Çok Kötü Bir Virüs Silemiyorum Yardım

canbaba8888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR PC ME BİR VİRÜS GİRMİŞ PC Yİ HER AÇTIĞIMDA BÖYLE BİRŞEY ÇIKIYORUM ARIYORUM BULAMIYORUM NERDE OLDUGUNU VİRÜS PROGRAMIDA BULAMIYOR AVG KULLANIYORUM SS AŞAĞIDA

45nx4.jpg

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
.Net Framework programını mı yüklediniz?

canbaba8888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklüydü zaten nasıl silerim bu virüsü ismi bu işte Pvp-Kenti Virüs Yayıcı.exe

canbaba8888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim kaldırdım ama her pc açışımda bu hatayı veriyor .net yüklü olmadıgı için virüste kendini açamıyor ama yerini bir türlü bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım tehlikelide olabilir :(

canbaba8888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buldum nerde oldugun bu hata çıktıgında tamam demeden aradım ismini yazıp system klasöründe saklanıyomuş sildim :D
teşekkürler bütün yardımlar için arkadaşlar eğer düzelmezse tekrar sorarım :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
En büyük hobim virüs avlamaktır.Antivirüs kullanmam ! :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Valla çok zevk alıyorum :D O virüsü bulup yok ettiğim anda Dünya'yı fethetmiş gibi hissediyorum kendimi :D hhahaaha :D Şaka bi yana virüsü bulabilmek için harcadığınız emek ve sonunda bulup yok ettiğinizde mutlu oluyor insan :)

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Valla çok zevk alıyorum :D O virüsü bulup yok ettiğim anda Dünya'yı fethetmiş gibi hissediyorum kendimi :D hhahaaha :D Şaka bi yana virüsü bulabilmek için harcadığınız emek ve sonunda bulup yok ettiğinizde mutlu oluyor insan :)

cafedeki makinelerin deepfrez ini pasifleyeyim 1 hafta sonra gel. hayatın boyunca mutlu olacağının garantisini verebilirim :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
cafedeki makinelerin deepfrez ini pasifleyeyim 1 hafta sonra gel. hayatın boyunca mutlu olacağının garantisini verebilirim :D

hahahahaa :D o kadarda değil canım.Artık zevkten komaya girerim heralde.Benim PC'min virüsleri bana yetiyor :D