Video açtığımda mavi ekran geliyor

Neiyse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;
yaklaşık 1 hafta önce kendime yeni bir sistem topladım, özellikleri şöyle;
işlemci: intel i7 2600k
anakart: asus p8z68-v pro/gen3
ekran kartı: asus eah6850 1GB 256 bit
ram: 8 gb

işleyişince hiç bir şekilde sorun yok, herhangi yüksek çözünürlüklü bir oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum, ancak iş video açmaya gelince aynı şey söz konusu değil. birkaç saat açık durduğunu farzedersek bir video açtığım zaman (herhangi bir video paylaşım sitesinden) ekrana çoğunluğu mavi olmak üzere aralarda siyah siyah çizgiler geliyor(mavi ekranın üzerine ince ince siyah çizgiler diyelim) 10-15 sn beklersem ekran gidiyor ve siyah bir ekran geliyor, hangi tuş kombinasyonuna basarsam basayım hiç bir şekilde tekrar eski haline dönmüyor( ya da ben döndüremiyorum)
bu konu hakkında bir bilginiz varsa bilgilendirirseniz çok mutlu olurum, çünkü istemeye istemeye res atıyorum daha 1 haftalık kasaya.

şimdiden teşekkürler

bu arada yazmayı unutmuşum, kasa 700W 80+ her tarafı fanlarla kaplı bir kasa.

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pekii anti - virüs programıyla bir taratın bakalım virüs bulacak mı ? çünkü bazı virüsler etkileyebilir diye biliyorum . Ayrıca şaşırtıcı yeni bir bilgisayar 1 haftalık ama böyle bir sorun var ?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Başka bir tarayıcıda denedin mi?

İnternetten video izlerken herhangi bi video, üzerinde sağ tıkla ve ayarlar de, donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir var ona tik at, yada seçiliyse kaldır, sonra tarayıcıyı tamamen kapatıp tekrar bi dene.

Neiyse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adobe flash player güncel mi ?

google chrome zaten güncelliyo kendisi, güncel yani

pekii anti - virüs programıyla bir taratın bakalım virüs bulacak mı ? çünkü bazı virüsler etkileyebilir diye biliyorum . Ayrıca şaşırtıcı yeni bir bilgisayar 1 haftalık ama böyle bir sorun var ?

arattım ama virüs görünmüyo şu an için, microsoft security essentials virüs programı

Başka bir tarayıcıda denedin mi?

İnternetten video izlerken herhangi bi video, üzerinde sağ tıkla ve ayarlar de, donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir var ona tik at, yada seçiliyse kaldır, sonra tarayıcıyı tamamen kapatıp tekrar bi dene.

ie den denedim yine aynısı oldu.

videoyu açamıyorum, tam görüntü başlıycakken çıkıveriyo ekran, durdurmama ve o dediğini yapmama fırsat yok yani

mndzkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş konunun üzerinden baya bi geçmiş ama bendede aynı hem de tıpa tıp aynı sorun var mavi ekran siyah çizgiler benimde sistem toplamaydı cevap verirsen sevinirim

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
En son 2-3 ay önce online olmuş arkadaş. Özel mesaj atmayı dene. mailine düşerse dönüş yapar belki.

mndzkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kaç defa attım özel mesaj yine denicem çare bulmam lazım çünkü

mndzkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun galiba çözüldü yeni bi sürüm beta driver yükledim ekran kartı için 3 4 haftadır hiç hata almadım

mndzkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu devam ettirmek zorunda kaldım arkadaşlar dediğim gibi biraz aradan sora aynı hatayı almaya başladım malesef bi yardımcı olabilecek yokmu