SDN Fenerbahçe Kulübü

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Memleket neresi sizin?
Valla ben yorgan döşek yatıyorum.
Dün İşyerimizde Sel felaketi yaşadık,gerçi çok şükür ucuz atlattık.
Gece 4 ekadar su içinde kaldık.
Haliyle bayağı hırpalandık.
Pazartesiye kadar iyileşmeye çalışıyorum.

Efekent :) Aydın'lıyım ben hocam.

Büyük geçmiş olsun, ucuz anlatmışsınız anlaşılan.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Efekent :) Aydın'lıyım ben hocam.

Büyük geçmiş olsun, ucuz anlatmışsınız anlaşılan.

Ooo Aydın da Acemi Askerdim ben.:rolleyes:
3 ay kaldım orada.:)
Ömrümde ilk defa limonu ağaçta orada görmüştüm.:D
Çok güzel bir Memleket gerçekten.:yes:

Aynen ucuz atlattık,2002 de ve 2010 dada sel felaketi yaşadık biz.:(
Bu sefer o kadar olmadı Allah a Şükür.:rolleyes:

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ooo Aydın da Acemi Askerdim ben.:rolleyes:
3 ay kaldım orada.:)
Ömrümde ilk defa limonu ağaçta orada görmüştüm.:D
Çok güzel bir Memleket gerçekten.:yes:

Aynen ucuz atlattık,2002 de ve 2010 dada sel felaketi yaşadık biz.:(
Bu sefer o kadar olmadı Allah a Şükür.:rolleyes:

İncirini yemeyip, zeytin yağının tadına bakmadıysanız, boşuna gelmişsiniz derim :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İncirini yemeyip, zeytin yağının tadına bakmadıysanız, boşuna gelmişsiniz derim :D
Askerde hele acemiyken,bulunduğunuz yerin nimetlerinden pek faydalanamıyorsunuz,Askere gittiğinizde anlarsınız bunu gerçi.:yes:
Ama olmamış zeytinin nasıl berbat bir şey olduğunu iyi bilirim,ceza olsun diye o zeytinden yedirirdi Çavuşlar.:D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Askerde hele acemiyken,bulunduğunuz yerin nimetlerinden pek faydalanamıyorsunuz,Askere gittiğinizde anlarsınız bunu gerçi.:yes:
Ama olmamış zeytinin nasıl berbat bir şey olduğunu iyi bilirim,ceza olsun diye o zeytinden yedirirdi Çavuşlar.:D

Askerliği hangi yıl yaptınız hocam?

Siz askerken biz çocuktuk sanırım :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yok Vatan Çankırı.:rolleyes:
Doğum Yerim İzmit.:flowers:
Doyduğum yer İstanbul-Tuzla.:)

İnsanın vatanı doğduğu yer değil, doyduğu yer demişler :)

İstanbul'u merak ediyorum gerçekten, bir kez gittim, onu da Telekom stadına.Gece idi, bir yer göremedik.

Askerlik İstanbul'a düşer inşallah :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İnsanın vatanı doğduğu yer değil, doyduğu yer demişler :)

İstanbul'u merak ediyorum gerçekten, bir kez gittim, onu da Telekom stadına.Gece idi, bir yer göremedik.

Askerlik İstanbul'a düşer inşallah :D

Haklısınız,ama Ata toprağımız sonuçta.:rolleyes:
İstanbul bambaşka bir Şehir.
Trafiği insanı çileden çıkarır,kalabalıktan adım atamazsınız bazen.:)
Ama bir Boğazı,Tarihi Mekanları gezmenizi isterim.Böyle bir şehir bence Dünyada yoktur herhalde.:yes:
Ama askerde buralara düşmeyin bence.
Askerlikte kural şudur.Büyük yerde Askerlik yapmak pek iyi değildir.:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Çok iyi Meslektaş sayılırız.:)
Bende Elektronik Teknikeriyim.
Yav konu nerelerden buraya geldi ha.:D
Çay,Kahve içermiyiz.:D

Evet konuyu bayağı değiştirdik :D

Bugün hiç yemek yemedim, bir yemek iyi giderdi aslında :) Maç bitsin yiyeceğim ama maçta uzadı :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Evet konuyu bayağı değiştirdik :D

Bugün hiç yemek yemedim, bir yemek iyi giderdi aslında :) Maç bitsin yiyeceğim ama maçta uzadı :)
Evet aynen.:yes:
Chech de Chelsea ye hayat verdi yahu.:)
Hayırlı Geceler.:flowers:
Arada konuşalım böyle.:)

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
Haklısınız,ama Ata toprağımız sonuçta.:rolleyes:
İstanbul bambaşka bir Şehir.
Trafiği insanı çileden çıkarır,kalabalıktan adım atamazsınız bazen.:)
Ama bir Boğazı,Tarihi Mekanları gezmenizi isterim.Böyle bir şehir bence Dünyada yoktur herhalde.:yes:
Ama askerde buralara düşmeyin bence.
Askerlikte kural şudur.Büyük yerde Askerlik yapmak pek iyi değildir.:)

en iyi askerlik doğuda olurdu sen onu kaçırdın... demende gerek... :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
chealse.jpg

Sadri Şener: ''Chelsea'nin kupayı bize iade etmesi için UEFA'yla görüşmeler başladı zira kupayı biz daha çok istemiştik.''

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Buyurun Fenerbahçeli arkadaşlar.
Kıskandıran, hasetten çatlatan spor kulubümüz yine bir dev olayı alnının akıyla aştı.
Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Ettu Cup finalinde karşılaştığı Rusya’nın Viladin Vostok ekibine üstünlük sağlayarak Avrupa Şampiyonu oldu.
Yine bu kulüp hakkında ileri, geri konuşanlar, sadece burun kıvırıp, masa tenisi de neymiş teranelerine sığınarak, ama aslında yutkunarak Fenerbahçe'yi hasetle izlemekle yetineceklerdir.Yine söylemekten bıkmıyorum, kulübümüzden daha ne bekleyelim?

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Aziz Yıldırım'ın listesi belli oldu[/h]
361735352184.jpg

[h=2]Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu aday listesi açıklandı.[/h]
Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan yeni isimler arasında asil üyeler Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Tolga Deniz Aytöre, yedek üyeler Mustafa Serdar Arkan, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker bulunuyor. Geçen dönem yedek üyeler arasında bulunanlardan Semih Özsoy yeni dönemde asil listede yer aldı.

Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu aday listesi şöyle: Başkan: Aziz Yıldırım

Asil üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Alaeddin (Ali) Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ömer Temelli, Talat Yılmaz, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, Semih Özsoy, Tolga Deniz Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Hüseyin Ersan Topbaş.

Yedek üyeler: Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mustafa Serdar Erkan, Turhan Şahin, Ahmet Ketenci, Yalçın Haker.

Kaynak

--- Mesaj Güncellendi ---

Nihat ÖZDEMİR hadi yorulmuştu falan diyelim, anlarım biraz da, Ali KOÇ'un yer almayışına üzüldüm doğrusu.

--- Mesaj Güncellendi ---

[h=1]Ali Koç'tan ilk açıklama[/h][h=2]Fenerbahçe Kulübü'nün yeni yönetiminde yer almayacak olan Ali Koç, ailevi nedenlerden dolayı bu kararı aldığını söyledi.[/h]
497751559830.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında tek başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan Ali Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Ali Koç, şunları söyledi;

"Öncelikle kongremiz hayırlı olsun. İnşallah buradan çıkacak karar, neticede Fenerbahçemize katkı sağlamaya devam edecek. Şahsım ile ilgili çok fazla spekülasyon oluyor. Speküle edilecek birşey yok. Bazı kararlar tercihen verilir, bazı kararlar ise mecburen verilir. Bazı kararlarda gönül önde gider, mantık sonra gelir.

Bazen de tam tersi olur. Hepsi karmaşık bir durumdaydı. Ama bazı ailevi nedenlerden dolayı üzülerek de bu kararı almak zorundaydım. Başkanımıza, bu kararıma anlayış gösterdiği için çok teşekkür etmek istiyorum. Burada farklı bir durum yok. İsmim olmayacak ama cismim olacak.

Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarla da konuştuk. 3 Temmuz'dan sonra olduğu gibi yine elimden geldiği kadarıyla maddi manevi kulübün yanında olacağım. Bu alınması gerek bir karardı. Ama Ali Koç olarak baktığımız zaman tüm Fenerbahçeliler gibi bu sevda tabii ki bitmez. Başkanımız ve İlhan Ekşioğlu'num içinde bulundukları durumdan çıkana kadar, Fenerbahçemizin bu sıkıntıları sonuçlanana kadar hepimiz görev bilinci içinde kulübümüze destek vermeye devam edeceğiz.

Bu sadece resmiyette olmayacak ama diğer taraflarda hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Belki bir ay sonra baktığımız zaman, Fenerbahçeli olarak söylüyorum, endişe etmeye, üzülmeye gerek olmadığını ve kulübün içinde olduğumu göreceklerdir inşallah.

Diğer taraftan kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza arkamda durdukları için teşekkür ediyorum. Burada gereksiz bir veda havası yaratılıyor. Çünkü ben bir yere gitmiyorum. Buradayım. Yarın da kulüpteyim. Yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Fenerbahçe'nin her zaman önü açık olacaktır. İyi günler bizi bekliyor."

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/05/20/ali-koctan-ilk-aciklama

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
"İsmen olmasa da her zaman buradayım"

Fenerbahçe'nin yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan Ali Koç, açıklamalarda bulundu. Ailevi nedenlerden dolayı yeni yönetim kurulu listesinde yer almadığını belirten Koç, ismen olmasa da her zaman Fenerbahçe'nin yanında olduğunu söyledi.

haber600_2ZP9L.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün yeni yönetiminde yer almayacak olan Ali Koç, ailevi nedenlerden dolayı bu kararı aldığını söyledi.
"İsmen olmasa da ben her zaman buradayım"

Ali Koç, yaptığı açıklamada, "Öncelikle kongremiz hayırlı olsun. İnşallah buradan çıkacak karar, neticede Fenerbahçemize katkı sağlamaya devam edecek. Şahsım ile ilgili çok fazla spekülasyon oluyor. Speküle edilecek birşey yok. Bazı kararlar tercihen verilir, bazı kararlar ise mecburen verilir. Bazı kararlarda gönül önde gider, mantık sonra gelir. Bazen de tam tersi olur. Hepsi karmaşık bir durumdaydı. Ama bazı ailevi nedenlerden dolayı üzülerek de bu kararı almak zorundaydım. Başkanımıza, bu kararıma anlayış gösterdiği için çok teşekkür etmek istiyorum. Burada farklı bir durum yok. İsmim olmayacak ama cismim olacak. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarla da konuştuk.

3 Temmuz'dan sonra olduğu gibi yine elimden geldiği kadarıyla maddi manevi kulübün yanında olacağım. Bu alınması gerek bir karardı. Ama Ali Koç olarak baktığımız zaman tüm Fenerbahçeliler gibi bu sevda tabii ki bitmez. Başkanımız ve İlhan Ekşioğlu'num içinde bulundukları durumdan çıkana kadar, Fenerbahçemizin bu sıkıntıları sonuçlanana kadar hepimiz görev bilinci içinde kulübümüze destek vermeye devam edeceğiz. Bu sadece resmiyette olmayacak ama diğer taraflarda hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Belki bir ay sonra baktığımız zaman, Fenerbahçeli olarak söylüyorum, endişe etmeye, üzülmeye gerek olmadığını ve kulübün içinde olduğumu göreceklerdir inşallah.

Diğer taraftan kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza arkamda durdukları için teşekkür ediyorum. Burada gereksiz bir veda havası yaratılıyor. Çünkü ben bir yere gitmiyorum. Buradayım. Yarın da kulüpteyim. Yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Fenerbahçe'nin her zaman önü açık olacaktır. İyi günler bizi bekliyor" şeklinde konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/65178/ismen-olmasa-da-her-zaman-buradayim

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Buyurun Fenerbahçeli arkadaşlar.
Kıskandıran, hasetten çatlatan spor kulubümüz yine bir dev olayı alnının akıyla aştı.
Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Ettu Cup finalinde karşılaştığı Rusya’nın Viladin Vostok ekibine üstünlük sağlayarak Avrupa Şampiyonu oldu.
Yine bu kulüp hakkında ileri, geri konuşanlar, sadece burun kıvırıp, masa tenisi de neymiş teranelerine sığınarak, ama aslında yutkunarak Fenerbahçe'yi hasetle izlemekle yetineceklerdir.Yine söylemekten bıkmıyorum, kulübümüzden daha ne bekleyelim?

Biri masa tenisi mi dedi?:tt1:

Bu arada en sevdiğim spor masa tenisi dir.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım 5271 geçerli oyun 5269'unu alarak yeniden Fenerbahçe Spor Kulubü başkanlığına seçildi.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe Kürekte takım halinde şampiyon olduk.

Fenerbahçe gençler basketbol'da Türkiye kupası şampiyonu oldu.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
canim FENERBAHCEmin canim taraftari, nasilsiniz bakalim?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok sağlam konuşmuş
[video=youtube;uwhEJOtBo2I]http://www.youtube.com/watch?v=uwhEJOtBo2I&sns=fb[/video]