Param o kadarına yetiyor, almalı mıyım ?

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Elimde şuanda bir miktar para var o da iphone 3gs'e denk diyebilirim. Hani gönül isterki 4s al hatta 5 çıksın 5 al ama ben ne o kadar parayı bir telefona verebilirim ne de o bir kerette o kadar param olur. Her neyse dediğim gibi bu paraya 3gs alsam mı? Benim görüşüm iphone olsunda ne olursa olsun :) Siz ne diyorsunuz bu işe ?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O paraya çok güzel bi anroid alabilirsin. 3Gs'nin bi esprisi kalmadı abana göre.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Alınabilir tabi, iOS deneyimi yaşamak istiyorsan, appstoreun zenginliğini görmek istiyorsan alabilirsin.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Tam olarak bütçen ne kadar? kamera, işlemci vs önemli mi?

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
SONY xperia bak o fiyata bir kaç model var...

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
motorola atrix i düşünebilirsin.çift çekirdekli işlemcisi var.Diğer özelliklerde gayet iyi

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

of of of çok fena şeyler var burada. Çok teşekkürler çok sağolun :)

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
bence xperia neo v veya xperia ray arasında seçim yap...

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
3gs şarj sıkıntısı olan bi cihaz tavsiye etmem ben . ayrıca çoşkununda dediği gibi bi esprisi kalmadı ki onun . 700 lira falan vermeye gerek yok 500 liraya bile bulabilirsin onu ama değmez ..

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
3gs şarj sıkıntısı olan bi cihaz tavsiye etmem ben . ayrıca çoşkununda dediği gibi bi esprisi kalmadı ki onun . 700 lira falan vermeye gerek yok 500 liraya bile bulabilirsin onu ama değmez ..

sar değeride çok yüksek...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
İphone alacaklara tavsiyem en düşük iphone 4 almaları daha alt modellerden uzak durun.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
o iyi bişeymi bilmiyorum ben o kadar detayını yaa :) . Şarjı az gidiyo o yeter insanı kanser etmeye :D

Her telefonun bir sar değeri vardır. Yani kabaca radyasyon yayma değeri. Ne kadar yüksekse insan zararı o kadar çoktur. Bu çok önemsiz bi konu olarak görülebilir ancak bana kalırsa uzun vade de bir çok insan bu yüzden kanser olabilir.. .

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
SONY xperia mini alsın oda çok iyi tabi pro olsun...

XauRo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu saatten sonra 3gs'e o kadar para vermek akıl işi değil hocam paranızı çöpe atarsınız yanlış anlaşılmasın Apple düşmanı falan değilim ama bütçeniz yetmiyor ise androide yönelin size 2 model öneriyim

Samsung Galaxy Ace 2: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_2_i8160-4559.php
Sony Xperia U:http://www.gsmarena.com/sony_xperia_u-4437.php

bu cihazlar bildiğin kadarıyla henüz Türkiye'de satışa çıkmadı ancak Avrupa'da satılıyor Türkiye'ye de 1 ay içerisinde gelicektir muhtemel biraz sabredip bu 2 üründen birini alabilirsin fiyat olarak ortalama 800 ile 900 arası olacağı söyleniyor donanım özelliklerine bakarsan çift çekirdek işlemcili modeller 3gsi bırak iphone 4'ten bile üstün tabi üstün derken donanım olarak üstün yazılım açısından iOS stabilite ve uygulama açısından rakipsiz

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Dostum teknoloji marketlerinin sitesine gir.Oradan bütçene uygun telefonları kıyasla.Beğendiklerini, hoşuna gidenleri buraya yaz.Bizde sana aralarından hangisini seçmen gerektiğini söyleyelim.Bu şekilde zor oluyor biraz.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=268864]nevrotikstar[/MENTION] , [MENTION=66965]Silence[/MENTION] , [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] , [MENTION=276539]byarslans[/MENTION] , [MENTION=165265]gurca[/MENTION] , [MENTION=152361]XauRo[/MENTION]

Arkadaşlarıma teşekkürlerimi borç bilirim. 3gs'ten şuanda soğudum yani soğudum derken gerçektende parama yazık olurmuş bir şeyi araştırmak gerçekten faydalı yoksa ben bu arkadaşlarımıızın bahsettiği hususlardan haberim yok bilmiyorum yani. Android telefonlara yönelmem en iyisi. Tekrar teşekkürler Allah razı olsun
[MENTION=15367]El Padrino[/MENTION]

Ya evet iyi güzel diyorsun da kendi bütçene göre belirlediğin aralıkta bir sürü modelde telefon var diyebilirim. Hem ben teknik özelliklerden çok anlamam hem de kararsız bir tipim. Tabi siz bu konuda yardımcı olacağımı söylediniz o ayrıda. Her neyse ben nasıl bir tip telefon isterim onu söyleyeyim siz de bana öyle yardımcı olun.

İşlemci falan çokta anlamam bana kanu gibi telefon olmasın hızlı olması benim açımdan iyidir. Bunun yanında şu durumda hali hazırda mevcut bulunan uygulamadır oyundur vs bu tarz şeylerde sorun yaratmasın. Kamera açısından iyi olsun. Çabuk bozulan bir tip olmasın ve bir sorunla karşılaştığımda kolaylıkla teknik desteği olan bir tipte bir telefon olsun. Yani olsun demekle olacak birşey değil, yanlış anlamayın aklıma gelen kaba taslak özellikler bunlar detayını siz ve sizler biliyorsunuz. Ben önerilerinizi alayım gerçi önerileriniz arasında da kararsız kalırım ya neyse artık :)

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone 3gs alacak kardeşim yıllardır iphone kullanıyorum sana tavsiyem:

İphone bir telefondan daha fazlasıdır eline aldıgında yarattıgı cazibe bile zaten bambaska,

İphonenin öyle bilmem kac cekirdekli islemciye bilmem kac gb gibi şişirilmiş donanımlara ihtiyacı yoktur zaten linux tabanlı oldugu için son derece stabil çalışır yani 1gb ram li çift cekirdekli falan bi android telefonla karsılastı 3gs ile aynıdır.

Ayrıca Apple henüz 3gs den destegini çekmedi ios6 yazılımı 3gs yede yüklenebilcek ve 3gs iphone nin bi ara en cok tutulan modeliydi.

Herşeyi bir kenara koyalım iphonenin arkasında devasa bir büyüklükte Appstore var açtıgından itibaren küçük dilini yutarsın.

Sana en basit örnegi veriyim Asphalt 7 oyunu şuan iphone da var fakat androidde yok iphone alırsan her zaman bi kac adım önde olursun.

Çogu oyun ilk iphone ye çıkar hatta android e yapılmazlar bile kendin karar ver şişirilmiş kağıt üstündeki donanımlara kanma...:)

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
3Gs demode olmuş tekno tuğla modeli bence unut gitsin...

cold38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende Apple Iphone kullanan ve Iphonu seven biri olarak sana 3GS tavsiye etmem bu saatten sonra.Arkadaslarin dedigi gibi iOS6 destegi olacak 3gs lerde ama kisitli.
Yani tam iOS6 destegi ve ozellikleri olmayacak.Appstore icin iPhone alinir alinmaz demiyorum ama ginede Parana gore iPhone 3gs den cok daha iyi bir telefon alabilirsin.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
xperia u modelinede bakabilirsın
çift çekirdek işlemcisi ve mali400 gpu su gayet iyi.tek handikapı 4gb hafızası ve arttırılamıyor

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsung galaxy wonder al paran yeterse butcen artarsam cok daha iyisi olan samsung galaxy s plus al.

Samsung galaxy wonder al paran yeterse butcen artarsam cok daha iyisi olan samsung galaxy s plus al.

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Hiç değilse Android telefonlar 1.5 sene güncellenirse tam güncelleniyor sonra üreticiden destek gelmezse bile geliştiricilerden geliyor.