• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Battlefield 3 Kasma Sorunu

Zican4594

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben dün battlefield 3 aldım büyük bi heyecanla oyunu açtım ama oyunda acayip bi kasma sorunu var bunun bir çözümü olabilirmi yoksa donanımsal mı?

Bilgisayarım Laptop

4 gb ram

intel i5 M450 2.40 Ghz 2.40 Ghz

nvidia 1 gb geforce gt 320m ekran kartı

Bide Ekran Kartıyla Alakalıysa Laptoplarda Ekran Kartı Değişimi Olabiliyomu.

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben dün battlefield 3 aldım büyük bi heyecanla oyunu açtım ama oyunda acayip bi kasma sorunu var bunun bir çözümü olabilirmi yoksa donanımsal mı?

Bilgisayarım Laptop

4 gb ram

intel i5 M450 2.40 Ghz 2.40 Ghz

nvidia 1 gb geforce gt 320m ekran kartı

Bide Ekran Kartıyla Alakalıysa Laptoplarda Ekran Kartı Değişimi Olabiliyomu.

Problem ekran kartından. Battlefield Bad Company 2 'yi Low'da 30 fps de oynatıyormuş :) Her notebookda ekran kartı değişmez ama sizin notebookun marka ve modelini öğrenmem lazım.

ekran kartı anakarta lehimli olarak çalışıyor. yani yükseltemezsin. ha risk alıp denemek istersen önce 128 bitlik bir lehimlenen nvidia grafik kartı bulacaksın daha sonra lehim makinası ile varolan grafik çipinin lehimlerini eritip çıkarttıktan sonra yeni aldığın(bulabilirsen) grafik çipini anakarta lehimleyeceksin :) yaparsan ve işe yararsa haber ver bende yapayım :)

ekran kartı anakarta lehimli olarak çalışıyor. yani yükseltemezsin. ha risk alıp denemek istersen önce 128 bitlik bir lehimlenen nvidia grafik kartı bulacaksın daha sonra lehim makinası ile varolan grafik çipinin lehimlerini eritip çıkarttıktan sonra yeni aldığın(bulabilirsen) grafik çipini anakarta lehimleyeceksin :) yaparsan ve işe yararsa haber ver bende yapayım :)

:D risk alamam şuan :D nese o zaman kasmaya devam :D

bilgisayar oyunu oynarken mi yoksa açılırken yüklerken falan mı kasılıyor?

bilgisayar oyunu oynarken mi yoksa açılırken yüklerken falan mı kasılıyor?

oynarken.Onun dışındaki bolumlerde sorun yok gayet hızlı ama ne zamanki oynamaya başlıyom kasmaya başlıyo.Hayır ekran kartı 1 gb lowda bile kasması ilginç

--- Mesaj Güncellendi ---

http://www.youtube.com/watch?v=SD4BBbTAfFg

bunun sistem özellikleri benimle aynı ama bende acayip bi kasma var bu nasıl bi fark anlamadım hatta benim işlemci m450

ekran kartı sürücülerin güncel mi?

Ekran kartının 1gb olaması mühim değil.zaten hepsi 1gb.Gt320m ekran kartı oyunlarda pek yeterli değil.min gt525 lazım ki o da iyi değil.arkadaşın da dediği gibi önce driver güncelle,sonra laptop tozlandıysa içindeki tozu al.en son da nvidia control panelden grafik kalitesini kaliteden performansa çek.

Ekran kartının 1gb olaması mühim değil.zaten hepsi 1gb.Gt320m ekran kartı oyunlarda pek yeterli değil.min gt525 lazım ki o da iyi değil.arkadaşın da dediği gibi önce driver güncelle,sonra laptop tozlandıysa içindeki tozu al.en son da nvidia control panelden grafik kalitesini kaliteden performansa çek.

Driver Güncel Aylarlar Senin Dediğin Gidi Temizlik Yaptım. Sonuç=Negative

320M ekran kartı neredeyse zaten taban. Belleğinin kaç GB olması hiç önemli değil. GT350M veya GT360M olsa iş görürdü. Tabii bu ekran kartına sahip dizüstü bilgisayarlar yüksek fiyatlara satılıyordur. Dizüstü bilgisayara çok para verecek durumunuz yoksa oyun oynamayı unutmak en iyisi.

arkadaşlar bende ses yankı sorunu var ve işlemci çok ısınıyor oynarken benimkide Laptop acaba fan soğutucu alsam işe yarar mı?

acer 6930G
windows vista service pack2
4gb ram
intel core 2 Duo cpu 2.20 GHz
atı radeon HD 4650 1gb ekran kartı
64 bit işletim sistemi

benim pc de aynısı bendede böyle kasıyo ama gt320m le kasmadan oynuyanları biliyorum ben cod mw3oynuyom hight da hiç kasmıyo gt320m de çoğu oyunuda oynatıyo
mass effect 3 te bile tık kasma yok nasıl oyun oynatmaz gt320m bide mp de oynamayı denedinmi

Oyun grafik ayarlarnı minimum seviyeye getir çözünürlüğüde minimum yap o zaman oynarsın kasmadan o ekran kartıyla...ekran kartın 1gb ramden harcıyor. eger 32 bit sistem kullanıyorsan ram 4 gb sa yarısını kullanırsın, yani 2.30gb falan kullanabiliyorsun maksimum. 64 bit kurman lazım o zaman rahat oynarsın.

Ses kasması sorunu yaşayan arkadaşlar. Görev yöneticisine girip bf3'ün üzerine gelip sağ tıklayın önceliği ata deyip gerçek zamanlı deyin düzelmesi lazım..

Benim pc acayip kasıyordu özellikle mukti oynarken ayarlarını düşürdüm gayet oynuyorum rahat rahat senin sistem benim pc'den daha iyi bence drıverla ilgili olabilir

diz üstü pclerde bence bf3 rahat oynamanız açısından en az ekran kartı olarak gt555 öneririrm bir arkadaşa aldık asusun bu model ekran kartlı sistemini sıfır kasma !

Öncelikle bu oyunu daha dün bitirdim bence 10 üzerinden 8.4 çok güzel bir oyun.
Fakat single playeri hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca bu oyunun alt yapısında ciddi sorunlar var özellikle grafik anlamında
zaten EA durmadan bu oyunu yamalıyor.

arkadaşlar bişey sorcam bnm ekran kartı atı raedon 4800 6gb ram intel core i7 işlemicisi var oyun ayarlarını low yapıyorum genede kasıyor neden yardımcı olabilirmisiniz:(:(:(