Helal olsun kızlara. Gs ilk defa bu kadar yaklaştı![]()
benide yazın kardeşim
Bayanlar Basketbol Finali 4. maçına eklediğim yazının sonunu buraya taşıyorum.
Bu forumda buluşmuş ve Fenerbahçe sempatizanı arkadaşlar.
Hiç bir takımla aşağılayıcı, gönül kırıcı diyaloglara girmeyin.
Onların benzer davranışlarına yanıt vererek uymayın.
Gereksiz tartışmayın.
Siz Fenerbahçelisiniz.
Büyük bir takımın taraftarı olarak hissediyorsanız eğer, davranışlarınız da bunu hissettirsin.
İki gün sonra oynanacak Galatasaray maçı önünüzde ilk örnek.
Yenilebiliriz.
Tek yanıtınız boş diyaloglar, gereksiz eleştiiriler değil, sadece rakibinizi tebrik eden kelimeler olmalı.
Bir Fenerbahçeliye yakışan sadece budur.
Bir çok şekilde sizi diğer takımlara karşı kışkırtacak yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.
Siz Fenerbahçenin gerçek tek büyüğü olduğunun bilincinde olduktan sonra, hiç bir tahriğe kapılmadan, sizi bir Fenerbahçeli olma asaletinize halel getirecek davranışlarda bulunmayın.
Bizi çekememeleri çok normal.
Türkiye'yi dokuz spor branşında ulusal veya uluslararası alanda temsil eden ve Türklüğün adını yücelten tek kulüptür bu tuttuğunuz kulüp.
Belli branşlarda zar zor mücadele eden ezeli rakibimiz Galatasaray dışında, sadece futbolda, hele hele sadece yedi yıl şampiyon olabilmiş Trabzonsporun büyüklüğünü tartışmamıza bile gerek yok.
Hal böyle olunca bir Fenerbahçeli olarak bize düşen görev, basit tahriklere kapılmak yerine suskun kalmayı tercih etmek, yani bir anlamda "Büyüklük bende kalsın." deyimine uymaktır.
Hiç bir takımı kırmak, aşağılamak, incitmek bize düşmez.
Onlar ne derlerse desinler, büyüklük daima bizde kalsın.
benide yazın kardeşim
Günaydın Sayın Abicim.budur, İMZA!
Teşekkürler üstadım, en büyük hayalimi dillendirdiniz bi kez daha!
bunu mutlaka hep beraber el birliği ile başarmalıyız...
gereksiz, yıpratıcı, fuzuli polemik ve tartışmalardan arınmalıyız mutlaka...
gerçek fenerbahçeliliğin farkını koymalıyız ortaya...
--- Mesaj Güncellendi ---
hoşgeldin kardeşim, hayırlı ve uğurlu olsun.
* arkadaşlar, arkadaşımızı ilk sayfadaki listeye eklenmesi için moderatöre rapor edilmesi işini yapabilir mi biri? ben bu işi maalesef çözemedim de!
Ooo Günaydın Angel.:flowers:
Yav ne ettin üşütmeyesin.:huh:günaydın @mustang.. denize girmek için geldim
yeni üyemiz sabah 08:16'da eklenmiş merak etmeyin..
erkek voleybol takımımıza tebrikler.. basketbol, voleybol derken böyle devam etmesin![]()
Yav ne ettin üşütmeyesin.:huh:
Deniz soğuktur,hele ki Çanakkale de.:blink:
Tatil Sezonunu erken açmışsın.:mrgreen:
Yaramı depreştirdin yav.Alacağın olsun.:crying:
İnşallah Bende Ramazan Ayından sonra ya Erdek teyim yada Balıkesir Sarımsaklıda.:thumbup:
Gel 4 ay gel yani.![]()
Emre nin oynamaması bizim için orta sahada dezavantaj.emreyi çıldırtıp ceza almasını sağladı bazı çevreler. ancak ben emresiz de bu maçı alabileceğimize inanıyorum.
geçen yıl ki şampiyonluklar normaldi ama, bu yıl bunca ağır şartların ardından şampiyon olduk mu tarih yazmış olacağız inşaallah.
Emre nin oynamaması bizim için orta sahada dezavantaj.
Fakat eğer oynasa idi Gs seyircisi hep Emre nin üzerine gidecekti,buda agresif bir Emre,ve Takımız için kötü olacaktı.
Oynamaması şu an avantaj gibi duruyor tabii yerini kim ile dolduracak, Kocaman göreceğiz.
Gerçi Muhtemelen Selçuk olacak bu.
Selçuk iyi gününde olursa,Gs ye karşı Selçuk çok şeyler yaptı zamanında.
Ts maçındaki bir FENERBAHÇE olursa sahada bu maç her türlü bizimdir.
Tadından yinmez Vallaha:mrgreen::laugh:Ts maçında ki bir FENERBAHÇE, Beşiktaş maçında ki bir Galatasaray obaaaa![]()
Tadından yinmez Vallaha:mrgreen::laugh:
allahın izniyle şu Galatasaray maçını bi alsak çok kişinin aklını alıcam burda![]()