Gamesliga Davetiye ( Referans kodu )

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi gamesliga referans kodu alan arkadaşımız var mı aranızda ? veya olan varsa verebilir mi?

Yardım edebilecek arkadaş varsa çok makbule geçer.

Not: Not eğer varsa ve karşılıksız vermem diyorsanız lütfen onu da belirttin.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Referans kodu gönderebilmem için mail adresin lazım. Beklersen akşama eve döneceğim, o zaman bunu halledebiliriz... Yok akşama kadar bekleyemem diyorsan burdan sana biri yardımcı olur...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Referans kodu gönderebilmem için mail adresin lazım. Beklersen akşama eve döneceğim, o zaman bunu halledebiliriz... Yok akşama kadar bekleyemem diyorsan burdan sana biri yardımcı olur...

İlgin için teşekkür ederim.Konuyu açtığımdan bir kaç dk sonra referans kodunu bulma şansım oldu.

osmanaltun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
osmanaltun90[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com Banada davetiye gönderirseniz sevinirim.Teşekkürler!!!

karakont

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gamesliga davetiyesi isteyen arkadaş varsa lütfen mail adresini öm den yollasın

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaslar konuyla ilgilenenlerin geneli bilirler zaten. birde ben isin cinligini anlatayim bilmeyenler de uyansin. referans kodu aldiginiz kisiler sizin oynadiginiz her kuponun bedel miktarina gore para kazaniyor sanirim %5 kazandiriyor bu. yani ben size referans vermissem sizin oynadigini 100 tl lik kuponda sistem bana 5 tl yukluyor. tabi bu duruma uyananlar da baska bi adresle kendilerine referans olup kendi kuponlarindan kendileri kazanma yoluna da gidiyorlar. hic oynamadan referanslariyla kazanarak aylik bonusu bin liralara gelen kisiler var. oynayacaklara tavsiyem kendilerine oynasinlar :) kimse hayrina referans vermiyor ki zaten bu iste de bi hayir yok:)