Nokia x6 Güncelleme Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan annazya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

annazya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon nokia x6 16 gb. Nokia suit e girdim ve yazılım güncellemesi var dedi v21. Ancak güncellemeyi yapamıyorum. harita güncellemesi falan da vardı onları yaptım ama yazılım güncellenmiyor. telefonu yedekliyor, sonra "güncelleniyor 15dk kaldı" diyor ama sonra bağlantı kopuyor. 1. bağlantıyı çekin 2. telefonu yeniden başlatın 3. cihazı tekrar bağlayın diyor. aynısını yapıyorum sonra yeniden 15 dk kaldı diyor ve daha 1 dk olmadan bağlantı koptu diyor tekrar. işin garibi güncelleme kısmını sonlandırdığımda, gelen suit ana ekrarnında telefonum bağlı gözüküyor.

Bu telefon neden güncellenmiyor? Hata nerede?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Pcden yapıyorsan en güncel Nokia Suite kullan. Telefonunu daha önce pcye bağlayıp telefonda nokia suite destek yazılımını yüklemişmi bak. antivirüsüne çıkış ver.

annazya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet güncelleme yapmaya çalışmadan önce nokianın sitesinden nokia suite indirdim. "Telefonunu daha önce pcye bağlayıp telefonda nokia suite destek yazılımını yüklemişmi bak" bunla ne demek istediğini anlamadım. Ama telefonu suite bağlayınca ekranda pc suite yazının çıkıp onu seçmemeizi kastediyorsan evet yaptım.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
evet güncelleme yapmaya çalışmadan önce nokianın sitesinden nokia suite indirdim. "Telefonunu daha önce pcye bağlayıp telefonda nokia suite destek yazılımını yüklemişmi bak" bunla ne demek istediğini anlamadım. Ama telefonu suite bağlayınca ekranda pc suite yazının çıkıp onu seçmemeizi kastediyorsan evet yaptım.

Geçen gün bir E72 güncelledim güncellemeden önce destek yazılımı diye bir şey yükledi telefona (onu yükleyip yüklemediğini nasıl kontrol edersin bilmiyorum) sonra nokia suite kapatıp açtım ve sorunsuz güncelledi

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Telefonu ilk kez nokia suite programını açarak windows 7 işletim sistemine bağlıyorsan ilk seferde kendi otomatik yükler. yüklerkende Destek yazılımı yükleniyor telefonunuzda gelen uyarılara evetd eyin der ama bir uyarı gelmeden yükler. Nasıl yükledigine bakmak için telefonu pcden çıkarıp ayarlar yüklenene programlardan bakabilirsin. Yeni bir kaç program gözüne çarpar zaten isimlerini yazmayım şimdi tam hatırlamıyorum. onuda yaptıysan güncellemesi lazım. telefonunun şarjı full olucak walla güncelleme yaparken nelerin olmasını gerektigini aklıma geldikce yazdım. umarım yardımım dokunmuştur. Bende çok güncellerdim zamanında 5800 Xpressimi..

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben bugün nokia destek hattını aradım telefonun versiyonu 40.02 gibi bişey...bana symbian 3 güncellemesinin geliceğini söylediler yurt dışında çalışma varmış....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimki OviStore indirmiyor süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış diyo nasıl yapabilirim

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Uğraşmayın derim; Nokia Shop'a gidip güncelleme yaptırabilirsiniz...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
x6 2. telefonum k750 ilk telefonum ne günlerdi 3.2 inç