Samsung Galaxy ace şarj sıkıntısı

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar birkaç gün önce telefonu aldım fakat android olduğu için mi bilemem sarjı 1 gün yetiyo. 3g kapalı. task killeri yeni yükledim geride kalan uygulamalar felan kapalı önerebileceğiniz çözüm varmı ?

xyz10ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürekli kullanıyorsanız 1 gün gitmesi normal ama ortalama bir kullanım ile ben 2 günü görmüştüm

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk izlenimlerim: Telefonun ekran parlaklığını düşürdüm advanced task killer programını indirdim. gereksiz uygulamaları sonlandırıp ramdaki yüksek verileri düşürdüm. ve şarjım 2 gün yetti :)

ofloamsdown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam, hafıza kartını kontrol etsen iyi olur, eğer kartın ısınıyorsa kısmen veya tamaman bozuk olabilir. h.kartsız çalıştır. başka telefonda benim başıma gelmişti :)

xyz10ur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk izlenimlerim: Telefonun ekran parlaklığını düşürdüm advanced task killer programını indirdim. gereksiz uygulamaları sonlandırıp ramdaki yüksek verileri düşürdüm. ve şarjım 2 gün yetti :)

3-5 şarjdan sonra batarya performansı biraz daha artıyor zaten hiçbir akıllı telefonda 2 günden fazla şarj gittiğini görmedim (aktif kullanımda tabiki)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hafıza kartım zaten yeni ama şuanda bi sarj problemi çekmiyorum eğer sarj problemi çeken arkadaşlarım varsa dediklerimi yapsınlar 2 gün olarak sarjları yeticektir. :)

Reaksiyon puanı
0
1-Ekran parlaklığını düşürmelisin

2-Ayarlar-hesap ve senk-Arkaplan verisi ordaki tiki kaldır

3-Telefonun ön arayüzüne görev yöneticisini koy.telle işin bittiğinde ram ı boşalt ve kilitle.

4-Son olarak http://www.applopedi.com/uygulamalar/araclar/yararli-araclar/easy-battery-saver/ Easy Battery Saver 2.2.0 bu programı ındır.Super Power Saving Mode secersen kuvvetle ıhtımal bataryan 4-5 gun yetecektır.Fakat veri transferini unut.Bırde blutooth ve gps ın acık kalmamasına özen göster.Bu arada emir vaki konusmusum hocam kusura kalma saygılar :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
battery.jpg

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle, yaşantımız çok daha kolay bir hale geldi, artık her an online olabiliyor, maillerimizi kontrol edebiliyor, web sitelerinde dolaşabiliyor ve navigasyon hizmetlerinden yararlanabiliyoruz, olumlu yönlerin ise getirdiği bazı olumsuz sonuçlar oluşabiliyor, bunlardan en önemlisi telefonumuzun şarj süresinin kısalmış olması. Akıllı telefonlarda kullanılan güçlü işlemciler ve fazla güç tüketen işletim sistemleri nedeniyle şarj süresi önemli ölçüde kısalmış durumda, ancak bireysel çabalarımızla şarj süresini belli bir miktar uzatmak mümkün.Telefonunuzun şarj süresini uzatmak için çözüm önerileri;​

• [*=left]Öncelikle telefonunuzda orjinal pil ve orjinal şarj cihazı kullanın.
    [*=left]Pil tamamen dolana kadar telefonunuzu şarj edin.
    [*=left]Ekran parlaklığını düşük seviyede tutun, varsa otomatik parlaklık sensörünü açık tutun.
    [*=left]Telefonunuzun GPS sensörünü gerekmedikçe kapalı tutun.
    [*=left]Telefonunuzun senkronizasyon özelliğini şarj olduğu zamanlarda açık tutun.
    [*=left]Gerekmedikçe kablosuz internet ve 3G özelliklerini kapalı tutun.
    [*=left]Telefon kilidi süresini kısa tutun.
    [*=left]Kullandığınız uygulamalarla işiniz bittiğinde, tamamen kapatmayı ihmal etmeyin.
    [*=left]Telefonunuzun konum belirleme seçeneğini gerekmedikçe kapalı tutun.
Not: Telefonunuzun ev gibi sabit bir noktada olmasıyla , dışarıda hareket halinde olmasına göre şarj süresi değişmektedir. Bunun nedeni telefonunuzun hareket halinde daha sık şebeke değiştirmesidir.

Kaynak

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
battery.jpg

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle, yaşantımız çok daha kolay bir hale geldi, artık her an online olabiliyor, maillerimizi kontrol edebiliyor, web sitelerinde dolaşabiliyor ve navigasyon hizmetlerinden yararlanabiliyoruz, olumlu yönlerin ise getirdiği bazı olumsuz sonuçlar oluşabiliyor, bunlardan en önemlisi telefonumuzun şarj süresinin kısalmış olması. Akıllı telefonlarda kullanılan güçlü işlemciler ve fazla güç tüketen işletim sistemleri nedeniyle şarj süresi önemli ölçüde kısalmış durumda, ancak bireysel çabalarımızla şarj süresini belli bir miktar uzatmak mümkün.Telefonunuzun şarj süresini uzatmak için çözüm önerileri;​

• [*=left]Öncelikle telefonunuzda orjinal pil ve orjinal şarj cihazı kullanın.
    [*=left]Pil tamamen dolana kadar telefonunuzu şarj edin.
    [*=left]Ekran parlaklığını düşük seviyede tutun, varsa otomatik parlaklık sensörünü açık tutun.
    [*=left]Telefonunuzun GPS sensörünü gerekmedikçe kapalı tutun.
    [*=left]Telefonunuzun senkronizasyon özelliğini şarj olduğu zamanlarda açık tutun.
    [*=left]Gerekmedikçe kablosuz internet ve 3G özelliklerini kapalı tutun.
    [*=left]Telefon kilidi süresini kısa tutun.
    [*=left]Kullandığınız uygulamalarla işiniz bittiğinde, tamamen kapatmayı ihmal etmeyin.
    [*=left]Telefonunuzun konum belirleme seçeneğini gerekmedikçe kapalı tutun.
Not: Telefonunuzun ev gibi sabit bir noktada olmasıyla , dışarıda hareket halinde olmasına göre şarj süresi değişmektedir. Bunun nedeni telefonunuzun hareket halinde daha sık şebeke değiştirmesidir.

Kaynak

Alıntın için teşekkür ederim emeğe saygı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben fazla kullamadan ve gece kapatarak 4 gün gördüm bide ilk şarj fazla gitmiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de telefonu 2-3 hafta önce aldım ve 1 hafta önce battery widget diye bir program yükledim. Daha sonmra baktığımda Şarj boşaltılıyor :% desi yazıyordu. Daha sonra sildim programı. Ve ayarlar>telefon hakkında>pil durumu yazıyor ona baktığımda Pil durumu:Boşaltılıyor diyor. ama tıkladığımda birşey olmuyor yani tıklanmıyor. O süreden beri şarjım çok çabuk bitiyor önceden iyiydi ta ki onu yukledım sarj fullken bırakıyorum, okula gidiyorum geliyorum telefon kapanmıs sarj bitmiş.Lütfen yardımcı olun nasıl düzelteceğim? :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy ace s 5830 u alalı 2 gün oldu. ve ben nerdeyse pili 1,2 gün dayanıyor bunun daha fazla dayanması için neler yapabilirim acil....
bide bir arkadaş Ekran parlaklığını düşürmelisin yazmış ve altına bir çok seçenek vermiş onları nasıl yapmalıyım lütfen cevap yazın.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy ace aldım yeni. Şarj önerileri verir misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum en kısa zamanda alıcam yardım edin şarj içime kurt düşürdü :unsure:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
düzeltebildin mi bende de var aynı şey düzeltttiğyisen nasıl düzelttin söyler misin ?

Mahmuterdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazda akım bozukluğu söz konusu olabilir servise başvur istersen teste tabi tutsunlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum ace plus telefonu aldım fakat 2 gün geçmeden kendi kendine kapandı ve şarja taktıgımda sadce ekran da bir renk gelip gidiyor bir bilginiz varsa söyleyin lütfen:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben samsung galaxy ace 5830i aldım telefonum bazen şarz olmaya başlıo bazende hiç olmuyo 1 gün boyunca şarjda duruyo %60 falan oluyo fullenmio ve çıkarınca 5 dk sonra bitip kapanıyor 6 7 tane batarya değiştirdim ama yine aynısı oluyor lütfen yardım edin tamire verdim yapamadılar sizlerin öneriniz varsan söyleyin arkadaşlar lütfen.

B

bir dost

SDN Okuru
ben samsung galaxy ace 5830i aldım telefonum bazen şarz olmaya başlıo bazende hiç olmuyo 1 gün boyunca şarjda duruyo %60 falan oluyo fullenmio ve çıkarınca 5 dk sonra bitip kapanıyor 6 7 tane batarya değiştirdim ama yine aynısı oluyor lütfen yardım edin tamire verdim yapamadılar sizlerin öneriniz varsan söyleyin arkadaşlar lütfen.[
Aynen benimkide böyle