Irak'tan iphone getirme

voluman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tanıdık vasıtasıyla Irak'tan Iphone getirtmeyi düşünüyorum, o taraftan gelicek cihaz hakkında bilginiz varmıdır?

Dez avantajları, avantajları, tecrübeniz varmıdır bu durum hakkında ?

--- Mesaj Güncellendi ---

özelliklerinde bir düşüklük veya itunusle alakalı problemler vs.

hellowner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
TR'de çalışabilmesi için factory unlocked olmalı

niven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı alırken tek dikkat etmen gereken simfree olup olmadığı sim free ise telefonu pasaportunla Türkiyede açtırdıktan sonra istediğin güncellemeyi yüklersin buradaki telefonlardan garanti harici bir farkı kalmaz.

Cihaz Simlock ise jailbreak ve Unlock yaptırman gerekir. Her güncellemede sıkıntı yaşarsın. Unlockların çıkmasını beklersin.

Bunu anlamanın yolu getirdiğin cihazı updste edip denemek yada satıcısına sormak.

voluman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki dil sıkıntısı olurmu dersiniz, misal dili arapçadır icinde ing. yüklümüdür yada türkçe yapılabilirmi ?

voluman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
taktığın simkarttada çalışmaz bide

teşekkür ederim :)

voluman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 4s im haftaya geliyor 16 gb 1100 lira

voluman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simfree değil mi hocam. Yoksa taktığın hattı çalıştıramayabilirsin. Hayırlı olsun bu arada.

simfree dedi ordaki abi gelince bi takıcam hattı sıkıntı cıkarsa teli geri gonderir parayıda vermem ;)

Birde arkadaşlar bu 100 lira vergi nereye ödenecek bileniniz varmıdır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana Iraktan SAMSUNG GALAXY ACENİN veya SAMSUNG s7250 wave M NİN fiyatını öğrenebilir misiniz?

tefonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oradaki satıcılar birinci mi yoksa ikinci kalite mi istiyorsun diye birşey soruyorlar dikkat et derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ırak tan iphone 4s almayı düşünüyorum ama tam olarak fşyatları nedir bilgisi olan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 5 550 600 dolar sim free olanı babamda orada çalışıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
menüsü kürtçe imiş, siri ile kürtçe konuşabiliyor muşsun.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İPhone alıcaksan yurtiçi alıcaksın benim başım yandı yeni aldığım telefona bir hafta sonra 100 tl daha verim açtırmak için aktivasyon ekranında kalmıştı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende kullanıyorum tlfn orda üretilmiyo üretici ülke ordan gelende aynı burdan aldığinda için rahat olsun

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben 5c yi ıraktan aldım apple nin her yere 1 sene garantisi yalan 4g ülkemizde yok diye garanti vermiyorlar 5c nin sesi patlıyor höperlör sorunlu alalı 4 ay oldu daha

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yerli alın. Ya da illa yurtdışından alacaksanız Amerika ideal. Obama izin verdi sıfır vize ücreti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlak ıraktan İp hone 6 getirticem ne gibi sorunlarla karşılaşırım bilgi verebilir misniz ?

rstam20100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ıphone 5s veya 5 ne kadar ama orjinal ırakta getirilcek gb fark etmez ucuz dur inş