Php acil yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rlwy12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kizanlik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zor soru.

Modüller var sanki. Yönetim paneli de olmalı. Seçeneklerde, "anket olsun/olmasın" seçeneği olmalı

rlwy12

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
İşte anket olsun mu olmasın mı o yok :D anket ekle filan var :)

kizanlik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilemedim.

Hazır bi' şey kullandıysan, ismini filan da yazarsan iyi olur. Kullanmış birileri varsa, yardımcı olurlar belki.

anilcane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
module olarak değilde, view'den kaldırmak istiyorsan aşağıdaki kodları kaldırman yeterli. Kolay gelsin.

<div class="fl" id=""> <div class="div-anket div-230 fl"> <div class="buy-sell-bg" id="aeaoofnhgocdbnbeljkmbjdmhbcokfdb-mousedown"> <div> </div><h4 class="poll-title"></h4><form action="anket-1.html" name="poll_id" method="post"><input type="hidden" name="poll_id" value="1"> <div class="poll-line"> <label> </label> </div> </form> </div> </div> <div class="div-230 fl ml-10" style="margin-top:9px;"> <!-- REKLAM BITISI --> </div> </div>

rlwy12

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Module olarak kalması sorun değil ileride yapabilirim benim amacım orada gözükmesin.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
normalde modül olarak kalkması daha doğru ama acil dediğin için dolaylı bir çözüm üretebiliriz

sitenin css klasörünün içinden style.css'i aç

58. satırdaki ".div-anket { background:url(../images/anket_back.png) no-repeat; float:left; width:231px; height:210px; margin-top:9px;}"

verisini

.div-anket { background:url(../images/anket_back.png) no-repeat; float:left; width:231px; height:210px; margin-top:9px;display:none !important}

ile değiştir

rlwy12

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
module olarak değilde, view'den kaldırmak istiyorsan aşağıdaki kodları kaldırman yeterli. Kolay gelsin.

<div class="fl" id=""> <div class="div-anket div-230 fl"> <div class="buy-sell-bg" id="aeaoofnhgocdbnbeljkmbjdmhbcokfdb-mousedown"> <div> </div><h4 class="poll-title"></h4><form action="anket-1.html" name="poll_id" method="post"><input type="hidden" name="poll_id" value="1"> <div class="poll-line"> <label> </label> </div> </form> </div> </div> <div class="div-230 fl ml-10" style="margin-top:9px;"> <!-- REKLAM BITISI --> </div> </div>

dediklerini tam olarak yapamadım.

normalde modül olarak kalkması daha doğru ama acil dediğin için dolaylı bir çözüm üretebiliriz

sitenin css klasörünün içinden style.css'i aç

58. satırdaki ".div-anket { background:url(../images/anket_back.png) no-repeat; float:left; width:231px; height:210px; margin-top:9px;}"

verisini

.div-anket { background:url(../images/anket_back.png) no-repeat; float:left; width:231px; height:210px; margin-top:9px;display:none !important}

ile değiştir

Ustam teşekkürler.Allah razı olsun php yolunda ilerlemeye çalışıyorum önümüze çıkan engellere sizin gibi ustalar yardım ettikten sonra bizde zamanı gelince sizin yerinize geçeceğiz.