forumu iyi takip ettigim anlasiliyor:dirol:daha piyasada bile olmayan bir cihazı nasıl karşılaştırmaya katarsanız anlamak güçcihaz bir çıksın inclenir ondan sonra yorum yapılır
@isveçli inan ne zaman yorum yapar diye bekliyordum ve yanılmadım
![]()
İsveçli sen S3 al dersen alıcam lütfen paylas unboxing
daha piyasada bile olmayan bir cihazı nasıl karşılaştırmaya katarsanız anlamak güçcihaz bir çıksın inclenir ondan sonra yorum yapılır
@isveçli inan ne zaman yorum yapar diye bekliyordum ve yanılmadım
![]()
Sırf @isveçli nin mesajını okumak için girdim konuya.Her zaman ki gibi isveçli'nin geleneksel mesajıyla karşılaştımS3 kelimesinin geçtiği her yerde isveçli elbette ki oradadır.SDN Forum Kanunlarına eklensin bu madde
![]()
ben alayım öncede hoşuma giderse söylerim sanaİsveçli sen S3 al dersen alıcam lütfen paylas unboxing
unboxing çok var internette Youtube'da ben kendi unboxingimi paylaşırım sadeceİsveçli sen S3 al dersen alıcam lütfen paylas unboxing
Hocam bir de küçük bir ayrıntıyı atlamışım. Samsung cihazlarına root atmak ve custom rom yüklemek çok kolay. Odin isimli bir uygulama var ve 5 dakika bile sürmeden yükleme yapabiliyorsunuz. Tabi bu ayrıntı eğer bu işlere girecekseniz önemli. Mesela Galaxy S2 için CM9 çok daha kullanışlı derim ama Galaxy S3 çok fazla yazılımsal özellik taşıyor. Bu sebeple onlardan feragat etmek mantıklı olmayacaktır. Yine de root işlemi bile önemli sonuçta.
Bunu da şimdi söylüyorum çünkü az önce anasayfada Galaxy S3'ün rootlandığı haberini gördüm. Daha cihaz bile çıkmadı. Siz düşünün artık kolaylığını.
Root'a gereksiz diyenler çıkarsa başından büyük ihtimal Galaxy S3'te kullanılacak iki özellikten bahsedeyim. Birincisi Titanium Backup gibi bir uygulama var ve bütün uygulamalarınızı komple yedekleyip geri yükleyebiliyor. Bunun için root şart. Ayrıca bilinen başka bir özellik de Galaxy S3'ün ses işlemcisi. Piyasadaki en iyi ses çiplerinden biri ve Voodoo isimli bir programcı bu ses çiplerini hackleyip müzik zevkini başka boyutlara taşıyabiliyor. Siz de büyük ihtimalle bunu kullanmak isteyeceksiniz. Voodoo'yu Galaxy S kullananlara sorarsanız size anlatırlar. İki tane gayet gerekli şey yazdım. Bunlar için bile root yeterli benim gözümde.
Ayrıca unboxing:
[video=youtube;nrHJJcygoCA]http://www.youtube.com/watch?v=nrHJJcygoCA[/video]
Öncelikle unboxing için teşekkürler..Ben Galaxy S3 almaya karar verdim bu sarı leke olayından sonra .İngilterede onun degisimini yapamam büyük ihtimal derdimi anlatamam yani..Bu Root olayını
biraz açarmısın ben yeniyim bu konularda aldığımda hangi rootu kurmam gerekir ve nasıl yapıcam bilmek istiyorum yardımların için teşekkürler.
yama ile bütün sorunları hallettiler.gerek video cekerkenki takılmaları gerekse performansı.Ayrıca HTC One X'in yazılımsal sorunları mevcuttu. Sonra ne oldu bilmiyorum.
Galaxy s3 için rom ve root yapım videosu varmı hazır![]()
S.a. arkadaşım kusura bakma ama günlerdir forumları dolasmaktan kafayi yedim benim samsung s2 i9100g cihazim var. Bununla ilglili kapanma ve pil suresi ile ilgili sorunlarim var.forum takip ettigim kadariyla sen belki yardımcı olabilirsin. Pil kullanım detaylarına baktığımda android os pilin %25 ini kullaniyor %5 gecmemesi lazimmis.ücret karşılığında olsa bana yardım edebilirmisin veya birini tavsiye edebilirmisin ben istanbul maltepede oturuyorum Arkadsimda htc one s var o hic kapanmıyor ve pil iki kat fazla gidiyor.zaten bu forumada htc için araştırma yapmak için girmiştim.
Android: 2.3.6
I9100G
Ana bant: I9100GXXKL4
KERNEL: 2.6.35.7dpi@dell170#2
Yapim numarasi: GINGERBREAD.XXLC1
ilginiz için teşekkürler
gün içerisinde 2 veya 3 kere kendi kendine kapanıyor ve açılıyor, ben sadece açılma sesini duyuyorum.Bazen donma oluyor soft reset ile açılıyor.
Ekran parlaklığı otomatikte, konum bilgisi ve otomatik senkranizasyon kapalı ancak gün içerisinde defalarca şarja takmam gerekiyor. pil kullanımına baktığımda da android os ve ortam sunucusu pilin % 30-35 ini yiyor.Akadaşta htc one s var yaklaşık aynı şekilde kullanıyoruz ancak pili1,5 gün gidiyor ve pil kullanımında android os % 3-5 civarında duruyor hep. zaten kafayı bozdum htc alacam heralde, gün içinde takıntı oldu valla hep pil kullanımına bakar oldum.
Bostancıdaki samsung servise gittim onlarında birşeyden haberi yok 4.0 android atalım 50 tl ye dediler. g serisi buna atılmaz dedim araştırdılar evet dediler en son sürüm sizdeki dediler.Kadıköyde emes elektronik diye biryerde 2,3,6 attırdım eve geldim telefon güncelleme var dedi güncellemeyi yaptım yüklemeden önceki versiyonun aynısını yükledi, adamı aradım gel yine yükleyeyim ama güncelleme yapma diyor ilginç.