En iyi Laptop markaları hangisi?

Arkadaslar size gore en iyi laptop hangisi

• Kullanılan toplam oy
    1,848

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Toshiba Asus Dell ve Sony Vaio Derim. Ama her zaman gönlümde yatan Monster'dır o ayrı :D

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhaba
Önceligin Bence Her Ne Olursa Olsun Parana Kıyıp Kaliteyi Almanı Öneririm
1. Toshiba
2. Dell
Bu İsmi Gecen Ürünlerde Kesinlikle Isınma Problemi Yaşamazsın TANK gibi cihazlardır

Benim Kullandıgıma Gelirsek Packard Bell
Asusun Kullandıgı Parçaları Kullanıyor
Gayet tasarım konusunda şık ve kullanışlı
ısınma problemide yaşamıyorm maşallah :)
6 gb ram
2gb ekran kartı nvida gt 540
i5 2430m 2,40 ghz İşlemci
500 hdd
ben alırken fiyatı 1.900 dü
1.400'e aLmıştım
Şuan Vatanda İndirimli Fiyatı 1800 Den 1.450 ye indirmişler
önerirmisin dersen?
paran varsa dell yada toshiba derim cünkü toshiba ve dellde bu bahsettigim özellikler 2 Milyardan Başlar :)
ama param yok bu özelliklere bütcem 1 500 diosan amenna :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Apple iyi ama Sony de iyi asusta iyi, bazıları kötü

WhiteRooT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gücün yeterse Toshiba, Gücün orta hali ise Dell.

Dell yerinde servis , Müşteri memnuniyeti herşeyi dikkate alıyor.

voluman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paran varsa lenevo thinkpad serisini oneririm, asus toshiba apple yalandır, thinkpad x220 serisine bir bak yurtdışından çok ucuza getirte bilirsin, zaten thinpad eskiden IBM indi sonra Lenevo bu birimi satın aldı, hala aynı kasayı kullanıyorlar ki buda aletin kullanılabilirliği hakkında fikir edinmeni sağlar, makyaj arama bu alette bi apple güzelliğinde değildir ki onlarda yere atsan kırılır, fakat thinkpad te ki youtube dan videolarını izleyebilirsin bi laptop bukadar sağlam olur derim sana, thinkpad crash test diye arat, zaten askeri şartlara uygun yapılmıştır microsoft bile kendi üst düzey çalışanlarına veriyor bu aleti gerisini sen düşün. Bir diğer nokta ekstra 9 cell pille 12 saat kullanıma cıkartabilirsin aleti

--- Mesaj Güncellendi ---

hatta formula 1 deki mühendislerde bunu kullanıyor, kendi gözümle gördüm. nerden derseniz tosfed gözetmeniyim.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Monster derim başkada birşey demem.
Edit : Toshiba gibi saçma bi markayı neden bu kadar çok seviyorlar anlamıyorum aldıkları aletin yarısından fazla markaya veriyorlar oysaki :)

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Macbook pro kullanıyorum süper ötesi bişey sonrasında Sony VAİO alırım eger bu ikisinin dışında bir laptop sececek olsam kesinlikle DELL alırım. Teknik servis süper garanti süresi biten laptop tamiri için 100 liraya garantiyi uzatabiliyorsun. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sayın [MENTION=271948]DENG[/MENTION] bu forumda reklamcıları pek hoş karşılamayız.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Macbook pro kullanıyorum süper ötesi bişey sonrasında Sony VAİO alırım eger bu ikisinin dışında bir laptop sececek olsam kesinlikle DELL alırım. Teknik servis süper garanti süresi biten laptop tamiri için 100 liraya garantiyi uzatabiliyorsun. :)

ben de sony vaio' cuyum.. benim içinde bu süper ötesi birşey :)
ikinci tercihim de dell olurdu kesinlikle...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Şu sıralar F/P olarak en iyi olanlar Asus ve MSI.

kemxran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
niye kimse Samsungu tercih etmiyo övmüyo sevmiyo yoksa ben mi yanlış yoldayım :)

kemxran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadiya çok da memnundum paramız yetmedi asusa kampanyadan almıştık samsungu :D

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İşte en iyi leptop markası
Notebooknetbookservisbilgileri_b3a7e2acc4.jpg

afacanmeto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En iyi laptop markası yoktur,en iyi leptapı yapmış olan leptap markası vardır...

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus,HP ve Sony i kullandım.Asus,uzun süreli kullanım için gayet iyi.Isınma problemi olmaz.Fiyatı makul.Tavsiye ederim.Teknik servisi aradığınız da eğer ki ulaşabilirseniz (telefonda konuşanların bildiği tek şey kapat-aç ve elektrikli süpürgeyle tozu çek) arıza kaydı yapıp kargo ücreti olmadan verilen referans numarasıyla gönderiyorsunuz.Geri dönüş biraz uzun ve bilgi almak rezalet.HP özellikle de Pavilion serisi aşırı ısınıyor.Oyun,modül tasarımı veya uzun süreli kullanımda ses ve ısı çok fazla.Normal bir kullanıcı iseniz bu sorunlar az görülüyor.Fakat konu teknik servis olunca HP nin üstüne yok.Sadece bir telefon sorun ve adres bilgilerinizi veriyorsunuz.Eve gelen kargo yetkilisi bilgisayarınızı özel kutusuna koyarak teslim alıyor ve siz de verilen referans numarasıyla teknik serviste hangi aşamada olduğunu öğreniyorsunuz.Sizi uğraştırmıyorlar.Sony vaio aldıktan kısa bir süre sonra ekranda sorun çıktı.Servisi aradım ama ne yazık ki çözüme ulaşamadım ve bende aldığım magazaya götürüp öyle servise gönderebildim.Normal kullanıcı için alınabilir,ısınma sorunu yok ama yüksek performansta çalışan biri için yeterli değil.Bunlar benim yaşadıklarım ama hepsinde aynı olacak diye birşey yok.Yeni alacaklara hayırlı olsun.

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kesinlikle lenovo 2. tercih toshiba zaten fiyat olarakda kendilerini belli ediyorlar;)