arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
trance müzikler hakkında bilgi alabileceğim bir kaynak önerebilir misiniz? misal sınıflandırması neye göre yapılıyor?
o zaman youtubedan tech trance yazıp çıkanları mı dinleyeyim öyle mi yapayım hocam?
@CLOUD bahsettiğin parça Public Domain - Operation Blade. Parça techno. Onun içinde şöyle bir konumuz mevcut.
http://forum.shiftdelete.net/muzik/...re-hardstyle-jumpstyle-tektonik-parcalar.html
Yavaş yavaş alışırsın ayrıca trans dinlemeni tavsiye ederimçok sağol Mai Nai hocam ben hepten karman çorman ettim yatechno ve trance farkını öğrenmekle başlasam iyi olacak
![]()
teşekkürler hocam trance dinlemek niyetindeyim zaten aslında benimkisi bayağı ağır bir geçiş oluyor hocam yıllardır metal dinlerim,onlarda ayırt edebiliyor oldum zaten grupların genelde bir çizgisi oluyor öğrenince alışıyor insan ama bu techno altyapıyı kullanan müziklerde ayırt etme olayı zor kimin eseri,nelere dikkat edersem tarzı ve sanatçıyı ayırt edebilirim bunlar biraz kafa karıştırıcı. bu tarz müziklere yönelme sebebimse hem bazı tınılarını çok seviyorum hem de metal dinlemek beni agresif bir hale getiriyor ne zaman dinlesem biraz kafamı boşaltmam lazım o yüzden metal türünü dinlemeyi kestim daha böyle sakinleştirici,dinlendirici,ruhumu yormayan bir şeyler ararken trance dikkatimi çekti ama trance ve techno arasındaki fark kafamı bulandırdı bu seferde. galiba techno daha çok dans müziği olarak trance ise daha böyle chill out tarzı gibi teknolojik altyapıyı kullanan bir müzik. en azından anladığım bu... o zaman trance ile dinlenip techno ile coşalım![]()
Bu trance energy yılın müzikleri gerçekten harikalar.Tam gaza getirmek için yapılmışlar.
![]()