Kaspersky PURE 'nin artıları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozerxcom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
iFq3LnvoSvD8p.jpg

Kaspersky Internet Security 2012 Türkçe versiyonunu kullanıyordum lisanslı fakat Internet Securitysini satın alacaklara önerim PURE versiyonunu yani Total Security versiyonunu satın almaları. Çünkü Dün kendimden bir örnek vereyim. IS kullanıyordum PURE nin kampanyası çıkınca IS kaldırdım PUREyi kurdum. Media Player Classic Home Cinema x64 beta sürümlerinde IS versiyonu hiç bir uyarı vermezken PUREDE keylogger uyarısı veriyor. Yanlış veya doğru bir uyarı fakat PUREDE güvenlik daha fazla. Pc kasma oranları IS ile aynı ama virüs yakalamada IS versiyonundan daha iyi PURE. Buda benden size bir tavsiye...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Benimde avira cırtladı. Pure c: de trojan tespit etti.

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Trend Micro'mdan Memnunum Yıllardır. Yinede Tşkler Öneri İçin.

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iFq3LnvoSvD8p.jpg

Kaspersky Internet Security 2012 Türkçe versiyonunu kullanıyordum lisanslı fakat Internet Securitysini satın alacaklara önerim PURE versiyonunu yani Total Security versiyonunu satın almaları. Çünkü Dün kendimden bir örnek vereyim. IS kullanıyordum PURE nin kampanyası çıkınca IS kaldırdım PUREyi kurdum. Media Player Classic Home Cinema x64 beta sürümlerinde IS versiyonu hiç bir uyarı vermezken PUREDE keylogger uyarısı veriyor. Yanlış veya doğru bir uyarı fakat PUREDE güvenlik daha fazla. Pc kasma oranları IS ile aynı ama virüs yakalamada IS versiyonundan daha iyi PURE. Buda benden size bir tavsiye...

peki bunun 91 günlük kampanyasını nerden bulucaz.. bilgilendirimisiniz rica etsem ?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
[MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] pure ile is'nin tüm güvenlik ayarları aynı mıydı. belki de pure'un default güvenlik ayarlarında sezgisel güvenlik üst düzeyde olabilir :)

bi de kasper öyle her şeye keylogger diyo bazen. bi keresinde pc taramasında chrome'u yasal keylogger diye belirtti :D

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@S4B0T4J pure ile is'nin tüm güvenlik ayarları aynı mıydı. belki de pure'un default güvenlik ayarlarında sezgisel güvenlik üst düzeyde olabilir :)

bi de kasper öyle her şeye keylogger diyo bazen. bi keresinde pc taramasında chrome'u yasal keylogger diye belirtti :D

evet [MENTION=70777]shadowknight[/MENTION] tüm ayarları kendim yapıyorum default ayarlarda kullanmam ben. Mesela antispamı kapatıyorum. Bir işe yaramıyor Windows Live Mailde. Ayrıc IM antivirüs modunuda msn kullanmadıgım için kapatırım. Yani ayarlar aynıydı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
chrome kullanıcı şifrelerini kaydetmeye başladığı için yasal keyloger olarak görmüştür belki :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Pure'un ayarlarıyla bilmeden fazla oynamamak lazım bi ara tüm ayarları en üst seviye yapmıştım IDM ile bir şey indiremiyordum o derece. :D

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sayın sabotaj pure gerçekten iyi ama yeni sürüm pure halen daha çıkmadı pure KIS eski motorunu kullanıyor norton 360 6.0 final sürümü çıktı pure daha çıkamadı.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Purenin yeni versiyonu çıkmadı en son 2011 Ocak ayında çıktı fakat kurduktan sonra güncelleme yapınca versiyonuna geçiyor. avp.exe 01 Ekim 2010 imzalı maalesef..