Yasal Hakkım Var Mı?

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benim Lenovo G555 dizüstü bilgisayarım var. Bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok servisini aradım kargo şirketi ile bilgisayarı teslim alacaklarmış. Yalnız harddisk falan değişebilir dedi. Eski harddiski geri gönderecek misiniz diye sorduğumda göndermiyoruz dediler. Ben bu eski harddiski talep edebileceğim yasal bir hakkım var mı?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Size yenisi verileceğinden, değişen parçalar servislerde kalır. O yüzden her ihtimale karşı verilerinizin yedeğini alın ve içinde özel bilgileriniz var ise bunları temizleyerek gönderin. Böylece içiniz de rahat olur.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ekran açılmıyor nasıl yedeğini alacağım.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ekranın açılmamasından dolayı hdd değişmesi biraz garip geldi ekranın sorunu nedir ??

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hdd değişir derken, belki Hdd de sorun vardır ve bilgisayar açılmıyor diye düşünmüşlerdir.

Ve ayrıca, diyelim ki öyle bir şey olacak, yani değiştirme gibi.

Kargonun içine bir not koyun.

Hdd değişirse, yedeği alınsın ve bana gönderilsin diye.

Herhangi bir not koymazsanız, adamlar kafasına göre yaparlar.

Ama koyarsanız, siz yarın bir gün, ben söylemiştim dersiniz ve haklı olursunuz.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ekranın açılmamasından dolayı hdd değişmesi biraz garip geldi ekranın sorunu nedir ??

Servis değişebilecek parçaları sayarken harddiskide saydı onun için sordum harddiski talep edebiliyor muyuz diye. Bilgisayarın sorunu önünde ışıklar yanıyor ama ekranda görüntü yok. Harici bir ekran taktık oda çalışmadı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Servis değişebilecek parçaları sayarken harddiskide saydı onun için sordum harddiski talep edebiliyor muyuz diye. Bilgisayarın sorunu önünde ışıklar yanıyor ama ekranda görüntü yok. Harici bir ekran taktık oda çalışmadı.

Değişen parçaları iade etmezler; tüm servisler için geçerlidir ama ekrandaki sorundan dolayı HDD değiştirmezler. Ekrandaki sorunun bir sürü sebebi olacağından size genel olarak olabilecekleri söylemişler bence