Zokora: Emre ırkçılık yaptı

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Üsluplu nasıl konuşuluyormuş aydınlat bizi. Üsluplu ne demekse. Bak çok cahil kaldık. Halbuki senin yaşından fazla senedir eğitimde aldık ama olmayınca olmuyormuş. Üsluplu konuşuruz paşam bundan sonra :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Zokora'dan açıklama geldi
Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu'nun ırkçı sözlerine hedef olduğunu söyleyen Didier Zokora, yeni bir açıklama daha yaptı: "Emre'ye küfür bile etmedim. Bireysel olarak hareket etmeyeceğim. Kulübümün tavrını bekliyorum."

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası Emre Belözoğlu tarafından ırkçı sözlerle hedef alındığını açıklayan Didier Zokora yeni bir açıklama daha yaptı. Emre'nin "Karşılıklı küfürleştik" açıklamasını yalanlayan Fildişi Sahilli oyuncu, "Ben Emre'ye küfür bile etmedim. Sadece tartıştık. Emre arkasını dönüp giderken, 'f...ing nigger' dedi. Bu bizler için çok ağır bir söz. Bunu basın toplantısında söylemem, herkesle paylaşmam gerekiyordu. Bu olayla ilgili olarak bireysel olarak hareket etmeyeceğim, kulübümün tavrını bekleyeceğim" dedi.

Gürüntüler istendi

Öte yandan Trabzonspor kulübü de konuyla ilgili çalışma başlatma kararı aldı. Karadeniz kulübü Avrupa liglerinde benzeri davranışlara ne tür cezalar verildiğini araştırmaya başladı. Yayıncı kuruluştan da Emre'nin sarfettiği sözlerin yer aldığı görüntülerin istendiği öğrenildi.

Maraton

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Akşam, Emre "Söylemiş olabilirim"
Sabah, Emre "Küfrettim ama ırkçı bir söylemde bulunmadım"

akşamdan sabaha dönüyor adam... ne denir ki ??

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
galatasaraydaykende aynı şeyleri yapıyordu bence bu adamı futbolculuktan men etmek lazım

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Özet,

AqnCfMbCEAE6NUh.png

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
yani sabıka dosyası kabarık arkadaşın huylu huyundan vazgeçermi desenize

cristogi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu yapan Emre olduğu için, hiç bişey olmaz, adamlar şikeyle kupa alıyor, zenci demiş diye hiç bişe yapamazlar

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
EMRE'DEN RIDVAN DİLMEN'E JET YANIT; ’’SEN DENGİM DEĞİLSİN’’

Trabzonsporlu Zokora'ya ırkçı sözler sarfetmekle suçlanan Emre, Rıdvan Dilmen'e de sert bir yanıt verdi...

Zokora’ya ayrımcı söylemde bulunduğu öne sürülen Emre, takım arkadaşı Yobo ile basın toplantısı düzenledi

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo basın toplantısı düzenledi.. Zokora’ya ırkçı kelimeler sarfetmediğini belirten Emre Belözoğlu, NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’e de sert çıktı.

RIDVAN DİLMEN KARAR VEREMEZ

Emre Belözoğlu'na düzenlediği basın toplantısında, Rıdvan Dilmen'in NTV ekranlarında 'Emre, Zokora'ya 'Negro' dediyse, çantasını toplasın' sözleri hatırlatıldığında, sarı-lacivertli futbolcu;

"Kendisini tanıyorum, saygı duyduğum bir büyüğümdür. Kariyerini de biliyorum ama benim kariyerimin yanında çok gerilerde kalır. Bu konuda mütevazı olmayacağım. Eğer takımdan ayrılmam gerekirse, bunu bana Rıdvan Dilmen değil, takım yöneticilerimiz, büyüklerimiz söyler. Burada Aykut Kocaman var. Onlar bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir veya karar verebilirler." dedi.

Medyaradar

İŞTE EMRE'NİN O SÖZERİ

[SDNTV]http://video5.haber365.com/video/1334589558_52_emre.flv[/SDNTV]

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
emrenin bugün yaptıgına atalarımız şöyledemiş: ''şıracının şahidi bozacı'' kendini haklı göstermek için destek arıyor güya.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Zokora'dan açıklama geldi
Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu'nun ırkçı sözlerine hedef olduğunu söyleyen Didier Zokora, yeni bir açıklama daha yaptı: "Emre'ye küfür bile etmedim. Bireysel olarak hareket etmeyeceğim. Kulübümün tavrını bekliyorum."

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası Emre Belözoğlu tarafından ırkçı sözlerle hedef alındığını açıklayan Didier Zokora yeni bir açıklama daha yaptı. Emre'nin "Karşılıklı küfürleştik" açıklamasını yalanlayan Fildişi Sahilli oyuncu, "Ben Emre'ye küfür bile etmedim. Sadece tartıştık.
Emre arkasını dönüp giderken, 'f...ing nigger' dedi
. Bu bizler için çok ağır bir söz. Bunu basın toplantısında söylemem, herkesle paylaşmam gerekiyordu. Bu olayla ilgili olarak bireysel olarak hareket etmeyeceğim, kulübümün tavrını bekleyeceğim" dedi.

Gürüntüler istendi

Öte yandan Trabzonspor kulübü de konuyla ilgili çalışma başlatma kararı aldı. Karadeniz kulübü Avrupa liglerinde benzeri davranışlara ne tür cezalar verildiğini araştırmaya başladı. Yayıncı kuruluştan da Emre'nin sarfettiği sözlerin yer aldığı görüntülerin istendiği öğrenildi.

Maraton

zokoranın yalanıda ortaya çıkmış oldu hani ''pis zenci'' denmişti, şimdi f...ing oldu...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
f*cking nigger'in türkçesi "s*ktimin zencisi" oluyor. daha beter yani. :) haberi yazanlar birebir çeviremeyecekleri için "pis" diye çevirmişler. :)

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu konu ırkcılıgın yanlışlığını vurgulamak için acılmamıs anlasılan sezon boyunca oldugu gibi yine elinize bi koz geçti saldırın fenerbahçeye arkadas emre'nin fenerbahceye gelmesini bu kadarmı kaldıramaz bi camia...amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

hiçbir fenerbahçeli bu olayı onaylamaz...Lakin diğer takım taraftarlarının olaya yaklaşırken amaçları farklı...