merhaba son bir kaç aydır bu sorunu yaşıyorum ilk başta rainbow six te yaşadım bu sorunu 1920 1080 de normal grafiklerde 40 fps oynarken birden çatıya çıkarken şaaak bir drop girdi ve 15 lere düştü fps im daha sonra pc yi yeniden başlattım düzeldi ama eskisi gibi çalışmamaya başladı 1920 1080 de normal ayarlarda oynayamıyordum artık en düşükte 1920 1080 de bile 30 fps alıyordum bu diğer oyunlardada oldu bilgisayarı ilk açtığımda bir sıkıntı çıkmıyor valorantı 150 fps oynuyorum ama bir 2 saat sonra 50 lere 60 lara düşüyor loldede aynı şekilde her oyunda böyle ekran kartım: Amd radeon r7 240 işlemcim ise: İ7 6700 3.40 işlemcim çok iyi diye biliyorum bence işlemcimde bir sıkıntı yoktur ama ekran kartım çok eski ekran kartımı değiştirsem bu sorun düzelir mi değiştirmeyi düşünüyorum veya bu sorunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz lütfen araştırdım ama hiç bulamadım en çok merak ettiğim ekran kartını değiştirsem düzelir mi ve şunuda söylemeden geçmiyim sıcaklık değerlerinde bir sıkıntı göremiyorum rainbow six olayı yaşandıktan sonra pc yi yeniden başlatınca disk onarılıyor diye birşey söyledi ama diskimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu arada 16gb ramim var ve son olarak casperın hazır bir pc siydi bu ekran kartını değiştirebilir miyim bir sorun yaşamadan ? hangi ekran kartını önerirsiniz ? |