win 7 araç çubuğu

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkadaşlar

win 7 kullandığım bilgisayarım var fakat daha önceden windowsun kendi özelliğinden ben araç çubuğunun rengini değiştiriyordum fakat şimdi diğer bilgisayarımda ne yapmaya çalıştıysam olmuyor kişiselleştir den yaptıgımda sadece pencere rengi bölümü geliyor ve saydamlıkjları ayarlayamıyorum,
ayrıcada win vista ve 7 de olan bu araç çubuğunda mouse gittiğinde küçük ekranda gösteren özellik bende şuanda işlemiyor dünden beri kafayı yemek üzereyim bilgisayarımı bile formatladım bunun yüzünden :) Diğer laptopumda böyle bi sorun yok ama bunda nedense böyle oldu,.araç çubuğunun en sağındaki o masaüstü özelliğide aktif hale gelmiyor sorun ondan kaynaklanıyor sanırım ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz ?

İyi Forumlar.

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yok dostum bende sabitlenmeme gibi bir sorun yok, istediğim simgeyi sabitliyorum onda bir sorun yok. sadece önizleme penceresi açılmıyor sanki xp de gruplama uygulaması gibi oluyor pencereler üstüste gruplanmış şekilde duruyor.halbuki ben o şekilde ayarlamıyorum

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sorunu tam olarak anlayamadım :) ama istersen video çek koy belki yardımcı olabilirim :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Denetim masasında sorunları çöz kısmında aero efectlerini düzelt diye bir ayarı olması lazım . Onu deneyebilirsin.

sercangüler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Denetim masasında sorunları çöz kısmında aero efectlerini düzelt diye bir ayarı olması lazım . Onu deneyebilirsin.

Dostum sen krallsınn :) Ellerine sağlıkk dünden beri uğraşıyorum delirmek üzereydimm :) Nerden yaptıgımı unuttum işte tamamdır şimdi oldu çok teşekkür ederimm ;)

--- Mesaj Güncellendi ---

Sorunu tam olarak anlayamadım :) ama istersen video çek koy belki yardımcı olabilirim :)

Saol dostum sorun giderildi teşekkür ederim :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Dostum sen krallsınn :) Ellerine sağlıkk dünden beri uğraşıyorum delirmek üzereydimm :) Nerden yaptıgımı unuttum işte tamamdır şimdi oldu çok teşekkür ederimm ;)
Ne demek. :D Zamanında benimde başıma gelmişti ordan biliyorum.