craftingMaterial
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 189
Gideyim de biraz içeyim. Başka türlü kafa dağıtmam mümkün değil...
Biraz bira biraz da tekilanın düzeltemeyeceği şey yok bu dünyada...
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] Söğütlüçeşme' den 34A'ya binerek Zincirlikuyu' da inen insanlardan nefret ediyorum
Vardır elbet bir sebebin ama yazıktır insanlara..
Gidip bir iphone 4s alsaydın kadına sevinirdiöğlen yemeğinde yemekhanede elinde tepsiyle dolaşıp, oturacak yer bakınan bir kadınla çarpıştık. hafif çarpışmamıza rağmen elindeki iphone 3, çorbasının içine düştü (4'te 1'i kadarı çorbaya girdi). çarpışmamız ikimizin de dikkatsizliğinden kaynaklansa da (bence kusurun çoğu onda) telefonu çorbadan çıkarıp silkeleyip özür diledim. ben masaya geçtim, kadın da masasına geçti ve telefonu biraz kurcaladı. sonra oturduğu karşı masadan o kadar insanın arasından kısık sesle bana sitem etmeye başladı. dikkatsiz, telefonum çalışmıyor ne olacak şimdi falan car car konuşuyor.
hanfendi dedim özür diledimya, ben size çarpmadım, çarpıştık, ne yapabilirim diyip, sesini biraz kısmaya çalıştım. ama yemeğim boyunca yanındakilerle fısldaşıp durdu. terbiyesiz de yok bilmem ne de. tabi ben hepsini işitiyorum. en son bana bakıp inşallah senin telefonun da bugünü sağ çıkarmaz gibi bir şey dedi. ben de ben size artık hiç bir şey söyleyemiyorum dedim. bitirip yemeğimi kaçtım.
en son ne zaman bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum.
öğlen yemeğinde yemekhanede elinde tepsiyle dolaşıp, oturacak yer bakınan bir kadınla çarpıştık. hafif çarpışmamıza rağmen elindeki iphone 3, çorbasının içine düştü (4'te 1'i kadarı çorbaya girdi). çarpışmamız ikimizin de dikkatsizliğinden kaynaklansa da (bence kusurun çoğu onda) telefonu çorbadan çıkarıp silkeleyip özür diledim. ben masaya geçtim, kadın da masasına geçti ve telefonu biraz kurcaladı. sonra oturduğu karşı masadan o kadar insanın arasından kısık sesle bana sitem etmeye başladı. dikkatsiz, telefonum çalışmıyor ne olacak şimdi falan car car konuşuyor.
hanfendi dedim özür diledimya, ben size çarpmadım, çarpıştık, ne yapabilirim diyip, sesini biraz kısmaya çalıştım. ama yemeğim boyunca yanındakilerle fısldaşıp durdu. terbiyesiz de yok bilmem ne de. tabi ben hepsini işitiyorum. en son bana bakıp inşallah senin telefonun da bugünü sağ çıkarmaz gibi bir şey dedi. ben de ben size artık hiç bir şey söyleyemiyorum dedim. bitirip yemeğimi kaçtım.
Gidip bir iphone 4s alsaydın kadına sevinirdi![]()
![]()
Belki bekardı kadın yeni bir aşk doğabilirdi ve otobüsteki kız yalan olurduKadında iphone 3 varmış.Ona 4s fazla.![]()
![]()
Boşver @topalsolucan. Anlatamazsın zaten.
Koy rahvan gitsin Emre : )
Takmayacaksın onun gibileri . Boş ver konuşur konuşur susarlar.
öğlen yemeğinde yemekhanede elinde tepsiyle dolaşıp, oturacak yer bakınan bir kadınla çarpıştık. hafif çarpışmamıza rağmen elindeki iphone 3, çorbasının içine düştü (4'te 1'i kadarı çorbaya girdi). çarpışmamız ikimizin de dikkatsizliğinden kaynaklansa da (bence kusurun çoğu onda) telefonu çorbadan çıkarıp silkeleyip özür diledim. ben masaya geçtim, kadın da masasına geçti ve telefonu biraz kurcaladı. sonra oturduğu karşı masadan o kadar insanın arasından kısık sesle bana sitem etmeye başladı. dikkatsiz, telefonum çalışmıyor ne olacak şimdi falan car car konuşuyor.
Yahu bir de telefonun ne işi var yemek tepsisinde be kadın. Sok cebine ya da çantana dimiYemek yerken bari uzak dursunlar şu telefonlardan.
Sen üzerine düşeni fazlası ile yapmışsın. Hatta bence o terbiyesiz kadına benim yaptığım gibi yapsaydın keşke![]()
onun seviyesine düşeceğime öleyim.![]()