Mesaj düzenlemede süre sınırı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar herkese,
Forumda mesaj düzenleme için bir süre önce sınır getirildi. Yeni üyeler, açtıkları konuya cevap aldıkta sonra mesajlarını siliyorlardı, bildiğim kadarıyla buna karşılık bu uygulamaya geçildi. Şu anda 15 dk'dan sonra mesajımızı düzenleyemiyoruz.
Bu sınırlama yüzünden forumda kirlilik olduğunu düşünüyorum, bazen düzeltmemiz gereken konuları veya mesajları düzenleyemiyoruz. Hatta bazen hatalı linkler için moderatörler ile iletişime geçmek gerekiyor, bu da hem uzun zaman alıyor hemde moderatörler için ek yük oluyordur.
Çözüm olarak, bu sınırlama bence sadece yeni üyeler için uygulanmalı veya 2 saat sonra tekrar mesaj düzenleme yetkisi açılmalıdır. Ya da daha iyi bir çözümünüz varsa önerin ama şu uygulamayı düzeltmemiz gerektiğini düşünüyorum.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bir moderatör gelecek, benzer bir konunun linkini atacak, karar bu diyecek ve bu konu tarihe karışacak. Görüş belirtmek istiyorsan seni en iyi anlayacak ve sana en çok yardımcı olacak kişi Troy'dur.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Herkesin söylemek istediğini arkadaş dile getirdi , katılıyorum .

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eğer yapılabiliyorsa , 2 saat sonra düzenleme yetkisinin tekrar açılması sorun teşkil etmez. Zira hem yeni üyelerin mesaj silme oranı çok azalır(bence 2 saat sonra mesaj silmezler!) hemde mesajını düzenlemek isteyenler rahatlıkla işlerini yapar.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ayrıca yazılan bir mesajı nasıl 15 dk. içinde düzenleyebiliyorsak, yazdığımızı geri alma (silme) yetkisi de olmalı.

Reaksiyon puanı
10,315
15 dk.'lık süre gerçekten çok kısa. bunu hiç olmazsa yarım saat yapsınlar razıyım.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Yazdıklarını sil geri al olunca konu çöp oluyor.Zaten çok önemli bir durumsa moderatörlere bildirin hemen düzeltilecektir.Bu karar zaten enine boyuna ölçülerek verilmiş bir karar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Sürekli güncellenmesi zorunlu olmayan konular dışında 15 dk.nın nasıl yetmediğini anlatabilir misiniz arkadaşlar?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Mesela Spor bölümüne açılan maç öncesi konular.

Konu açılıyor 3-5 gün önceden, maç bitiyor üzerinden 1-2 gün geçmesine rağmen konu başlığı güncellenmemiş.

Forum kirliliği bakımından benim gördüğüm sadece bu bölümde sıkıntı var :wink:

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bence böyle iyi.. Çünkü ileride o üye konuyu tamamıyle değiştirmek istiyor sonra mesajının tamamını siliyor. Siz de ilk yazdığı şeyin ne olduğunu göremiyorsunuz.

15 dk süre ideal;) Hem ne yazıp ne yazmamamız konusunda daha bilnçli yapar :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Bence de şu anki uygulama ideal gibi, başlığı güncellemek istediğinizde modlar bir sorun çıkarmıyor ki.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bence de şu anki uygulama ideal gibi, başlığı güncellemek istediğinizde modlar bir sorun çıkarmıyor ki.

Yok renkdaş, modlar da sorun yok. Eğer o bölümün Modu online değil ise bir kaç gün duruyor o konu başlığı. O yüzden değindim.

Yoksa 15 dakika benim için ideal.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
15 Dk Neyinize Yetmiyor ArkadaşLar.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yok renkdaş, modlar da sorun yok. Eğer o bölümün Modu online değil ise bir kaç gün duruyor o konu başlığı. O yüzden değindim.

Yoksa 15 dakika benim için ideal.
Çevrimiçi bir süper mod bulursun illa ki renkdaş, illa o bölümün moduna gerek yok ki :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
önce konuları açıp bir süre sonrada konuların tümüne
paylaşım yapmam istenmiyor
gibi saçma bir şeyler yazılmış olan 300 küsür konuyu yeniden düzenledikten sonra bu sınır gayet iyi; belkide fazla bile !!

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benim Fikrim. Her Ayın Belli Bi Süresinde Forum Kapatılsın 1-2 Saat. Güzel Bi Temizlik Yapılsın. Kapatılmış Konular Silinsin. Bence En İyisi.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bi sıkıntı olduğunda siz bildirin yeter, 15 dakikada Türk moderatörü yetişir, merak etmeyin. (:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Benim Fikrim. Her Ayın Belli Bi Süresinde Forum Kapatılsın 1-2 Saat. Güzel Bi Temizlik Yapılsın. Kapatılmış Konular Silinsin. Bence En İyisi.
Olurmu öyle şey Allah aşkına. :D Fabrikamı burası kapatılsın temizlik yapılsın. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION]

Hadi git bir şeyler atıştır :P

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
15 dk yeterli arkadaşlar:) zaten sürekli güncellenmesi gereken konuları modlar otomatik olarak güncelleniyor. eğer onun dışında güncellenmesini istediğiniz konular varsa şikayet butonuyla bildirebilirsiniz. bölüm modu online olmasa bile mutlaka bir süpermod hemen ilgilenir :) şikayet butonunu sadece olumsuz şeyleri bildirmek için bir araç olarak görmeyelim. olumlu şeyler için de kullanılması gerekli :)

mesaj silmeyi sadece yeni üyeler yapmıyor arkadaşlar. bu olayı özellikle eski üyelerden de yapan çok olduğu için bu özellik getirildi :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Olurmu öyle şey Allah aşkına. :D Fabrikamı burası kapatılsın temizlik yapılsın. :D

ARkadaş öyle deme. Bazı forum siteleri öyle yapıyor. Bence mantıklı. [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] ?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
İşte burası "bazı" forum siteleri değil,2 ölçüp 1 biçin ki 15 dk yetsin sizlere. :P

Moderatöre bildir butonu var bakın çok işe yarıyor.

adakizi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bu sınır normaldir. Konunuzu açarken çoklu upload yaparsanız linklerin biri ölürse diğeri sağlam kalır. Bu arada diğer üyeler de redownload yaparlar.

mesajınızdaki yanlışları düzenlemek için 15 dakika zaten yeter :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Halk günü olsun perşembe günleri süresiz düzenleme olsun. :mrgreen:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Halk günü olsun perşembe günleri süresiz düzenleme olsun. :mrgreen:

Yok artık Lebron James. Altın günü yapalım. Herkes kek, börek yapıp kendi yesin. Buraya da paylaşalım. :P