- Reaksiyon puanı
- 351
Pek yakında eğlence başlayacakBunu kaçırma @shadowknight
Sizin operanız nasıl görünüyor tarzı bi yarışma olacak galiba
hocam ben biraz estetik özürlüyüm. hiç öyle tema vs anlamam her şeyi en sade haliyle kullanıyorum.
hatta tarayıcıyı kurduktan sonra gereksiz araç çubuğu, düğme vs varsa onları da kaldırıyorum. sadeliği seviyorum
ama belki yarışmaya özel bi şeyler yapmaya çalışırım müsait olursam
bi de yarışma yine facebook üzerinden olursa da katılamam. facebook kullanmıyorum. hiç hesap da almadım bugüne kadar
benim sosyal paylaşım platformum sdn![]()
Hepsi 12. sürüm için. Hazırlık olmasın mıyanliz bu temalarin cogu opera 12 icin. ki haliyle beta downloadina yonlendiriyo![]()
opera 12 birazcik daha hizlanmis gibi gorunuyo eski surume gore![]()
Bu yeni bir şey. Daha denenmedi galiba.![]()
Eğlence için de az daha bekleyin bakalımEğlenceli olacak.
@shadowknight,
tema yapmak sandığın kadar zor değil inanHepi topu iki dosya...
Ben bir şey demedim, o senin tahminin...hocam, zor değildir muhakkak. ama hayatta sadeliği seviyorum genellikle
eğlenceyi bekliyorum
bu mesajdan da anlıyorumki yarışma opera 12 için tema yapın yarışması olacak yanılıyor muyum?
bulut teması hoşuma gitti. 12 final çıkınca kurarım![]()
Ben bir şey demedim, o senin tahminin...![]()
kuvvetli bi tahmin galibaOT'de duyurduğunuzda ben de burada konusunu açacağım
artık final çıksa da her şey açıklığa kavuşsa
bi de Opera yetkilileri kafalarında ne planlıyorlarsa final sürümünü duyurduklarında yol haritalarını da açıklasalar da kullanıcıların kafalarında soru işareti kalmasa![]()
Tamam konu başlığını sen açarsın
Nasıl bir yol haritası bekliyorsun ya da kafandaki soru işaretleri neler?
Opera'nın gidişatını hiç beğenmiyorum. Özellikle insanların Face'ten çıkmadığını da düşünürsek, Face'te kasması kınanacak bir durum.
twitterda bile kasıyor sayılır... ama bence sorun olmaz zaten facebook ücretli olacak dedikodusu yayılmaya başlamış...Opera'nın gidişatını hiç beğenmiyorum. Özellikle insanların Face'ten çıkmadığını da düşünürsek, Face'te kasması kınanacak bir durum.
Pesi chrome ve firefox seni çağırıyor![]()
inzivaya çekilip i.e kullanmaya başlıyormuşum![]()
Çok iyimiş istek tema yapıyormusunuz
Çok iyimiş istek tema yapıyormusunuz![]()
Nasıl olacak bu iş derimSiz yapmaya ne dersiniz?![]()