dervisates
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
adam king dagılın gencler.
evet benim. akademik bağlantı hattından geldiğinden böyle yüksek yoksa nerde bulcaz bunu.Bu test gerçekten senin mi? Türkiyede 21 Mb upload hızı varmıymış demekki.Servis sağlayıcın hangisi. Benim amlamadığım download upload hızı 80 Mb olupta ping bu kdar düşük olabiliyor.
kota sorgulamaya girmeye tırsıyorum farkederlerde hızı düşürürler diye![]()
Kota sorgulama yapınca nasıl farkediyorlar? İlk defa duyuyorum. Biraz bilgi verir misin?
Ben aylık belli bir limiti geçince hızı 1 Mbit'e indiriyorlar diye biliyorum ama ben her ay ortalama 80 GB indirme yaptığım halde modemin arayüzünde download ve upload hızlarım aynı görünüyor. Bu neden oluyor?
--- Mesaj Güncellendi ---
Yoksa ben arada kaynıyor muyum?![]()
Demek arada kaynıyorum.@huseyin93 uyandırma servis sağlayıcılarimiz uyuyor uyandırmayın . Zamanında 256 ka modem ile bağlanıyordu hey gidi günler hey.Kim hayal ederdiki bu günleri.
Aynen ilk defa bu ay hızım düştü. Hızım düştüğünde baktım kotama 28 GB idi. Önceki aylar 43 ve 68 GB indirme yapmışım.bu ay ilk defa hızım düştübir bucuk senedir düşmüyordu 8 mbit sabitti
yapacak birşey yok artık. 25 gb ye talim
![]()
Şimdi bi forumda gezinirken gördüm..Adam yememiş içmemiş sabah akşam indirmiş.Hızıda 8 mb e kadar olandan..
![]()
Buda benimki.İnterneti geçen ay kapatıp yeniden açtırdığımız için nisan ayı 20 günlük miktardır..Mayıs ayıda şuan itibariyle![]()
![]()
Sizde kendi kota grafikleriniz ekleyin bakalım.Ne kadar![]()