Sorunum şu daha önce klasörlerimi ücretsiz winmend folder hidden programi ile gizliyordum fakat şu an gereksinimim değişti ve şifreleme programina ihtiyacim doğdu.önerebileceğiniz ücretsiz basit bir sürücü yada klasör şifreleme programi rica ediyorum.yada asil sorunumun kaynağini çözmeme yardimci olursaniz onada gerek kalmayabilir ben beceremedim.hotmail skydrive progami ile yeedekleme yaptim. D sürücüsünde skydrive dosyasi oluşturdum.bunlarin içine yedeklenecek soyalari koydum ve yüklemesini tamamladim.sorunda tam burda başliyor d sürücüsündeki skydrive doyasini folder hidden programi ile gizleyip geri getirince programi sildi ve geri getirince tekrar eşitlemeye başladi.bunu skydrive kapaliyken yapincada klasörde yüklenen klasörleri görmeyip bu sefer bilgisayara eşitliyor.belki kolati var ben beceremedim.gerek skydrive kullami gerekse şifreleme ile ilgili epey internetten araştirma yaptim fakat ya bulduğum işime yarar programlar ücretli yada iş görmüyor yada çok uzun şekilde sürüyor şifreleme işlemi.yardimci olursaniz sevinirim.teşekkürler...