Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bilişim sektöründe "default language" olarak ingilizce'yi atayan, bunun kabulüne göz yuman programcı '60 - '90 nesline, türkçe sanki 3. sınıf bir dilmiş gibi çevirileri okuyuculara çok gören kitap evleri ve profesyönel çevirmenlere ve çok muhterem microsoft, siz olmasanız kimlere sövüp rahatlicam ben !? :@

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya biriniz çocuğunu ya da kardeşini ara ara bana paslasın( ama bebek olucak maksimum 3 yaşında) acayip çocuk hasretim depreşti böyle yok ki çevremizde doğuran birileri alıp sevelim,mıncıralım yanaklarını,ısıralım kollarından bacaklarından böyle kucağımıza alıp gezdirelim sırtımızda,omuzumuzda oyunlar oynayalım. Valla sırf çocuk yüzünden evlenicem bu gidişle de güvenilecek düzgün hatun bulamıyoruz. Taşıyıcı anne mi bulsam napsam :D Ahhh ahhh hep Pepee muhabbeti yüzünden oldu bunlar :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
‎"Bir kez olsun aynı şeyleri hissetmeyi başarabilen iki insan
birbirini hep anlayacaktır...''

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Şükürler olsun Allahıma ya.. Şu finallerdende kurtuldum ve şuan evdeyim. Ve o çok özlediğim bilgisayarımın başındayım. İnsanın evi ve memleketi gibisi yok :wink:

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Biraz bira biraz da tekilanın düzeltemeyeceği şey yok bu dünyada...

hocam sen belki bu tavsiyeyi daha önceden almışındırda...sana ne dicem...içmeye gidiyosan yanında sağlam arkadaşın olcak bilader...olay bu....yaklaşık 20 kişilik grup olduk bira votka şarap ne bulduysak....:):)..derken aradan zaman geçti işte tek tek dağılmaya başladık :) kafalar bi milyon en son serkan'la ben kaldım serok deriz biz ona...neyse ikimiz kaldık işte içe içe hastanenin oraya geldiq...en son benim aklımda bu sahne kalmış :)...hastanenin orada ilk yeşilliğin ortasına beni bırakmış bide üstüme marifetmiş gibi çuval atmış gitmiş üşümesin diye...düşünceli qanqam benim :)....orada sızmış kalmışım...gece serin değildi Allah'tan o gün...sabah gözlerimi bitane arabanın kornasıyla açtım...serok'u buldum la dedim beni niye bıraktın oraya dedim...ya bizim elemanlar arabayla geçiolardı ben arabaya bindim yer kalmadı sende sızdıydın arabada çuval bulduk attık üstüne gittik...sonra bana ne dedi bilionmu çuval nerde olm çuvalı geri ver dedi...aldım çuvalı bunun kafasına geçirdim s..... git şimdi sen uyu orada dedim...

Yani Anlayacağın İçmeyemi Gidiyosun Yanında Sağlam Eleman Olacak O Kadar...;);)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Söğütlüçeşme' den 34A'ya binerek Zincirlikuyu' da inen insanlardan nefret ediyorum!!!!!!

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
… [MENTION=158637]angel75[/MENTION] Söğütlüçeşme' den 34A'ya binerek Zincirlikuyu' da inen insanlardan nefret ediyorum

Vardır elbet bir sebebin ama yazıktır insanlara..…

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Artık belediye otobüslerinin rezilliklerini çekmek istemiyorum. Bi garaj yaptırıp lüx bi bmw almam lazım. Tabi bunun içinde para lazım. heheytttt :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
öğlen yemeğinde yemekhanede elinde tepsiyle dolaşıp, oturacak yer bakınan bir kadınla çarpıştık. hafif çarpışmamıza rağmen elindeki iphone 3, çorbasının içine düştü (4'te 1'i kadarı çorbaya girdi). çarpışmamız ikimizin de dikkatsizliğinden kaynaklansa da (bence kusurun çoğu onda) telefonu çorbadan çıkarıp silkeleyip özür diledim. ben masaya geçtim, kadın da masasına geçti ve telefonu biraz kurcaladı. sonra oturduğu karşı masadan o kadar insanın arasından kısık sesle bana sitem etmeye başladı. dikkatsiz, telefonum çalışmıyor ne olacak şimdi falan car car konuşuyor.

hanfendi dedim özür diledimya, ben size çarpmadım, çarpıştık, ne yapabilirim diyip, sesini biraz kısmaya çalıştım. ama yemeğim boyunca yanındakilerle fısldaşıp durdu. terbiyesiz de yok bilmem ne de. tabi ben hepsini işitiyorum. en son bana bakıp inşallah senin telefonun da bugünü sağ çıkarmaz gibi bir şey dedi. ben de ben size artık hiç bir şey söyleyemiyorum dedim. bitirip yemeğimi kaçtım.

en son ne zaman bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum.

Reaksiyon puanı
31
öğlen yemeğinde yemekhanede elinde tepsiyle dolaşıp, oturacak yer bakınan bir kadınla çarpıştık. hafif çarpışmamıza rağmen elindeki iphone 3, çorbasının içine düştü (4'te 1'i kadarı çorbaya girdi). çarpışmamız ikimizin de dikkatsizliğinden kaynaklansa da (bence kusurun çoğu onda) telefonu çorbadan çıkarıp silkeleyip özür diledim. ben masaya geçtim, kadın da masasına geçti ve telefonu biraz kurcaladı. sonra oturduğu karşı masadan o kadar insanın arasından kısık sesle bana sitem etmeye başladı. dikkatsiz, telefonum çalışmıyor ne olacak şimdi falan car car konuşuyor.

hanfendi dedim özür diledimya, ben size çarpmadım, çarpıştık, ne yapabilirim diyip, sesini biraz kısmaya çalıştım. ama yemeğim boyunca yanındakilerle fısldaşıp durdu. terbiyesiz de yok bilmem ne de. tabi ben hepsini işitiyorum. en son bana bakıp inşallah senin telefonun da bugünü sağ çıkarmaz gibi bir şey dedi. ben de ben size artık hiç bir şey söyleyemiyorum dedim. bitirip yemeğimi kaçtım.

Gidip bir iphone 4s alsaydın kadına sevinirdi :P :D:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

Koy rahvan gitsin Emre : )

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Takmayacaksın onun gibileri . Boş ver konuşur konuşur susarlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Boşver @topalsolucan. Anlatamazsın zaten.

Koy rahvan gitsin Emre : )

Takmayacaksın onun gibileri . Boş ver konuşur konuşur susarlar.

emin olun tek çabam o yönde ancak telefonunun bozulmuş olmasından dolayı da biraz anlamaya çalışayım diyorum ama o kadar kişinin içinde yaptığı dengesizliği unutamıyorum. şirketteki yerimiz yurdumuz belli, gel yemekten sonra sitem mi ediyorsun, yeni telefon mu istiyorsun gel söyle. üstelik sen bayansın yav ayıp değil mi?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İşte bu yüzden takma . İnsan gibi konuşsaydı kötülemeden önce daha iyi olurdu tabi.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

inanırmısın bu olayın bir benzeri benim başıma geldi.

Otobüs yolculuğu sırasında ikram zamanı geldi. Hepimizin malumu kıytırık bir kek yanınada içecek veriyorlar. Ben keki ve kolayı bitirdim. İkram zamanının üzerindende bayağı bir zaman geçti. Hani adam çöpleri filan topladı o kadar. Bende ikram bitti diye koltuğu arkaya yatırdım. Ne bileyim arkamdaki kız daha içememiş meşrubatını. Tabi bir kısmı döküldü. Neyse hata bendeydi ne olursa olsun. Diledim özrümü koltuğu hemen düzelttim.

İşte olay tam bundan sonra başladı. Aynı sende olduğu gibi arkamdaki kız yanında arkadaşıyla orta derece sesle beni çekiştiriyor. İnce hakaretler ediyordu. Duyuyorum konuştuklarını. Bir sabrettim, iki sabrettim en sonunda arkama bir döndüm verdim veriştirdim lafı. Hemde bayağı bir hararetle. Rezil ettim terbiyesizleri :D çok güzel oldu. Çünkü o terbiyesizler onu hakketti.

Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Kızılması gereken hata yapmak değil. Bu hatayı kabul etmiyorsa adam ona kızılır. Özür dilemişim daha ne yapsaydım. Dökülen çayı mı yalasaydım? :D

Hayır bak o gün geldi aklıma hala gülüyorum. :) tek kızdığım olaysa o gün yalaka bir herif vardı ben kızlara giydirirken, kızlara yağ olsun diye müdahele edip beni susturmaya çalışmıştı. Ona bir kafa geçirmedim ya tek pişmanlığım o. :)

Demem o ki takmayacaksın. Sen üzerine düşeni fazlası ile yapmışsın. Hatta bence o terbiyesiz kadına benim yaptığım gibi yapsaydın keşke :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yahu bir de telefonun ne işi var yemek tepsisinde be kadın. Sok cebine ya da çantana dimi:) Yemek yerken bari uzak dursunlar şu telefonlardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...