Sürücü yada klasör şifreleme yardim

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sorunum şu daha önce klasörlerimi ücretsiz winmend folder hidden programi ile gizliyordum fakat şu an gereksinimim değişti ve şifreleme programina ihtiyacim doğdu.önerebileceğiniz ücretsiz basit bir sürücü yada klasör şifreleme programi rica ediyorum.yada asil sorunumun kaynağini çözmeme yardimci olursaniz onada gerek kalmayabilir ben beceremedim.hotmail skydrive progami ile yeedekleme yaptim. D sürücüsünde skydrive dosyasi oluşturdum.bunlarin içine yedeklenecek soyalari koydum ve yüklemesini tamamladim.sorunda tam burda başliyor d sürücüsündeki skydrive doyasini folder hidden programi ile gizleyip geri getirince programi sildi ve geri getirince tekrar eşitlemeye başladi.bunu skydrive kapaliyken yapincada klasörde yüklenen klasörleri görmeyip bu sefer bilgisayara eşitliyor.belki kolati var ben beceremedim.gerek skydrive kullami gerekse şifreleme ile ilgili epey internetten araştirma yaptim fakat ya bulduğum işime yarar programlar ücretli yada iş görmüyor yada çok uzun şekilde sürüyor şifreleme işlemi.yardimci olursaniz sevinirim.teşekkürler...

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çevirisini kendim hazırladığım Wise Folder Hider 'i öneririm. Basit, kullanışlı, ücretsiz. Klasörüleri sürükleyip bırakarak gizleyebilirsiniz.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben programı biliyorum güzel program fakat benim gizleme yapmak değil amacım sürücü yada klasör şifreleme.yada skydrive olayını çözersem onada gerek kalmayacak

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Program ayrıca şifreleme de yapıyor zaten. Klasör hiç gizlenmesin istiyorsunuz sanırım...

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
d sürücüsünde skydirive klasörü var.skydrive programını açıp içine dosya atarsak bulutta depoluyo.bu d sürücüsündeki skydrive klasörünü winmend folder hidden programı ile gizlersem bulutta açık olduğunda dosyayı yok görüp tekrar eşitleme yapmaya çalışıyor.ben wise registry ve disk cleaner programlrını beğenirim ve kullanırım.sizin önerdiğiniz programda yeni ürünleri beta aşamasındaydı ama kullanmadım eğer hızlı şekilde şifre atarsa bu basit bir şekildede olsa yeter.sonuçta bilgisayarımı kullanan açamasın.amaç hacker lar için değil :) şifreleme yapıyor demişsin deneyeyim o zaman

--- Mesaj Güncellendi ---

denedim fakat program prensibi gizleme sürükleyerek ya klasör dosya açma şeklinde.istenilen klasöre şifre atmıyor.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
d sürücüsünde skydirive klasörü var.skydrive programını açıp içine dosya atarsak bulutta depoluyo.bu d sürücüsündeki skydrive klasörünü winmend folder hidden programı ile gizlersem bulutta açık olduğunda dosyayı yok görüp tekrar eşitleme yapmaya çalışıyor.ben wise registry ve disk cleaner programlrını beğenirim ve kullanırım.sizin önerdiğiniz programda yeni ürünleri beta aşamasındaydı ama kullanmadım eğer hızlı şekilde şifre atarsa bu basit bir şekildede olsa yeter.sonuçta bilgisayarımı kullanan açamasın.amaç hacker lar için değil :) şifreleme yapıyor demişsin deneyeyim o zaman

--- Mesaj Güncellendi ---

denedim fakat program prensibi gizleme sürükleyerek ya klasör dosya açma şeklinde.istenilen klasöre şifre atmıyor.

Dostum programa girerken ayrıca şifre giriyorsun zaten o şifreyi giremezsen program açılmıyor. Ayrıca işlem bölümünden her klasöre ayrı ayrı şifre verilebiliyor.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
anladım giriş şifre var.klasörü nasıl şifreliyoruz orda yazanlar dosya gizle ve klasör gizle seçeneği orda şifrele diye yada encrypt diye bi seçenek yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba gizlediğim klasöre ayrı bir şifre verdim ama unuttum ne yapabilirim programı açıyorum ancak gizlediğim klasörün şifresini unuttuğum için giremiyorum ne yapabilirm. acil yardımcı olursanız çok sevinirim.https://www.facebook.com/#!/adem.elgun burada bana ulaşabilirsnz teşekkr ederim yardımlarınzı bekliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
giriş şifresini biliyorum ama 2. koydugum sifreyi unuttum klasörüm gitti yardım lütfen