Usb Flash disk sorunu

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim Flash Diski Usb sürücüsüne taktıdığımda bir görünüp bir kayboluyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tak çıkar yapın ikinci kez takıldığında genelde hata vermiyor usb de sorun yada usb girişinde de bir sorun olabilir.
başka bir usb ile ve usb girişinde deneyin birde

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yazan arkadaşlar sağolsun ama şunu söylemeyi unutmuşum flash disk çalışırken içindeki tüm klasörler gizli dosya konumuna gelmişti bende içeriklerini yedekledikten sonra flashı biçimlendirdim ve ondan sonra flashı taktığımda bir görünüp bir kaybolmaya başladı ve hangi pcye takarsam takayım aynı durum söz konusu

vedat256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virüslü ola bilir hangi güvenlik programını kullanıyorsun

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Biçimlendirme yapmanla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama sen yinede biçimlendir ve biçimlendirirken dosya türünü varsayılanı seç bence usb de gevşeklik vardır takarken temas ediyor elini çekince bağlantı kopuyor olmalı bendede var bu sorunu yapan bi flash bellek ordan biliyorum

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
virüslü ola bilir hangi güvenlik programını kullanıyorsun

eset smart security 5.0.94 bende virüsten şüpheleniyorum

Biçimlendirme yapmanla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama sen yinede biçimlendir ve biçimlendirirken dosya türünü varsayılanı seç bence usb de gevşeklik vardır takarken temas ediyor elini çekince bağlantı kopuyor olmalı bendede var bu sorunu yapan bi flash bellek ordan biliyorum

Biçimlendirebilecek kadar süre etkin olarak kalmıyor bir kaç saniyede önce gözüküp hemen ardından kayboluyor temasla igili değil

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
ßLaCkЯiDeЯ;2091222 dedi ki:
Biçimlendirebilecek kadar süre etkin olarak kalmıyor bir kaç saniyede önce gözüküp hemen ardından kayboluyor temasla igili değil

Bilgisyarım sağ tık yönet oradan disk yönetimini seç orada gözüküyormu gözüküyorsa oradan biçimlendir zaten firüs varsa ğider

vedat256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayara sağ tıkla yönet de ordan disk yönetimine tıkla eğer flash görünüyorsa onda sorun yok o zaman ya virüsten yada işletim sistemi sorunlu

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1

dijital3x

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilinmeyen aygıt olarak göruyormu peki aygıt yöneticisinde?

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bilinmeyen aygıt olarak göruyormu peki aygıt yöneticisinde?

aygıt yöneticisnde ismi ile birlikte gözükmekte ancak bilgisyar alanında gözükmemekte

--- Mesaj Güncellendi ---

önce gözüküyordu ama şimdi artık gözükmüyor aygıta takdığımda ses bir geliyor bir kayboluyor

dijital3x

Asistan
Reaksiyon puanı
0
resim koyma şansı nız varsa resim koyarmısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı bendede var sorun düzeltme gerekiyor diyor. düzelt deyince düzeltilemedi diyor.