SDN Galatasaray Kulübü

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Galatasaray Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Açıklama

B_13105_GSKLOGO_B.jpg

Son günlerde bir Kulüp üyemizin medya organları aracılığıyla yaptığı “Mali Genel Kurul’da belirtildiği gibi Galatasaray’ın borç tutarı 63.3 Milyon USD gerilemedi, 29.2 Milyon TL arttı” şeklindeki açıklamalar yanlış ve yanıltıcıdır.

Genel Kurulumuz’da sunulan bağımsız denetimden geçmiş ve ayrıca Galatasaray Spor Kulübü Derneği Denetçileri tarafından denetlenmiş mali raporların tarihleri 1 Ocak-31 Aralık arasındaki bir yıllık dönemi kapsamasına rağmen, bilindiği gibi Sayın Başkanımız Ünal Aysal ve yeni Yönetim Kurulu’nun göreve geldiği tarih 18 Mayıs 2011’dir.

1. Dolayısıyla borç-alacak farkı karşılaştırmasının göreve başlandığı tarih olan 18 Mayıs 2011’le 31 Aralık 2011 tarihleri arasında yapılmış olması son derece doğaldır.

2. Ayrıca borç-alacak farkını oluşturan rakamların sözkonusu her iki tarihte de (18 Mayıs 2011 ve 31 Aralık 2011) çok önemli bir kısmı döviz cinsinden ve özellikle USD’dan oluşmaktadır. Bu nedenle ilgili rakamların USD olarak sunulmasını sağlıklı ve gerçekçi bir karşılaştırma yapılabilmesi açısından mantıklı olduğu kadar bugüne kadarki uygulama da aynı nedenle bu yönde olmuştur.

31 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen Olağan Mali Genel Kurulumuzda sunulan bağımsız denetim ve Kulüp Denetim Kurulu raporları tüm Kulüp Üyelerimizin incelemelerine sunulmuş, raporlarla ilgili sorular Yönetim Kurulumuz tarafından cevaplanmış ve Kulüp Üyelerimizin görüşleri dikkate alınmıştır. Genel Kurul’da tartışılan hususların daha sonra basın yoluyla sürdürülmeye çalışılması Genel Kurul’un amacına hizmet etmemektedir.

Tüm Galatasaraylıların malumu olduğu üzere Türk Spor camiasının geçtiği bu olağanüstü dönemde görevde bulunan Yönetim Kurulumuz her türlü olumsuz iç ve dış etkenlerle mücadele ederken, mali ve sportif açıdan önemli gelişmelere imza atmış ve yürütmekte olduğu önemli projeleri sonlandırma aşamasına gelmiş iken, bir Kulüp üyemiz tarafından medya aracılığıyla yapılan ve direkt olarak Başkanımız Sayın Ünal Aysal’ı hedefleyen bu tip mesnetsiz saldırılar Galatasaray geleneklerine uymayan, alışılmamış ve anlaşılması zor bir davranış tarzı olarak camiamız tarafından üzüntüyle karşılanmıştır.

Yönetimimizin işbaşına geldiği 2. aydan itibaren aynı Sayın üyemizin çeşitli vesilelerle bu tür çıkışlar yaparak gündeme gelme çabalarının Kulübümüze verdiği zararı bugüne kadar anlamamış olması daha da üzücüdür.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ouf bune ya iyice bu medyalar sıkmaya başladı !!!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Galatasaray MP 81-50 Kayseri Kaski

Türk Telekom 74-82 Galatasaray MP

bu gece ikide iki yaptık. tebrikler aslanlar. :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
herkese günaydın veya tünaydın arkadaşlar:D
ben şimdi sınava gidiyom kendinize ii bakın:D

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
başarılar.

riera ingiltereye gitmiş gözü morarmış kötü oldu bu kavga

lenslens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kavga olayı kötü oldu ama ne olursa olsun şampiyon olacağız...

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_13110_B_13105_GSKLOGO_B.jpg

spacer.gif

[TD="width: 65"][/TD]

Açıklama

Bugünkü Habertürk gazetesinde “45 Saniye Dövdü” başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Bilindiği üzere Profesyonel Futbol Takımımızın 5 Nisan 2012 Perşembe günkü antrenmanında futbolcularımızdan Felipe Melo ve Albert Riera arasında bir gerginlik yaşanmış ve bu gerginliğin detayları resmi sitemiz aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılmıştır. Yanlış bilgilendirmeleri ve bilgi kirliligini önlemek amacıyla bir gün sonra medya mensuplarının konuyla ilgili soruları cevaplandırılmış ve duruma açıklık getirilmiştir.

Kulübümüz tarafından tüm spekülasyonları önlemek amacıyla bu kadar titiz ve net yaklaşım gösterilmesine rağmen, ilginç bir şekilde konu hâlen gündemde tutulmaya çalışılmakta ve hayal ürünü senaryolar üretilmektedir.

Asli görevi olan kamuoyunu bilgilendirme amacının dışına taşan, bu tip asılsız haberler maalesef basın etik kuralları ile örtüşmemektedir. Mezkur haberdeki detaylar mesnetsiz, yakışıksız ve uydurmadır. Bu gazetecilik anlayışı devam ettikçe, kulübümüz bu tür açıklamaları yapmaya mecbur kalacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla;
Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13110.php

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Medya iyice b*kunu çıkarttı ama.

Resmi siteden açıklama yapılıyor ama hala bir taraflarından haber uyduruyorlar. :mad:

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Adamı dövmüş abi bildiğin adamın göze bakın photoshop demeyin bunada yani Meloyu çok severim kalmasını isterdim ama kalmasın bence artık genç bir oyuncu bulunması daha iyidir bu saatten sonra .

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Baya morartmiş ya melodan böyle birşey beklemezdim kötü oldu bu

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bencede Fatih Terim alınması yönündeki düşünceleri varsa kötü yaptı bu .

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu yaptığından sonra bence bonservisi alınmamalı .

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu yaptığından sonra bence bonservisi alınmamalı .

Bırak bonservisi, şimdiye gönderilmeliydi.Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir.Bu takıma kimler geldi.Melo'yu küçümsemiyorum, dün bravoo dediğimiz adamı bugün gönderin diyoruz ama yaptığının da affedilecek yanı yok.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bırak bonservisi, şimdiye gönderilmeliydi.Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir.Bu takıma kimler geldi.Melo'yu küçümsemiyorum, dün bravoo dediğimiz adamı bugün gönderin diyoruz ama yaptığının da affedilecek yanı yok.
Katılıyorum hocam play off için saklıyordur yoksa sözleşmesi zaten haziranda bitiyor gider yani hocam o kadar para veriyoruz maaş vs şampiyonluk için orta sahada iyi iş yapıyor sezon sonuna kadar kalmalı sezon bitince herkez kendi yoluna genç selçuk tarzlı iki yönlü oynayabilen bir oyuncu bulursak çok iyi olur .

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
olayın iç yüzünü bilmiyoruz beyler. şu an kamuoyundaki görüntüde melo suçlu. riera da mağdur konumunda. ancak gerçekten böyle mi? kavga neden çıktı? asıl suçlu kim? bunların hiçbirini bilmiyoruz.

tabiki melonun tavrı yenilir yutulur cinsten değil. ancak karar vermek için henüz çok erken.

ben fatih hocadan radikal bir karar beklemiyorum. terim pire için yorgan yakacak biri değil. play off maçlarında iki oyuncu da kadrodaki yerlerini alacaktır. ancak sezon sonu nihayi karar verilecektir.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
olayın iç yüzünü bilmiyoruz beyler. şu an kamuoyundaki görüntüde melo suçlu. riera da mağdur konumunda. ancak gerçekten böyle mi? kavga neden çıktı? asıl suçlu kim? bunların hiçbirini bilmiyoruz.

tabiki melonun tavrı yenilir yutulur cinsten değil. ancak karar vermek için henüz çok erken.

ben fatih hocadan radikal bir karar beklemiyorum. terim pire için yorgan yakacak biri değil. play off maçlarında iki oyuncu da kadrodaki yerlerini alacaktır. ancak sezon sonu nihayi karar verilecektir.

objektif bakış budur tebrik ederimm :)

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
[video=youtube;m0ETowdkEZs]http://www.youtube.com/watch?v=m0ETowdkEZs[/video]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Allah'a şükür iyiyim kardeşim, sen nasılsın? İyisindir inşallah. [MENTION=102225]nevuser[/MENTION]

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende iyiyim hocam şu iş biraz daha yorucu olmasa çok daha iyi olcam :)

Reaksiyon puanı
31
@nevuser pazar sendromu var içimizde saatler ne çabuk geçiyor :D Sen nasılsın sınavı stresini felan attınız :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
-Beneficence- Hocam sınavdan eser kalmadı da bended pazar sendromu başladı sanırım oturdum film izlicem pazar pazar :D