Yönetimde Bizimle Birlikte Olmak İster Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bence şu an mesajlarımız kontrol ediliyor ve kim mod olacak ona göre değerlendirme yapılıyor.

Bir yönden iyi bir yönden kötü bir uygulama. iyi olmasının nedeni üye yazdığı mesajı daha bilinçli yazar. Kötü olmasının nedeni ise üyeyken sen, sen değilsin :D (reklam repliği gibi oldu :D) Yani demek istediğim birinin mod olurken yazacağı mesaj ve tutunduğu tavır bence tamamen farklı olur daha bilnçli olur :) O yüzden bu uygulamanın eksikliği gibi geliyor bana.

Belki de yanılıyorumdur bilmiyorum :)

yanılıyorsun. bundan emin olabilirsin :) sdn üst yönetimi üyeler konusunda çok tecrübeli. sadece bu konudaki mesajlara göre belirlemek çok saçma olur. bütün bi geçmişiniz, forumdaki bütün aktiviteleriniz vs hepsi düşünülür. kişisel iletişim becerileri vs anında anlaşılır. Binlerce üyeyle uğraşa uğraşa insan sarrafı olduk biraz galiba:D

Üst yönetim en uygun seçimleri en uygun zamanda yapacaktır :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
yanılıyorsun. bundan emin olabilirsin :) sdn üst yönetimi üyeler konusunda çok tecrübeli. sadece bu konudaki mesajlara göre belirlemek çok saçma olur. bütün bi geçmişiniz, forumdaki bütün aktiviteleriniz vs hepsi düşünülür. kişisel iletişim becerileri vs anında anlaşılır. Binlerce üyeyle uğraşa uğraşa insan sarrafı olduk biraz galiba:D

Üst yönetim en uygun seçimleri en uygun zamanda yapacaktır :)

Ha ha üst yönetim diyince böyle hayal gücümde masonların ayin yaptıkları yer gibi bir yer geldi :D Çok saçma ama söyleyeyim dedim.

Hakeden, adaletli olan kazansın :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Eveeet... Geldik bu meşakkatli ve uzun yolun sonuna. 100'e yakın başvuru geldi. İnanın bizim için hiç kolay olmadı. Tatlı bir yorgunlukla moderatör adaylarımızı belirledik..

Katılım gösteren, destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.

Ne zaman açıklanacağını çok merak ettiğinizi biliyoruz. Birkaç gün daha sabrediyoruz. Zira bu konuda son bir çalışma yapmamız gerekiyor. Son aşamayı da bitirdikten sonra moderatörler açıklanacak...

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Güvenlik, Yazılım ve Kampanyalar bölümüne aday olmuştum. Yararlı oluyorsam foruma ne mutlu. Modluk önemli değil.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eveeet... Geldik bu meşakkatli ve uzun yolun sonuna. 100'e yakın başvuru geldi. İnanın bizim için hiç kolay olmadı. Tatlı bir yorgunlukla moderatör adaylarımızı belirledik..

Katılım gösteren, destekleyen herkese sonsuz teşekkürler.

Ne zaman açıklanacağını çok merak ettiğinizi biliyoruz. Birkaç gün daha sabrediyoruz. Zira bu konuda son bir çalışma yapmamız gerekiyor. Son aşamayı da bitirdikten sonra moderatörler açıklanacak...

Benim kulağıma söyle kimseye söylemicem ben :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Peki yönetimde bizimle birlikte olmak isteyen var mı :P

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Peki yönetimde bizimle birlikte olmak isteyen var mı :P

wikwik.gif

Tebdil-i rütbe ile aramızda dolaşıyorlar aslında.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Başvuru yapanları fazla bekletmeyin, öss (ygs) sınavından bile daha heyecanlı olduğunu söyleyenler var :P :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Moderatörleri zamanında eleştirmişliğim var şimdi sen mod olda gününü gör diye beni mi mod yaptınız yoksa:D

Gerçi başvuruda bulunmadım ama ?.. :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kendinizi 5 sene sonra nerde görüyosunuz :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Konu başlığını yanlış anlayan makara yapmaya hevesli, (sözüm meclisten dışarı :P) "içi fesat" arkadaşlar için ayrı bir program hazırladım merak etmeyin :D

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Konu başlığını yanlış anlayan makara yapmaya hevesli, (sözüm meclisten dışarı :P) "içi fesat" arkadaşlar için ayrı bir program hazırladım merak etmeyin :D

şimdi anlayamadım bu kadar laf bana mı yoksa ?? :D :D :D :D :D Şaka ettik hemen ciddiye almasanız :D Aslında ilk gördüğümde başlığı yanlış anlamış bu zamana kadar kendimi sıkmıştım bana "için fesat" derler diye ama dayanamadım ayzdım :D :D :D :D Napalım bizide böyle kabulleneceksiniz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...