Mac Os Sanal İşletim Sistemi

mrc4156

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mac OS x İşletim sistemine bazı oyunlar kurmak istiyorum (wolteam , pointblank gibi) fakat desteklemiyormuş ve bunu yapmam için sanal işletim sistemi kurmak gerekiyormuş. Yardımcı olun Lutfen Nası yapabılırm.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Daha önce anlatımı yapmıştım ben :)

[video=youtube;9zWbqsv2VQ0]http://www.youtube.com/watch?v=9zWbqsv2VQ0&list=UU1dQ93AGxED2ZNVN2jOSUIA&index=8&feature=plcp[/video]

mrc4156

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garantiden çıkma OS X orjinalliğini yitirme vb şeyler oluşmuyor dimi? :)

Unity mod yaptıgımızda xp ile uyumlu programı indirdigimizde nereye iniyo? mesela wolfteam'ı unity modda indirdik kurulum nası gerçekleşiyo

Teşekkrler

Reaksiyon puanı
189
Garantiden çıkmaz :) Yazılım zaten garantiye girmez :) Bu arada böyle yapıp eziyet çekeceğine bootcamp ile ayrı bir bölüme windows kur daha iyi :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Anlatım güzel olmuş ellerine sağlık. O altta çalan müzik ne ben onu merak ettim :D

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
oyun oynamak istiyorsan sanal yerine bootcamp öneririm çünkü sanal iki işletim sisteminin aynı anda çalışması demek yani cpu'nu ram'ini iki bölecek demek iki taraftandan uygun performans alamazsın. ama illa sanal diyorsan VMware yada parallels desktop(paralı) kur onada istediğin işletim sistemini kur oyununu oynayabiliyorsan oyna.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Sanal işletim sistemi kurduğun zaman her oyundan çok iyi performans bekleme çünkü ekran kartını tam anlamıyla kullanmıyorlar.

mrc4156

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce anlatımı yapmıştım ben :)

[video=youtube;9zWbqsv2VQ0]http://www.youtube.com/watch?v=9zWbqsv2VQ0&list=UU1dQ93AGxED2ZNVN2jOSUIA&index=8&feature=plcp[/video]

Bootcamp'te sadece W7 mi yuklenio orda ole bişi yazıo da??

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kickass'da falan vardır. VMware WorkStation 8.0 torrent download diye aratırsanız bulabilirsiniz.

mrc4156

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demonoid.me üyeliğiniz varsa ordan temin edebilirsiniz full sürümü.

Torrent indiriyo. Benm bilgisayarımda torrent yok. TOrrent mi yuklemeliyim? :/ ceuye olmak için invatition code istiyo nası bulcam onu ??

--- Mesaj Güncellendi ---

A bootable device might be a CD, floppy, hard disk, or network device, as when booting with PXE.
To install an operating system, insert a bootable CD or floppy and restart the virtual machine. Bole bişi dedi ne yap cam?