Flaş Bellek Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jomily
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar flash belleğımı bılgısayrıma taktığımda E SÜRÜCÜSÜNDE DISKET BIÇIMLENMEMIŞ ŞIMDI BIÇIMLENDIRMEK ISTERMISINIZ şeklınde uyarı çıkıyor.fakat bunu kabul ettığımde ıçındekı verılerın sılıneceğını söyluyor.farklı bellek taktığımda bu sorun çıkmıyor.daha öncede böyle sorun yoktu.bu durumu nasıl düzeltebılırım

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Başlat > Programlar > DOnatılar > Komut İstemi (CMD)

CMD' ye girip dene bakalım. (Flash bellek hangi harf ile adlandırılmışsa komuttaki E yerine o harfi koy)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bilgisayarı kapatıp tekrar aç bi kere çok önemli bilgilerim olan flash bellekte başıma gelmişti belki işe yarar

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Başlat > Programlar > DOnatılar > Komut İstemi (CMD)

geçersız komut dıyor

CMD' ye girip dene bakalım. (Flash bellek hangi harf ile adlandırılmışsa komuttaki E yerine o harfi koy)
yaptım ama geçersız komut dıyor

Bilgisayarı kapatıp tekrar aç bi kere çok önemli bilgilerim olan flash bellekte başıma gelmişti belki işe yarar

farklı pc de denedım durum aynı

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Recovery programları ile bilgilerini kurtar sonra biçimlendir gitsin
recovery programları ıle pc de sılınmış dosyaları gerı getırılmıyormuydu?
bu bıçımlendırme olayıyla ılk defa karşılaşıyorum.neden bu durum oluşmuş olabılır?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
recovery programları ıle pc de sılınmış dosyaları gerı getırılmıyormuydu?
bu bıçımlendırme olayıyla ılk defa karşılaşıyorum.neden bu durum oluşmuş olabılır?

Recover My Files bu program biçimlendirilmiş hdd den bile kurtarma yapıyor flash bellekden de yapar, Neden olmuş olabilir okuma yazma devam ederken çıkardığın için olmuş olabilir

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Recover My Files bu program biçimlendirilmiş hdd den bile kurtarma yapıyor flash bellekden de yapar, Neden olmuş olabilir okuma yazma devam ederken çıkardığın için olmuş olabilir
buna benzer programı daha önce kullanmaya çalışmıştım.pc de sılınen dosyaları gerı getırmek ıçın ama çoğu dosya bozuk çıkmıştı.sız bu programı denedınız mı?

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
flaşı winrar programıyla açmayı dene içinedikileri kurtara bilirsin belki

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
flaşı winrar programıyla açmayı dene içinedikileri kurtara bilirsin belki
winrar ıle nasıl açayım.çıkarabılır dısk f ye tıkladığımda bıçımleme mesajı çıkıyor.sağ tıkladığımda wınrar ıle açma seceneğı yokkı

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben başka konu açmak istiyorum.
geçen bir sitede yani bizim türkcell avea vdafone gibi şirket evinizde diğitürk den de izliyorsunuzdur
avrupadaki maçları ama üzerleinde t-mobile yazıyor bende merak ettim siteye girdim sitede bizim samsung ve nokia gibi telefonlar var belki biz alışmışızdır
adamlar telefon da bir özellik 4G OLMASI SAYIN SHİFTDELETE EKİBİ BU 4G DEMEK BANA AÇIKLAYABİLİRMİZİNİZ
ALIŞMIŞIZDIR ARTIK 3G YE BU 4G NİN NE OLDUGUNU AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM:yes:

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
ben başka konu açmak istiyorum.
geçen bir sitede yani bizim türkcell avea vdafone gibi şirket evinizde diğitürk den de izliyorsunuzdur
avrupadaki maçları ama üzerleinde t-mobile yazıyor bende merak ettim siteye girdim sitede bizim samsung ve nokia gibi telefonlar var belki biz alışmışızdır
adamlar telefon da bir özellik 4G OLMASI SAYIN SHİFTDELETE EKİBİ BU 4G DEMEK BANA AÇIKLAYABİLİRMİZİNİZ
ALIŞMIŞIZDIR ARTIK 3G YE BU 4G NİN NE OLDUGUNU AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM:yes:

ıyıde kardeşım benım konumun altına bu sorununu nıye belırtıyorsun ? yenı bır konu açsana

--- Mesaj Güncellendi ---

programı kurdum ama ıng olduğu ıçın kullanmasını bılmıyorum.bıraz bılgı verebılırmısın?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
ıyıde kardeşım benım konumun altına bu sorununu nıye belırtıyorsun ? yenı bır konu açsana

--- Mesaj Güncellendi ---

programı kurdum ama ıng olduğu ıçın kullanmasını bılmıyorum.bıraz bılgı verebılırmısın?

4lü bir şeçenek çıkacak oradan Complete Format Recovery i seç Next e bas
Flash bellek hangi hafte ise onu seç c seçili ise kaldır Next
Sonra kurtarmak istediğin uzantıları seç Start
önce tarama yapaçak saatlerce sürebilir birince C ye biyere kurtarırsın

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20

malesef yapamadım.tüm pc y ıtarıyor.resımlı anlatım olsa güzel olurdu

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
winrar ıle nasıl açayım.çıkarabılır dısk f ye tıkladığımda bıçımleme mesajı çıkıyor.sağ tıkladığımda wınrar ıle açma seceneğı yokkı[/QUO
çıkan mesja dokunma programdan winrar bul winrarı açınca dosya sekmesinde arşiv aç var ordan flaşını seç belki olur kesin değil

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
winrar ıle nasıl açayım.çıkarabılır dısk f ye tıkladığımda bıçımleme mesajı çıkıyor.sağ tıkladığımda wınrar ıle açma seceneğı yokkı[/QUO
çıkan mesja dokunma programdan winrar bul winrarı açınca dosya sekmesinde arşiv aç var ordan flaşını seç belki olur kesin değil

tam olarak ne yapmam gerektını anlamadım kı

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
malesef yapamadım.tüm pc y ıtarıyor.resımlı anlatım olsa güzel olurdu

Umarım işine yarar çok uğraştım

1

2

3

4

5

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20

1

2

3

4

5

dostum çok sağolasın.emeğıne sağlık
yalnız dün akşam yapamayınca sınırlenıp flash belleği biçimlendırdım.yanı ıçındekılerı sıldım:(
ama bunu kullanmasını sayende öğrenmış oldum.benım gıbı bılmeyenler bu konuya bakarak öğrenmış olur
tekrar yardımın ıçın çok teşekkür eederım

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
dostum çok sağolasın.emeğıne sağlık
yalnız dün akşam yapamayınca sınırlenıp flash belleği biçimlendırdım.yanı ıçındekılerı sıldım:(
ama bunu kullanmasını sayende öğrenmış oldum.benım gıbı bılmeyenler bu konuya bakarak öğrenmış olur
tekrar yardımın ıçın çok teşekkür eederım

Biçimlendirdiysen bile sorun değil yine kurtarırsın dosyalarını bununla

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20

1

2

3

4

5

Biçimlendirdiysen bile sorun değil yine kurtarırsın dosyalarını bununla

hımm ozman ıyı.ama sadece flash bellektekı sılınen dosyaları getı getırmek ıstıyorum.yanı tüm bılgısasayardakıleri değil

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
hımm ozman ıyı.ama sadece flash bellektekı sılınen dosyaları getı getırmek ıstıyorum.yanı tüm bılgısasayardakıleri değil
2. resimde flash belleği şeçeceksin bilgisayarı taramaz o zaman

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yeni bir konu açmak istiyorum flash belleğimi bilgisayara takıyorum dosya,resim ve ya müzik atmaya kalktığımda ''artık bilgisayar konumunda değil.Ögenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin'' hatası çıkıyor sorunu çözmeme yardım edermisiniz çok acil lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flash belleği takıyorum sayfama giriyorum özel dosyalar diye bişey çıkıyor siliyorum bida geliyor ne yapabilirim acillll