elimin tersini yerdin bak.

..Bunlara Virecen Zoppayi Virecen Zoppyi Aanam Anam.. :v :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
şu forumda kim ne derse desinde 2bucuk ay gibi kısa bir zamanda ıstakoz'u 1milyon olmuş adam....
Youtube 'u falan kast ediyorsan, 1 milyon defa izlenmesi, 1 milyon tekil(farklı) kullanıcı tarafından izlendiğini göstermez. Bir dinleyenin 6-7 kere dinlediğini düşünürsek, normal bir durum.

Şimdi hemen deme, "Dinlemiyorsan dinleme." diye. :D :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
@Lopard38;

Ben bu adamdan niye soğudum. Ben öğrenciyim. Gidipte bir müzik cd sine 20 30 TL veremem.
Sagopa 'da orjinal almıyorsanız, dinlemeyin gibisinden laflar etmişti. Ben de dinlemiyorum artık. Tek amacı para olan, Müslüman görünen insanlardan(En doğrusunu Allah bilir.) Allah beni uzak etsin.

Ki sadece ben değil, sırf böyle tavırları yüzünden eskisi kadar dinleyici kitlesi yok. :D

Haydi arkadaşlar, hep beraber Kadıköy Acil 'e geçelim. :D :D: D

Element uydurmaya devam. 20 30 tl veremezmiş. Gidip fiyatını sordun mu hiç ? 13 lira en son çıkan albüm.

Bunu genel olarak yazıyorum, beğenmiyorsanız beğenmeyin kimseye zorla sago dinletmiyorlar.Buraya gelip sago şöyle böyle gibi yorumlarda yapmayın. Forumda bir sürü şarkı paylaşılıyor, biz gidip beğenmediğimiz ya da tarzı farklı olan bir sanatçıya laf atıyor muyuz ? Gelip burada delikanlılık yapmayın.

Ne zaman bi sago konusu açılsa belli başlı bi kaç kişi düşüyor konuya, bu her dönemde böyle oluyor daha öncede tartıştığımız ettiğimiz.Kusura bakmayın sago konusunda biraz sertim gelemiyorum bazı konuşmalara.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Tam da 40 yorum vardı.. Kilitlesem mi dedim konuyu :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir şarkısında bu kadar tartışma çıkıyorsa sonuna kadar Sago...

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Youtube 'u falan kast ediyorsan, 1 milyon defa izlenmesi, 1 milyon tekil(farklı) kullanıcı tarafından izlendiğini göstermez. Bir dinleyenin 6-7 kere dinlediğini düşünürsek, normal bir durum.

Şimdi hemen deme, "Dinlemiyorsan dinleme." diye. :D :D

senin gibiler şöyle düşünür bir kişi birden fazla kere dinliyordur öyle yükseliyordur...bizim gibiler de şu soruyu sorarlar acaba bir şarkıyı bir kişi 100 kere niye dinler...??? biz şarkının dinlenme sayısına baktığımızda kaç farklı kişi dinlemiş diye bakmayız kaç kere dinlenmiş diye bakarız senin gibilerinde anlayamacağı tek şey bu...

hee hatırlattığın iyi oldu dinlemiyorsan değil hakkında bahsetmek isminin olduğu yere girme kısaca senin de dediğin gibi ''Dinlemiyorsan Dinleme''...:mad:

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben beğenmedim şarkıyı. Sago kaliteyi bayağı düşürmüş. Olmamış malesef

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
biraz benimde dikkatimi çekti :) ıstakoz'a göre biraz daha yavaş vede biraz daha kalite düşmüş :)

Söyleyiş tarzıda biraz bozulmuş gibi. Ne bileyim bir baytar değil mesela :) Neyse çıkmadık candan ümit kesilmez toplar kendini inşaallah :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Söyleyiş tarzıda biraz bozulmuş gibi. Ne bileyim bir baytar değil mesela :) Neyse çıkmadık candan ümit kesilmez toplar kendini inşaallah :)

hocam benimde aklıma takıldı bu mesele acaba dedim bir nedenimi var twitter'ındaki yorumları okudum aslında bu beat'i vermekte kararsız kalmış...bunuda dile getirmiş zaten...:)...merak etmene gerek yok bence ne yaptığını iyi biliyor :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben beğenmedim şarkıyı. Sago kaliteyi bayağı düşürmüş. Olmamış malesef
Bir tane şarkısına bakıp kaliteyi düşürdü demek olmaz, sanat hayatının başından en sonuna kadar yazdıkları veya söyledikleri şarkıların tamamı üst düzey olan hiçbir sanatçı yoktur.
Arada mutlaka 2-3 tane beğenilmeyen çıkacaktır.
Bana göre Sagopa'nın yazdığı ve söylediği şarkıların %70-80 i üst düzey şarkı ve bana göre bu performansla kendi kalitesini zaten kanıtlamış bir adam Sago.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir tane şarkısına bakıp kaliteyi düşürdü demek olmaz, sanat hayatının başından en sonuna kadar yazdıkları veya söyledikleri şarkıların tamamı üst düzey olan hiçbir sanatçı yoktur.
Arada mutlaka 2-3 tane beğenilmeyen çıkacaktır.
Bana göre Sagopa'nın yazdığı ve söylediği şarkıların %70-80 i üst düzey şarkı ve bana göre bu performansla kendi kalitesini zaten kanıtlamış bir adam Sago.

Derdim sago tartışması yapmak değil. Birtane şarkıdanda yola çıkmıyorum aslında. Son yakın zamanı düşünerek söyledim. Evet kaliteli söz yazıyor sagopa ama ne bileyim müzikalite olarak zayıfladığını düşünüyorum. En azından kulaklarım bana öyle diyor. Nacizane düşüncem bu.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sago değişiyor, buda şarkılarına yansıyor. Eski sert sago yok, bu yüzden eski sert şarkılar da yok. Melankolia damarına basıyor insanın.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sayımız bayağı bi artmış. :D Eskiden bu kadar değildik. :D

hallo

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Şarkı güzel. Paylaşım için teşekkürler...

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@adrasa; @GaMeRR119;

Arkadaşlar, yorumlarda biraz daha yumuşak olun.Klavye başından sert görünmeye kalkmayın. İlla siz dinliyorsunuz diye asıp, kesmiycez. Ve tüm yorumlarda, Sagopa 'yı övecek şekilde yazılmayacak. Eğer buraya bu konu açılıyorsa, her türden yorumlara açık olmalısınız.

Bana buradan delikanlılık yapma deyipte, klavye başından delikanlılık yapmak... Bu da güzel...

senin gibiler şöyle düşünür bir kişi birden fazla kere dinliyordur öyle yükseliyordur...bizim gibiler de şu soruyu sorarlar acaba bir şarkıyı bir kişi 100 kere niye dinler...???

Senin gibilerde şöyle düşünür: Bunlar Sansar 'ı, Selo 'yu, Gazapizm 'i, Alaturka Mavzer 'i falan bir kişi birden fazla kere dinliyordur öyle yükseliyordur...bizim gibilerde şu soruyu sorarlar acaba bunları bir kişi 100 kere niye dinler?
Anlayabiliyor musunuz acaba? Sagopa 'ya has bir durum değil.

biz şarkının dinlenme sayısına baktığımızda kaç farklı kişi dinlemiş diye bakmayız kaç kere dinlenmiş diye bakarız senin gibilerinde anlayamacağı tek şey bu...

Sizin gibilerinde anlayamayacağı tek şeyi yukarıda açıkladım.Okuyabilirsiniz.

Karşıt görüşlere tahammülünüz yoksa, o zaman bu konuyu burada açmayacaksınız. Gidin taraftarı olan sitelerde açın.Herkes olumlu şeyler yazsın.
Ha burada mı açtın? O zaman gelipte "yok bu konuya girme, yok adının olduğu yere gelme" diyemezsiniz.
Dediğim gibi, zorunuza gidiyorsa böyle bir platformda açmayacaksınız konuyu.

Bugün böyle diyorsunuz, yarın öbürgün görürüm sizi.Ölene kadar böyle sürmeyecek.Bir kaç sene daha en fazla... Zamanında sizler gibiydim, körü körüne savunurdum.
Anlıyorum sizleri...

Acaba bu adam, ilah falan mı diye sormaya başladım kendime. Öyle davranıyorlar da...

Neyse, olumlu yorumlara engel olduğum için özür dilerim. Zira, eleştiriye açık olmayan, kendini salt doğru gören kişilere neyi anlatabilirsin ki? Daha eleştiriye tahammülleri yok.
Haksız bir kişi varsa o da benim.Sizlere böyle bir şey yakışmaz zira.