Opera Temalarını Deneyin

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Temalar için tıklayın.

processed-screenshot_details_big.png

e466dd4a-ec0e-48c1-9256-fecc0072e9c4_details_big.png

0325d2bc-fc54-4e4b-ae74-a01f106f2b55_details_big.png

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bayağı patlayacak gibi bu resimli temalar...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
minecraft temasındaki resim süpermiş

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pek yakında eğlence başlayacak :) Bunu kaçırma [MENTION=70777]shadowknight[/MENTION]

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Pek yakında eğlence başlayacak :) Bunu kaçırma @shadowknight

Sizin opera’nız nasıl görünüyor tarzı bi yarışma olacak galiba :D

hocam ben biraz estetik özürlüyüm. hiç öyle tema vs anlamam her şeyi en sade haliyle kullanıyorum.

hatta tarayıcıyı kurduktan sonra gereksiz araç çubuğu, düğme vs varsa onları da kaldırıyorum. sadeliği seviyorum :D

ama belki yarışmaya özel bi şeyler yapmaya çalışırım müsait olursam :D

bi de yarışma yine facebook üzerinden olursa da katılamam. facebook kullanmıyorum. hiç hesap da almadım bugüne kadar :D

benim sosyal paylaşım platformum sdn :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yanliz bu temalarin cogu opera 12 icin. ki haliyle beta downloadina yonlendiriyo :P
opera 12 birazcik daha hizlanmis gibi gorunuyo eski surume gore
rCXOYXaen79+f+DdExYy3FTY9BAAAAAElFTkSuQmCC

zc7AZWhuzoR8cFkb385xEwpjN+uwQTBjCgrVzkIw92NZKkfUqDEGCYUOGDAmwOGzg8afHXxCoQgSBBScMw7PgCqX5s6dNOUE8Qki5FHIVIEAADs=

greench

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sizin opera’nız nasıl görünüyor tarzı bi yarışma olacak galiba :D

hocam ben biraz estetik özürlüyüm. hiç öyle tema vs anlamam her şeyi en sade haliyle kullanıyorum.

hatta tarayıcıyı kurduktan sonra gereksiz araç çubuğu, düğme vs varsa onları da kaldırıyorum. sadeliği seviyorum :D

ama belki yarışmaya özel bi şeyler yapmaya çalışırım müsait olursam :D

bi de yarışma yine facebook üzerinden olursa da katılamam. facebook kullanmıyorum. hiç hesap da almadım bugüne kadar :D

benim sosyal paylaşım platformum sdn :D

Bu yeni bir şey. Daha denenmedi galiba. :)

yanliz bu temalarin cogu opera 12 icin. ki haliyle beta downloadina yonlendiriyo :P
opera 12 birazcik daha hizlanmis gibi gorunuyo eski surume gore
rCXOYXaen79+f+DdExYy3FTY9BAAAAAElFTkSuQmCC

Hepsi 12. sürüm için. Hazırlık olmasın mı :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Merak ettim bende acaba ne olacak :)

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Eğlence için de az daha bekleyin bakalım:) Eğlenceli olacak.
@shadowknight,
tema yapmak sandığın kadar zor değil inan :) Hepi topu iki dosya...

hocam, zor değildir muhakkak. ama hayatta sadeliği seviyorum genellikle :)

eğlenceyi bekliyorum :D

bu mesajdan da anlıyorumki yarışma opera 12 için tema yapın yarışması olacak yanılıyor muyum? :D

bulut teması hoşuma gitti. 12 final çıkınca kurarım :)

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
hocam, zor değildir muhakkak. ama hayatta sadeliği seviyorum genellikle :)

eğlenceyi bekliyorum :D

bu mesajdan da anlıyorumki yarışma opera 12 için tema yapın yarışması olacak yanılıyor muyum? :D

bulut teması hoşuma gitti. 12 final çıkınca kurarım :)
Ben bir şey demedim, o senin tahminin...:)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Ben bir şey demedim, o senin tahminin...:)

kuvvetli bi tahmin galiba :D OT'de duyurduğunuzda ben de burada konusunu açacağım :)

artık final çıksa da her şey açıklığa kavuşsa :D

bi de Opera yetkilileri kafalarında ne planlıyorlarsa final sürümünü duyurduklarında yol haritalarını da açıklasalar da kullanıcıların kafalarında soru işareti kalmasa :)

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
kuvvetli bi tahmin galiba :D OT'de duyurduğunuzda ben de burada konusunu açacağım :)

artık final çıksa da her şey açıklığa kavuşsa :D

bi de Opera yetkilileri kafalarında ne planlıyorlarsa final sürümünü duyurduklarında yol haritalarını da açıklasalar da kullanıcıların kafalarında soru işareti kalmasa :)

Tamam konu başlığını sen açarsın :)

Nasıl bir yol haritası bekliyorsun ya da kafandaki soru işaretleri neler?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Tamam konu başlığını sen açarsın :)

Nasıl bir yol haritası bekliyorsun ya da kafandaki soru işaretleri neler?

operanın yeni planları ne? minimal bi tarayıcı mı olmayı planlıyor chrome gibi yoksa farklı bi düşünceleri mi var?

çünkü operayı ilk defa kullanan herkes bu tarayıcı çok karmaşık diyerek vazgeçiyor çoğunlukla. neyi nasıl yapacağını tam bilemediği için direkt kolaya kaçıyor:)

benim bu konularda biraz tatlı bi inatlaşmam olduğu için operanın üzerine çok gittim. ama tarayıcının her şeyini öğrenene kadar biraz uğraştım tabi :D

chrome'un aslında hızlı bi yükselişe sahip olmasında sadeliği ve minimal oluşu var. operada da son sürümlerde çok kullanılmayan özellikler de olsa unite, widgets ve ses desteği bazı özellikler kaldırıldı. en son mac için bazı kullanışlı özellikler kaldırıldı :)

Operanın ne kadar kaliteli bi tarayıcı olmasına rağmen pazar payında geri kalması belki opera yöneticilerini düşündürmüş olabilir, belki de chrome'u yükselten hız ve sadeliğe, firefoxu vazgeçilmez kılan eklenti özelliğine yöneltmiş olabilir diye düşüyorum :)

bütün bunlar olurken son sürümlerdeki stabilite ve hız sorunları da opera kullanıcılarını tatmin etmedi hiç :) doğal olarak kullanıcıların aklına bi çok şey geliyor :)

tabi bütün bunlar bende oluşan izlenimler :) belki çok farklı şeyler de olabilir opera yönetiminin aklında :) aslında opera yöneticileri tam olarak ne planladıklarını my operada duyursalar herkesin aklındaki çekinceler gider.

eğer gelecek planlarında kullanıcıların beğenmedği şeyler varsa bunlar önceden kullanıcılar tarfından bildirilir :) final sürümler çıktıktan sonra kulanıcıların yaptıkları eleştiriler boşuna diye düşünüyorum :)

biraz uzun oldu galiba kusura bakmayın hocam :D

--- Mesaj Güncellendi ---

aslında forumda operayı en iyi bilen [MENTION=376]pesimist[/MENTION]. belki o da bi kaç şey söylemek ister operanın son durumu hakkında :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Opera'nın gidişatını hiç beğenmiyorum. Özellikle insanların Face'ten çıkmadığını da düşünürsek, Face'te kasması kınanacak bir durum.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
Opera'nın gidişatını hiç beğenmiyorum. Özellikle insanların Face'ten çıkmadığını da düşünürsek, Face'te kasması kınanacak bir durum.
twitterda bile kasıyor sayılır... ama bence sorun olmaz zaten facebook ücretli olacak dedikodusu yayılmaya başlamış...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
inzivaya çekilip i.e kullanmaya başlıyormuşum :D

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu temalar bizzat Opera tarafından mı çıkarıldı ? Birde Linuxda ki başlık çubuğu problemi ortadan kalkmış