SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=30440]zatura[/MENTION] ikinci öğretim öğrencisine daha yeni sabah oldu :) bizim gecemiz biraz uzun oluyor malüm :)

Reaksiyon puanı
10,315
KRALİÇELERİMİZ ÜST ÜSTE 7. KEZ ŞAMPİYON
2012-04-19_kupasevinc446.jpg

Fenerbahçemiz, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin 4. maçında Galatasaray Medical Park’ı deplasmanda 15 sayı geriden gelerek, 86-96 yendi ve üst üste 7. toplamda ise 10. şampiyonluğuna ulaştı. Son periyottaki mükemmel performansıyla 15 sayı geriden gelerek üst üste yedinci, toplamda onuncu şampiyonluğunu kazanan Takımımızda Cappie Pondexter 29 sayı- 4 ribaund- 3 asistle; Angel McCoughtry de 24 sayı- 9 ribaund- 3 asistle yıldızlaştı. Birsel Vardarlı 10 sayı- 5 ribaund- 8 asistle takımına büyük katkı verdi.

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki maçtan sonra düzenlenen törende Takımımıza, kupasını Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar ile Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Jülide Sonat verdi.

Törende sahaya çıkarken sporcularımız önünde "2012 Türkiye Şampiyonu" ve sırt kısmında da "Zafer inananlarındır" yazan tişörtler giyip, sarı renkte şapka taktılar.

Kupayı asbaşkan Işıldar ve yönetici Sonat’ın elinden takım kaptanı Nevriye Yılmaz alırken, salonda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimizden Semih Özsoy, Yasemin Merçil, Ünal Uzun ve Turan Şahin ile az sayıda taraftar olmak üzere, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda büyük sevinç yaşadı.

Kupayla saha içinde sevinç gösterisi yapan Fenerbahçeli oyuncular, bir ara "Aziz Yıldırım" tezahüratları da yaptı.

Maçın skor perdesini Tina Charles açarken, rakibine Birsel Vardarlı’nın dış atışı ile yanıt veren Fenerbahçemiz, Işıl Alben’in üçlüğüne engel olamadı. Cappie Pondexter farkı 1’e indirdikten sonra Diana Taurasi - Sylvia Fowles ikilisi durum 9-4 yaptı. Karşılıklı basketlerle süren periyodun son 4 dakikasına Galatasaray Medical Park’ın 5 sayı üstünlüğüyle girildi. Sarı-Kırmızılılar, Ivana Matovic’in gayretine rağmen Şaziye İvegin ve Taurasi’nin isabetleriyle avantajını korudu. Fowles da iki pota altı basketiyle ev sahibinin ilk çeyreği 24-14 önde tamamlamasını sağladı.

Fenerbahçemiz ikinci periyotta Angel McCoughtry ve Pondexter’ın sayılarıyla toparlandı. Rakibinin 7-0’lık serisine Fowles ile nokta koyan Galatasaray Medical Park, Taurasi’nin üçlüğüyle skoru 36-29’a getirdi. Ancak Esmeral Tunçluer’in cevabı gecikmedi ve Takımımız Pondexter’ın basketleriyle 40-41 üstün duruma geldi. Taurasi’nin üçlüğüyle bir kez daha öne geçen Sarı-Kırmızılılarda Charles ve Fowles seriyi 7-0’a taşıyıp ilk yarının sonucunu belirledi: 47-41.

Üçüncü periyot karşılıklı basketlerle başladı ve 4 dakikalık bölüm geride kalırken Diana Taurasi’nin son saniye üçlüğüyle durumu 55-46 yapan Galatasaray Medical Pak’a Takımımız Angel McCoughtry yanıt verdi. Fenerbahçemiz, Ivana Matovic’in ikinci şans basketi ve McCoughtry’nin serbest atışlarıyla farkı 3’e indirdikten sonra Taurasi 4 sayılık bir hücumla takımını rahatlattı. Savunma direnci artan ev sahibinde Bahar Çağlar’ın da devreye girmesiyle fark 11’e yükselince Takımımız mola aldı. Galatasaray Medical Park, mola sonrası sert savunmasını sürdürüp serisini 14-2’ye taşırken, Fenerbahçemiz suskunluğunu Nevriye Yımaz ile bozdu. Pondexter da farkı 10’a düşürdü ve final çeyreğine 72-62’lik skorla girildi.

Sarı-Kırmızılılar final periyodunun ilk 4 dakikası sonunda 8 sayılık avantaja sahipti. Zane Tamane, McCoughtry ve Pondexter’ın isabetleriyle 7-0’lık seri yakalayan Fenerbahçemiz skoru 78-75’e getirip rakibine mola aldırdı. Galatasaray Medical Park moladan Şaziye İvegin’in üçlüğüyle dönse de pota altında McCoughtry ve Tamane’yi durduramadı. Seriyi 8-0’a taşıyıp Fenerbahçe’nin öne geçmesini sağlayan oyuncu ise Birsel Vardarlı oldu. Taurasi’nin skora denge getirmesinin ardından Pondexter arka arkaya çaldığı iki topu turnikeyle bitirdi. Tamane de son dakikaya girilirken farkı 6’ya yükseltti. Kalan sürede hata yapmayan Fenerbahçe maçı 86-96 kazanarak 10. TKBL şampiyonluğuna ulaştı.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu
HAKEMLER: Rüştü Nuran, Özlem Yalman, Ali Şakacı

GALATASARAY MEDİCAL PARK (86): Epiphanny Prince 2 (1 ribaund- 3 asist), Bahar Çağlar 6 (2 ribaund- 2 asist), Işıl Alben 3 (3 ribaund- 4 asist), Diana Taurasi 32 (4 ribaund- 8 asist), Şaziye İvegin 14 (2 ribaund- 1 asist), Melisa Can, Tina Charles 6 (6 ribaund- 3 asist), Sylvia Fowles 23 (11 ribaund- 2 asist)

FENERBAHÇE (96): Zane Tamane 12 (3 ribaund- 4 asist), Birsel Vardarlı 10 (5 ribaund- 8 asist), Esmeral Tunçluer 3 (2 asist), Nevriye Yılmaz 10 (5 ribaund- 1 asist), Ivana Matovic 8 (5 ribaund- 3 asist), Cappie Pondexter 29 (4 ribaund- 3 asist), Angel McCoughtry 24 (9 ribaund- 3 asist).

1.PERİYOT: 24-14
2.PERİYOT: 23-27
3.PERİYOT: 25-21
4.PERİYOT: 14-34

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28862

--- Mesaj Güncellendi ---

yahu biz bugün şampiyon olmuşuz ve burada yaprak kımıldamamış, teessüf ettim doğrusu biraz.
tamam, müstakil konu olarak açılıyorsa da, bizim burada ayrıca paylaşmak çok daha başka bişey.

çok önemli not: müstakil olarak açılan konularda bakıyorum da buralarda hiç görmediğim fenerbahçeli arkadaşlarımız zehir zemberek mesajlar atıyor, gereksiz gerginliklere, huzursuzluklara sebebiyet veriyor.
arkadaşlar sizden ricam, bu tür gereksiz polemiklere, hakaretlere tevessül eden arkadaşlarımızı uyarıp hem onları banlanmaktan kurtarmalı, hem de bu türden hoş olmayan gergin ortamlara zemin hazırlamaktan sarf-ı nazar etmeliyiz bu arkadaşları.

biz takımımızı kutlayalım, sevincimizi belirtelim ama, bunu başkalarına hakaret ederek, küçümseyerek yapmayalım ne olur, bu türden kavgalar çıkınca da sonra suçlanıyoruz, antipatik gösteriliyoruz. üstelik bir de bunu bizim camiamızın toptan kötülenip karalanmasına vardırıyorlar işi...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tebrikler FENERBAHÇEM...!
Aynen katılıyorum söylediklerinize Sayın Seyyah Hocam.
Kendi adıma elimden geleni yapıyorum,yapmayada devam edeceğim İnşaallah.
Üç günlük dünyada kalp kırmaya değmeyeceğini özellikle genç Renkdaşlara güzel bir şekilde anlatmak bize düşüyor.
Farklı olduğumuzun bilincinde olmalıyız,buna görede davranmalıyız.

Hayırlı Sabahlar Renkdaşlar.
Cumanız Mübarek olsun.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Hayattan Fenerbahçe'yi Alın, geriye ne kalır ...... melodisi ile günaydın ...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük taraftar... yine aynı şekilde güne başlamak sizi de sıkmadı mı :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Değişiklik yapmak sizin ( kendimizin ) elinizde .....,

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İkinci seti de kazandık..Fenerbahçe Grundig 25-23 Gsaray Yurtiçi Kargo. Setler 2-0 Fenerbahçe. Bir set daha alırsak finalde rakibimizi bekleyeceğiz. :)

‎1. SET SONUCU | Fenerbahçe Grundig 25-16 Galatasaray Yurtiçi Kargo[1-0]
2.SET SONUCU | Fenerbahçe Grundig 25-23 Galatasaray Yurtiçi Kargo[2-0]

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bayanlar Basketbol Finali 4. maçına eklediğim yazının sonunu buraya taşıyorum.

Bu forumda buluşmuş ve Fenerbahçe sempatizanı arkadaşlar.

Hiç bir takımla aşağılayıcı, gönül kırıcı diyaloglara girmeyin.
Onların benzer davranışlarına yanıt vererek uymayın.
Gereksiz tartışmayın.
Siz Fenerbahçelisiniz.
Büyük bir takımın taraftarı olarak hissediyorsanız eğer, davranışlarınız da bunu hissettirsin.

İki gün sonra oynanacak Galatasaray maçı önünüzde ilk örnek.
Yenilebiliriz.
Tek yanıtınız boş diyaloglar, gereksiz eleştiiriler değil, sadece rakibinizi tebrik eden kelimeler olmalı.
Bir Fenerbahçeliye yakışan sadece budur.

Bir çok şekilde sizi diğer takımlara karşı kışkırtacak yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.
Siz Fenerbahçenin gerçek tek büyüğü olduğunun bilincinde olduktan sonra, hiç bir tahriğe kapılmadan, sizi bir Fenerbahçeli olma asaletinize halel getirecek davranışlarda bulunmayın.
Bizi çekememeleri çok normal.
Türkiye'yi dokuz spor branşında ulusal veya uluslararası alanda temsil eden ve Türklüğün adını yücelten tek kulüptür bu tuttuğunuz kulüp.
Belli branşlarda zar zor mücadele eden ezeli rakibimiz Galatasaray dışında, sadece futbolda, hele hele sadece yedi yıl şampiyon olabilmiş Trabzonsporun büyüklüğünü tartışmamıza bile gerek yok.

Hal böyle olunca bir Fenerbahçeli olarak bize düşen görev, basit tahriklere kapılmak yerine suskun kalmayı tercih etmek, yani bir anlamda "Büyüklük bende kalsın." deyimine uymaktır.
Hiç bir takımı kırmak, aşağılamak, incitmek bize düşmez.
Onlar ne derlerse desinler, büyüklük daima bizde kalsın.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Çanakkale'den günaydınlar 12 numara... [MENTION=263205]soneresra[/MENTION]; hoşgeldin..iyi ki geldin.. [MENTION=38898]Fantoma[/MENTION]; çok güzel diyorsunuz.. yazılarınızı sonuna kadar sıkılmadan okuyorum fakat son mesajınızın bazı yerlerini beğenmediğimi söylemek isterim..

Reaksiyon puanı
10,315
Bayanlar Basketbol Finali 4. maçına eklediğim yazının sonunu buraya taşıyorum.

Bu forumda buluşmuş ve Fenerbahçe sempatizanı arkadaşlar.

Hiç bir takımla aşağılayıcı, gönül kırıcı diyaloglara girmeyin.
Onların benzer davranışlarına yanıt vererek uymayın.
Gereksiz tartışmayın.
Siz Fenerbahçelisiniz.
Büyük bir takımın taraftarı olarak hissediyorsanız eğer, davranışlarınız da bunu hissettirsin.

İki gün sonra oynanacak Galatasaray maçı önünüzde ilk örnek.
Yenilebiliriz.
Tek yanıtınız boş diyaloglar, gereksiz eleştiiriler değil, sadece rakibinizi tebrik eden kelimeler olmalı.
Bir Fenerbahçeliye yakışan sadece budur.

Bir çok şekilde sizi diğer takımlara karşı kışkırtacak yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.
Siz Fenerbahçenin gerçek tek büyüğü olduğunun bilincinde olduktan sonra, hiç bir tahriğe kapılmadan, sizi bir Fenerbahçeli olma asaletinize halel getirecek davranışlarda bulunmayın.
Bizi çekememeleri çok normal.
Türkiye'yi dokuz spor branşında ulusal veya uluslararası alanda temsil eden ve Türklüğün adını yücelten tek kulüptür bu tuttuğunuz kulüp.
Belli branşlarda zar zor mücadele eden ezeli rakibimiz Galatasaray dışında, sadece futbolda, hele hele sadece yedi yıl şampiyon olabilmiş Trabzonsporun büyüklüğünü tartışmamıza bile gerek yok.

Hal böyle olunca bir Fenerbahçeli olarak bize düşen görev, basit tahriklere kapılmak yerine suskun kalmayı tercih etmek, yani bir anlamda "Büyüklük bende kalsın." deyimine uymaktır.
Hiç bir takımı kırmak, aşağılamak, incitmek bize düşmez.
Onlar ne derlerse desinler, büyüklük daima bizde kalsın.

budur, İMZA!
Teşekkürler üstadım, en büyük hayalimi dillendirdiniz bi kez daha!
bunu mutlaka hep beraber el birliği ile başarmalıyız...
gereksiz, yıpratıcı, fuzuli polemik ve tartışmalardan arınmalıyız mutlaka...
gerçek fenerbahçeliliğin farkını koymalıyız ortaya...

benide yazın kardeşim

hoşgeldin kardeşim, hayırlı ve uğurlu olsun.

* arkadaşlar, arkadaşımızı ilk sayfadaki listeye eklenmesi için moderatöre rapor edilmesi işini yapabilir mi biri? ben bu işi maalesef çözemedim de!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
budur, İMZA!
Teşekkürler üstadım, en büyük hayalimi dillendirdiniz bi kez daha!
bunu mutlaka hep beraber el birliği ile başarmalıyız...
gereksiz, yıpratıcı, fuzuli polemik ve tartışmalardan arınmalıyız mutlaka...
gerçek fenerbahçeliliğin farkını koymalıyız ortaya...

hoşgeldin kardeşim, hayırlı ve uğurlu olsun.

* arkadaşlar, arkadaşımızı ilk sayfadaki listeye eklenmesi için moderatöre rapor edilmesi işini yapabilir mi biri? ben bu işi maalesef çözemedim de!
Günaydın Sayın Abicim.
Arkadaşımızı ben Modaratöre bildirdim,büyük ihtimalle Kulübümüze üyeliği gerçekleşecektir.

Fenerbahçe Grundig finalde

76ZaT.jpg

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımımız, Aroma Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Yarı Final mücadelesinde karşılaştığı Galatasaray Yurtiçi Kargo’yu 3-0 yenerek adını finale yazdırdı. Takımımız finalde Arkasspor ile karşılaşacak.

Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan müsabakada setleri 25-16, 25-23 ve 25- önde tamamlayan Takımımız maçtan 3-0 galip ayrıldı.

İki galibiyete ulaşan takımın şampiyonluğunu ilan edeceği final serisinde ilk maç 21 Nisan Cumartesi günü Anafartalar Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 17.30’da başlayacak karşılaşma FB TV’den naklen ekranlara gelecek.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28881

Maaşallah Nazar Değmesin FENERBAHÇEMİZE..!:clap:
Hergün bir Zafer haberini alıyoruz.:flowers:
İnşaallah Pazar günü Futboldada yüzümüzü güldürürler.:wink:
Tebrikler FENERBAHÇEME..!:clap::clap:

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Çanakkale'den günaydınlar 12 numara... @soneresra; hoşgeldin..iyi ki geldin.. @Fantoma; çok güzel diyorsunuz.. yazılarınızı sonuna kadar sıkılmadan okuyorum fakat son mesajınızın bazı yerlerini beğenmediğimi söylemek isterim..
Ooo Günaydın Angel.:flowers:
Hayırdır ne yapıyorsun Çanakkalede?:laugh:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın [MENTION=47324]mustang[/MENTION].. denize girmek için geldim :)

yeni üyemiz sabah 08:16'da eklenmiş merak etmeyin..
erkek voleybol takımımıza tebrikler.. basketbol, voleybol derken böyle devam etmesin :):):)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
günaydın @mustang.. denize girmek için geldim :)

yeni üyemiz sabah 08:16'da eklenmiş merak etmeyin..
erkek voleybol takımımıza tebrikler.. basketbol, voleybol derken böyle devam etmesin :):):)
Yav ne ettin üşütmeyesin.:huh:
Deniz soğuktur,hele ki Çanakkale de.:blink:
Tatil Sezonunu erken açmışsın.:mrgreen:
Yaramı depreştirdin yav.Alacağın olsun.:crying:
İnşallah Bende Ramazan Ayından sonra ya Erdek teyim yada Balıkesir Sarımsaklıda.:thumbup:
Gel 4 ay gel yani.:rolleyes:

Reaksiyon puanı
10,315
emreyi çıldırtıp ceza almasını sağladı bazı çevreler. ancak ben emresiz de bu maçı alabileceğimize inanıyorum.
geçen yıl ki şampiyonluklar normaldi ama, bu yıl bunca ağır şartların ardından şampiyon olduk mu tarih yazmış olacağız inşaallah.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yav ne ettin üşütmeyesin.:huh:
Deniz soğuktur,hele ki Çanakkale de.:blink:
Tatil Sezonunu erken açmışsın.:mrgreen:
Yaramı depreştirdin yav.Alacağın olsun.:crying:
İnşallah Bende Ramazan Ayından sonra ya Erdek teyim yada Balıkesir Sarımsaklıda.:thumbup:
Gel 4 ay gel yani.:rolleyes:

vaaayy 4 ay... ben 3 günlüğüne burdayım :(

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
emreyi çıldırtıp ceza almasını sağladı bazı çevreler. ancak ben emresiz de bu maçı alabileceğimize inanıyorum.
geçen yıl ki şampiyonluklar normaldi ama, bu yıl bunca ağır şartların ardından şampiyon olduk mu tarih yazmış olacağız inşaallah.
Emre nin oynamaması bizim için orta sahada dezavantaj.
Fakat eğer oynasa idi Gs seyircisi hep Emre nin üzerine gidecekti,buda agresif bir Emre,ve Takımımız için kötü olacaktı.
Oynamaması şu an avantaj gibi duruyor tabii yerini kim ile dolduracak Kocaman, göreceğiz.
Gerçi Muhtemelen Selçuk olacak bu.
Selçuk iyi gününde olursa,Gs ye karşı Selçuk çok şeyler yaptı zamanında.
Ts maçındaki bir FENERBAHÇE olursa sahada bu maç her türlü bizimdir.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Emre nin oynamaması bizim için orta sahada dezavantaj.
Fakat eğer oynasa idi Gs seyircisi hep Emre nin üzerine gidecekti,buda agresif bir Emre,ve Takımız için kötü olacaktı.
Oynamaması şu an avantaj gibi duruyor tabii yerini kim ile dolduracak, Kocaman göreceğiz.
Gerçi Muhtemelen Selçuk olacak bu.
Selçuk iyi gününde olursa,Gs ye karşı Selçuk çok şeyler yaptı zamanında.
Ts maçındaki bir FENERBAHÇE olursa sahada bu maç her türlü bizimdir.

Ts maçında ki bir FENERBAHÇE, Beşiktaş maçında ki bir Galatasaray obaaaa :):)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Galatasaray maçları bizim için bayramdır

yuHCf.jpg

Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Aykut Kocaman oyuncularına, "3 Temmuz'dan beri dimdik ayakta duran başkanımız gibi derbide ayakta kalın" dedi

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı, Çarşamba günü ziyaret eden teknik direktör Aykut Kocaman, tesislerde futbolcularla yaptığı sohbette öğrencilerine başkanı örnek gösterdi. 3 Temmuz'dan bu yana yaşadığı tüm sıkıntılara rağmen Aziz Yıldırım'ın moralli olduğunu belirten Aykut Kocaman "Pazar günü oynanacak derbiyle ilgili çok az konuştuk. Takımın bu sezon gösterdiği mücadele ve direnişle gurur duyuyor. Bana 'Benim için hepsini tek tek tebrik et' dedi. Şampiyonluk gelmese dahi takım olarak büyük bir iş başardığınızı söyledi. Pazar günkü maçla ilgili ise tek isteği var, Fenerbahçe formasının hakkını vermeniz" ifadelerini kullandı.

'AYAKTA KALIN YETER'
Aziz Yıldırım'ın halen dimdik ayakta durduğunun altını çizen Kocaman"Galatasaray maçı öncesi size yönelik bir motivasyon konuşması yapmama gerek yok. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum; Fenerbahçe forması giyen her futbolcu için Galatasaray maçları bayramdır. Sahaya bu coşkuyla çıkın. Tıpkı 3 Temmuz'dan beri dimdik ayakta duran başkan gibi ayakta kalırsanız, hayaliniz gerçeğe dönüşür" şeklinde konuştu.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/04/21/galatasaray-maclari-bizim-icin-bayramdir

İnşaallah.:rolleyes:
Aykut Hoca bu maçtada bir densizlik yapmaz umarım.:sleep:

Karar zaten belli

AHaber'e konuşan Trabzonspor Başkanı Şener, Futbol Federasyonu'nu hedef aldı: Nihat Özdemir, 'Etik Kurulu'ndan iyi haberler geliyor' diyor ya, karar belli işte

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şike soruşturması kapsamında TFF Etik Kurulu'nun vereceği rapordan umutsuz olduğunu söyledi. DünAHaber'e konuşan Şener, "Nihat Özdemir kardeşimiz 'Duyumlarıma göre 'Etik Kurulu'ndan iyi haberler geliyor. Son derece iyi gidiyoruz' dedi. 'Ceza vermeye gerek yoktur. Sahaya yansımamıştır' diyecekler, karar belli işte" değerlendirmesini yaptı. Şener, Emre Belözoğlu'na sadece iki karşılaşmadan men cezası verilmesi hakkında"PFDK kararı; 3'e karşı 4 oyla alınmış. Başkan o tarafa verince normal hakaretten 2 maç ceza çıkmış. PFDK Başkanı çok değerli bir hakim, yıllarını hukuka vermiş bir insan. Fakat F.Bahçe kongre üyesi. Bu şike soruşturmasına göre daha basit bir karardı. Şikede de üç aşağı beş yukarı ne karar verileceği bu oylarla ortaya çıkmış oluyor" yorumunu yaptı.

"BANA ÖZGENER SÖYLEDİ"
Tahkim Kurulu'nun başkan ve üyelerinin değiştirilmesini eleştiren Şener,"Önceki Tahkim bana göre daha usta hocalardan kuruluydu. Şimdiki başkan oyunu belli etti. Tahkim son karar organı, yapacak birşeyimiz yok. Şu anda bunlar idare ediyor. Sadece demeç verip atıfta bulunuyoruz, bunun dışında elimizden birşey gelmiyor" dedi. Şener, Emre Belözoğlu'nun bir milli maç sonrası kendisini dövmek için fırsat kolladığı iddiaları için ise, "Bana bunu Mahmut Özgener, Levent Kızıl, Ali Haşhaş söyledi. İyi ki böyle bir şey olmamış. Olsa olay farklı boyutlara giderdi. Trabzonlu'yum, Trabzon'un Tonya kazasındanım. Bunun ne demek olduğunu merak eden sorup öğrenir" çıkışını yaptı.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/04/21/karar-zaten-belli

Biri bu adamı sustursun,yeter yahu.:cursing:
Konuştukça batıyor.
Takımına zarar veriyor,Ülke futbolunu jurnalliyor.:hammer:
Bu kadarmı kuyruk acısı olur bir insanda yahu.
Adamın işi gücü FENERBAHÇE olmuş.
Takımı tepetaklak gidiyor farkında değil.
Ts nin başına gelmiş en kötü şey bu adam gerçekten.:angry:
Tonya lıymış bir de,açık açık tehdit var işin içinde.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Günaydın Abilerim , Arkadaşlarım , Renktaşlarım :)
1 haftadır aktif olamadım.Bundan sonra da pek olamam.sınavlar başlıyo.

Maça 1 gün kaldı . İnşallah Alıcaz Maçı !

Buda Aykut Kocaman'a :)

aykut_kocaman_by_meridiann-d4x39bm.jpg

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
allahın izniyle şu Galatasaray maçını bi alsak çok kişinin aklını alıcam burda :-)

Reaksiyon puanı
10,315
allahın izniyle şu Galatasaray maçını bi alsak çok kişinin aklını alıcam burda :-)

umarım, inşaallah biz o maçı alırız [MENTION=263205]soneresra[/MENTION], yalnız...
yensek de, yenilsek de... sadece tebrikleşeceğiz, başkalarını üzmek, hakaret etmek, küçümseyici şeyler söylemek, hülasa can sıkacak hiçbir şey yazmayacağız diye karar aldık arkadaşlarla beraber.

bize yakışan da budur arkadaşım, sakin, vakur ve asil bir duruş!
fenerbahçelilik budur...
elinde bira şişeleriyle, ortalığı terörize eden, vuran, kıran, döken paranoid tip jargonundan kurtaracağız takımımızın kurumsal kimliğini.
sporun amacına uygun oluşturacağız profilimizi...
çünkü gerçek fenerbahçelilik budur zaten.
eminim siz de bizim gibi düşünüyorsunuzdur.
kin ve düşmanlık yerine nezaket, zerafet ve hoşgörülü vasatlar oluşması daha güzel değil midir kardeşim?
hem o çoğu kişi dediklerinin birçoğu bizlerin yakınında, bazen sevdiklerimizden olan kimseler değil mi?
değer mi?
rekabet dediğin düşmanlığa, kin ve öfkeye değil, nezih bir kardeşlik vasatına vesile olmalı...
umarım sizin gibi düşünen arkadaşlar buraları okur, oluşturmak istediğimiz nezih havayı bulandırmazlar.
hem böylece, ceza almaktan, banlanmaktan korunmuş, takımımızın, tarihiminizin ruhuna uygun davranmış oluruz.