Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : graynecromancer@gmail.com yollandi
turktorrent dizi yok sanki en büyük torrent sitesi sen bilirsin![]()
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : selamiy75@hotmail.com yollandiselamiy75@hotmail.com bende davetiye alabilirmiyim arkadaşlar.
Biraz senin üst taraflarında yazılanlara baksan bulurdun ama,önce çerezleri güzelce temizle sonra modemi resetle sonra kayıt olmayı dene daha önce aynı IPden kayıt olunmadıysa olması gerekTeşekkürler davetiyeniz gelmiş fakat bu ip ile daha önce kayıt olunmuş hatası alıyorum.Bu ip ile kayıt olmamın imkanı yok.Bi yardım eder misiniz?
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : okannetek@gmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sleessan@gmail.com yollandiBana da gönderir misin sleessan@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : dxarm68100@hotmail.com.tr yollandiBanada yollayabilirmisiniz dxarm68100@hotmail.com.tr adres şimdiden teşekürler
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ghostksk35@hotmail.com yollandi.Yukarıda diğer arkadaşla yazıştığınız için seni atlamıştım,en azından o arkadaşa saygısızlık olmasın diye ama aşağıda benden istediğin için gönderdimkilicmuhsin banada davet yollarmısın
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : walke_@hotmail.com yollandidavet yollarsanız sevinirim.
walke_@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kaptanmurat25@gmail.com yollandiben de alabir miyim? kaptanmurat25@gmail.com
teşekkürler....
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : lemaynak@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kreacher05@windowslive.com yollandibende bir tane davetiye rica edebilirmiyim lütfen kreacher05@windowslive.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : daglimelih@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : metin79@gmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : thyphon_11@hotmail.com yollandithyphon_11@hotmail.com bir tanede ben alabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ilovemynetter@gmail.com yollandi
Bende şimdi yeni geldim ve yeni gönderdim hemen bakmışsın,sevindim kardeşim güle güle kullanPM'den bir tane alabilir miyim davetiye, şimdiden teşekkürler ...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : crazy_emin_92@hotmail.com yollanditürktorrent.eu için davetiye kodu alabilir miyim?
--- Mesaj Güncellendi ---
crazy_emin_92@hotmail.com yazmayı unutmuşum,şimdiden teşekkürler![]()